Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
Viktor0610 #15077 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Akkor nem úgy van, mint hTC-nél, mert ott az ügyfélszolgálat küld egy papírt, amiben igazolják, hogy még garanciális és azzal is lehet érvényesíteni a garit...
Köszöntem!
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #15052 üzenetére
Hát erről csak annyit, hogy egy gombos tű/tű és megcsinálható a fém akasztó helyre rakása.
Persze ehhez kézügyesség kell. -
Janaboy
veterán
válasz
Ők sztem azt hitték a Sonynál vagy..
-
Janaboy
veterán
válasz
De te valami szolgáltatónál vagy, nem?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #15047 üzenetére
Pont nem a kilökő mechanika adta meg magát, inkább a beakasztó fém hajlott el.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610 #15049 üzenetére
Jaj rendben, köszi
Esetleg meg tudod kérdezni a szervizes kollegákat hátha tudják? De lehet egy memóriakártya olvasó cikkszámát beírjuk a Google-ba, akkor lehet kidobja az adatokat róla
Z3 topikban volt ilyen kérdés, és engem is érdekelne. Meg nemsokára vennék memóriakártyát és gondolkozok egy 90 mb/s-en
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Viktor0610 #15047 üzenetére
Hali! Látom szervizes vagy, legalábbis gondolom az írás alapján
Ha már sim kártya: tudod esetleg, hogy mekkora a max olvasási és írási sebessége?
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #12175 üzenetére
Te meg fogadd el hogy nem ÉN nem figyeltem eléggé,mert nem voltál ott és ráadásul el is ismertem hogy első alkalommal igen,én voltam a hibás,bár zárójelben megjegyezném,ennyit kibirt volna röhögve más készülék.
Nem szoktam rosszul bánni a telefonjaimmal.Másodszor nem esett le,nem ütödőtt sehova,az utazótáskában volt.Na kb ezért nem írják be ide az emberek az ilyen irányú hibákat,mert mindig jönnek a megmondóemberek akik messziről is megmondják hogy az user a hibás.
Ezért nem találsz sokat. -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #12170 üzenetére
Biztos igazad van ebben,de azért kb nem is tudom már mióta mobiltelefont használok,ez az első ami már másodszor eltörik ilyen rövid időn belül úgy,hogy az évek alatt a telefon használati szokásaim mindig ugyanazok voltak és soha nem tört még el kijelzője semelyik másik telefonomnak.
Arról nem is beszélve hogy azért a Sonynak volt már saját maguk által is elismert kijelző töréses szar szériájuk na
[link]Igaz nem erről a típusról van szó,de azért már itt is olvastam pár esetről
De nem szeretnék én ebből vitát generálni,nem is azért írtam ide,csak hogy hova lenne érdemes elmennem "bepróbálkozni".
Ha nem cserélik ki,akkor úgyis kifizetem megint a javítást,mert a kukába nem dobom el,nem azért vettem ennyi pénzért.De miért ne próbáljam meg? -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #12168 üzenetére
Akkor miért ezt a céget mondták nekem az üzletben?
Ebben miért hazudnának?
Hozzáteszem ez az üzlet a siófoki Tescoban levő Telenoros üzlet,ami igazából Bajai kft vagy mifene,de a Telenor üzleti partnereként -
bezz
tag
válasz
Viktor0610 #11848 üzenetére
Mi is ebben bízunk a gyerek Z1c-jével...
Írtam itt, hogy múlt csütörtökön leadtuk.
Még nem üzentek semmit -
DonDragonka
őstag
válasz
Viktor0610 #11848 üzenetére
És eeeeez igaz?????
Esküdj! Van egy csomó Z1C az ismeretségi körömben... -
válasz
Viktor0610 #11300 üzenetére
csak többnyire amatőr üzemmódban jobb képeket lehet vele lőni...
(#11309) Quasi_modo
Elmondta a véleményét amivel azért nincs egyedül. Szeretem a z3c-met, nincs is alternatívája jelenleg, de ha elsősorban auto módban fotózik vele valaki, összevetve más csúcskészülékekkel, hát eléggé bosszantó tapasztalatokra lehet szert tenni. Ráadásul van olyan gyártó, aki ugyanezen modulból többet tud kihozni. Ahogy azt már Wajk is mondta egyszer, itt egyértelműen szoftveres gyengeségről lehet csak szó, a HW-ből sokkal többet ki lehet hozni (ahogy jó adag szuttyogással, manuális buherálással ezen is összehozható).(#11311) RCTiv
Van fólia a telefonon?(#11315) Foose
Hát ha jóban vagytok az ex-szel, akkor érdemes személyesen megvizsgálnod a problémát közelebbről.Ha beázott ígyis-úgyis szerviz lesz a vége. Készítsétek elő a telefon számláját, garancia levelét (utóbbit jellemzően nem kérik), tehát ha a tulaj más, akkor tudatni kell vele hogy a telefonnal baj van. Nem éppen diszkrét megoldás...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Viktor0610 #11297 üzenetére
Egyébként a kamera például óriási visszalépés lesz...
-
válasz
Viktor0610 #11130 üzenetére
Naazé!
Vazz:
Én futárral küldtem fel Budapestre, és futár hozta vissza (sajátot néztem, mert a Cordonnál drágább lett volna). Így is egy héten belül volt! -
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11116 üzenetére
Én inkább vízbe nem vinném
-
LouiS22
veterán
válasz
Viktor0610 #8064 üzenetére
+1000000000000000000000000
-
Tel Chi
tag
válasz
Viktor0610 #8064 üzenetére
Rendben, csak nagyon szeretném megcsinálni a telómat és csak bénázok!!
-
Atii91
tag
válasz
Viktor0610 #7584 üzenetére
Aha frissítettem.
-
Flind
senior tag
válasz
Viktor0610 #3752 üzenetére
Nem csak csúcskészülékre, hanem semmire.
A Greenify viszont hasznos, az üzemidő miatt.
-
Tomika86
senior tag
válasz
Viktor0610 #3752 üzenetére
Én sem látom értelmét egy ilyen telefonnál
-
Tomyyy93
tag
válasz
Viktor0610 #2972 üzenetére
Hát nem tudom.. Mostanában elég gyakran csinálja azt a telefon hogy random kihagy a rezgés pár percig és van amikor egy újraindítás sem segít ezen.. Dee valószínű, hogy ez valami érintkezési hiba lehet, mert most is csinálta, azt egy kicsit megütöttem a hátulját a telefonnak és már újra működik is a rezgés
-
madridkiwy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2936 üzenetére
Rendben, megpróbálom.
Köszönöm -
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1010 üzenetére
Ez relatív. Te posztert nyomtatsz a képekből? Mert ha nem, akkor szinte bármilyen telefon megfelel a célnak. Annyival egyébként a képek se jobbak, mint a Z1C fotói.
A 4K hogy megy alacsonyabb felbontáson? Taníts mester.
Egyébként meg az a Z2 hibája, a Z1C nem melegedett túl 15 perces 120 fps-es videónál se és lett vagy 8 GB az egész cucc (exFAT-ra formázott SD kártyával). -
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1008 üzenetére
Lehet, hogy hardverileg jobb a Z3C, de ez a plusz nem ér 70 ezer Ft-ot. Nekem megy a 4K és a Timeshift videó is Z1C-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen processzort vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest