- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Huhh IRC. Elvileg csak 4 évvel vagyok fiatalabb nálad, de az irc korszakból már totál kimaradtam, így nem tudom, ott milyen embereket fújt össze a szél...
A szemléleted viszont nem jó. Megértem, hogy megbántottak annak idején, de ez nem ad okot arra, hogy ennyi idő után még mindig a "közösséget" ostorozd. Nézd meg a két Linuxos topicot itt a PH!-n, vagy a disztrók topicjait, se sárdobálás, se moderátori beavatkozás nincs egyikben sem.
Aztán egy pici trollkodás is befigyel a dologban a te részedről, mikor olvastam ezt a cikket, biztos voltam benne, hogy az első 3 hozzászóló között ott leszel, és így is lett. A másik, hasonló témájú topicból meg eltűntél, mikor kijavítottunk pár dologgal kapcsolatban, igazából már vártam, mikor kerülsz elő ismét.
Szóval a sérelmeken tudni kell túllépni, mert minden változik. A "közösség" is, te is, én is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Küszöbön az androidos PC-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest