-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
Jaffa75 #20659 üzenetére
Munkába menet, meg munkából jövet szoktam csak zenét hallgatni, akkor 3G-n, de az szerencsére stabil Budapesten (legalábbis arra amerre járok), munkahelyemen van wifi. Egyébként a spotify-ra csak valami 3%-ot ír. Értelemszerűen a képernyő a legnagyobb 14%-kal, meglepő módon, viszont a Hanghívások jön utána 12%-kal, mikor ~9 percet beszéltem ma, aztán a telefon készenlét 11% :/ (aztán Android rendszer/operációs rendszer 10+9%)
Nem rossz amúgy így sem az üzemideje, csak furcsállom az egészet.
Ha rendesen használom (jajlefényképezem, jajposztolom, jajmennyinektetszett), akkor azért nap végére ki tudom facsarni.
A vicces az, hogy a Xiaomi karperec amivel elvileg BT4.0-n folyamatosan összebeszélnek, az mintha egyáltalán nem vett volna le az üzemidőből. (értem én, hogy erre való a 4.0, de akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Politikai mémek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest