Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
arról a bizonyos kínai dologról, amire szerintem gondolsz nagy ívben csend van azóta. arról viszont volt egy hír, hogy sok-sok 10 millió dollárért vettek OS és irodai programcsomag licenszeket kínában, hogy legalizálják a használatukat (gyártó nem volt megnevezve, de könnyen kitalálható) (meglett a cikk). jól mondod, majd kiderül.
mindenesetre nem hiszem, hogy véresen komolyan vette volna az NV. az ATi-nak meg jelenleg az anyacéggel együtt nagyobb bajai is vannak, minthogy erőforrásokat csoportosítgasson át."van némi fogalmam arról, hogy mi a játékélmény, és a grafikai élmény közti különbség"
nekem is, és arról is, h a világ nem erről (játékélmény) szól
ouya-ról majd akkor, ha legalább egy akárhogy is működő változat lesz belőle.
-
anulu
félisten
sajnos nálam érvényes az "aki egyszer megégette magát..." elv. főleg azért érintett mélyen, mert nem kevés órát pakoltam a Wine jobbá, használhatóbbá tételébe (DirectX 5 időszakról beszélünk), és utána azt és olyan formában kaptam vissza. hittem abban, hogy fontos, amit csinálok, működött is. volt azonban pár pont, ahol megakadtam (főleg network rész).
whatever, hagyjuk. azóta kifejezetten irritál a hittérítő jellegű hozzáállás, és hangosan nevetek, ha valaki a "közösségről", mint mentsvárról beszél. véglegesen hátat fordítottam az open source-nak, ahol lehet, kerülöm.
-
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk #150 üzenetére
mire elindult a PH! ezek a tapasztalatok már megvoltak, és elég mélyen belém is ivódtak ahhoz, hogy egy életre mellőzzem a "community"-t. honnan? irc és news csatornák (mond ez még valakinek valamit?). network és wine bajaim voltak főleg. nem keveset tettem bele magamtól meg szűkebb ismerettségi köröm számára ahhoz, hogy ne legyen "kétéves nyeretlenként" lepattintva, mégis, olyan hangnemben és stílusban válaszoltak nem 1 és nem kétszer, hogy a kutyájával sem beszél úgy senki. próbáltam utána megoldani a bajaim, nem ment, hagytam a francba az egészet, a linux-szal együtt. 1-1 próbát teszek időnként open source programokkal, de pl inkább kifizettem 80 dollárt a PowerDVD-ért, minthogy ha bajom van, akkor VLC használóként segítséget kelljen kérnem akárkitől is. így van hivatalos helpline.
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
azt azért vegyük figyelembe, hogy ezzel a "gépről nézéssel" (mkv) abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy ez nálunk legális
tudom, h nincs, illetve bajos. a kérdésem a programra amiatt jött fel, mert meg lett említve, hogy "otthoni felhasználásra tökéletes". nekem bele tartozik az is, hogy a megvásárolt BR filjeimet meg tudjam nézni a gépemen (is).
a magas labdát pedig nem hagyhattam lecsapás nélkül elszállni -
anulu
félisten
válasz
CPT.Pirk #129 üzenetére
a kérdés jó, még soha nem filozofáltam rajta
ahogy eddíg észrevettem, ha indítok egy játék telepítést, és annál újabb kell neki, mint ami aktuálisan telepítve van, azt felpakolja magának és viszlát.
mai napig nem hallottam DX bugot kihasználó security hole-ról ill olyan kártevőről, ami ezen keresztül terjedne / aktivizálódna.
arra tudok gondolni, hogy MS odaadja a redistributable package-et a játék kiadóknak, onnantól meg versioncheck. spec utoljára nálam akkor szólt a rendszer, hogy újabb kellene, amikor beraktam az ATi kártyát a gépembe és elindítottam a telepítőjét.
-
anulu
félisten
válasz
freelancer #112 üzenetére
akkor programnév is jó, ami úgy viszi, hogy megfelel a fenti kritériumaimnak.
nem csak tőled, bárkitől elfogadom a választ.
-
anulu
félisten
"régi a dx-ed meg hasonlók."
valóban. a telepítő befrissíti magától. valamint még nem találkoztam olyannal, hogy egy ilyen után egy régebbi játék magához nyúlt volna, mert nem tud mit kezdeni az új változattal (mondom ezt úgy, h DX1 óta játszom Win alatt).
példát tudsz mondani a service packre, hogy mi óbégat W7 alatt?
-
anulu
félisten
válasz
freelancer #95 üzenetére
akkor egy gyors kérdés: adott egy eredeti, gyári blu-ray lemez. hogyan lehet grabelés, visszakódolás (tehát szerzői jog sértés...) nélkül linux alatt lejátszani?
-
anulu
félisten
"Windows kapcsán gyakorlatilag nincs free support, de fizetős se nagyon. Komolyabb problémák megoldására esély sincsen."
tényleg? bocsi, de a személyes tapasztalatom "enyhén" más. nem 10 fős cégnél dolgozom.
"ami mellett ráadásul bármelyik cégnek lehetősége van a saját igényei szerint alakítani a renszert, módosítani vagy akár hibát javítani"
valahogy elég nehéz elhinnem, hogy akármilyen módosításra supportot adna akár a RH akár a Novell.
-
anulu
félisten
adtam, köszi. 2 monitoros megjelenítés (egy full HD (D-SUB) és egy 1680x1050-et tudó (DVI-D)) horror (Rageon 6790), alaplapi hangkártyából csinált egy 2.0-s zajdobozt, external blu-ray meghajtót (USB-n gépre kötve) fel sem ismerte. legújabb ubuntu LTS. valamint a végletekig ragaszkodott ahhoz, h UDMA módban kezelje az 500GB SATA-2 HDD-t.
12.04-re épülő kubuntut megnéztem virtualizálva, az még úgy-ahogy OK is volt (Hyper-V serveren), de sokat nem láttam belőle, ezért utána ment a fentebb említett LTS a gépemre.
-
anulu
félisten
ajánlom a böngészgetést. akár országokra is tudsz szűrni.
-
anulu
félisten
így igaz. azonban legalább a lehetőséged megvan, hogy eladd. a cikkben is említett Valve még ezt is elveszi a userektől. van 3 játék a Steam accodon, csak azzal együtt adhatod el. azonban ha valamilyen úton-módon ezt észreveszik, akkor fenntartják a jogot az azonnali banolásra. Blizzard, EA dettó.
-
anulu
félisten
válasz
attila9988 #24 üzenetére
ajánlom az LA Noire-t szíves figyelmedbe
-
anulu
félisten
"a Windows maga is a felhasználók szabadságának korlátozója"
köszi a figyelmeztetést, de 19 év alatt egyszer sem éreztem, hogy jajj de nagyon korlátozva lennék akármiben is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A szabad szoftveres guru szerint egyszerre hasznos és káros a népszerű, de nem szabad játékok megjelenése a nyílt platformon.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Arena Breakout: Infinite
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- bambano: Bambanő háza tája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest