- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila.86
tag
válasz
Wilika #27060 üzenetére
Nekem ilyen alufejes is van, teli mágnessel (amire a képen azt írja, hogy Enhanced), de ez sem az igazi, mert mozog benne a mágnes ki-be valamennyit. Ha nem mozogna nagyon profi lenne, mert húzza rendesen. De így a két érintkező rugója eltolja a töltőfejet magától. Már amennyit a mágnes enged. Kivenni nem lehet szerencsére. Ami nekem nagyon bevált, az a Wsken kábel.
-
air
nagyúr
válasz
Wilika #27060 üzenetére
Link?
És igazából nem tudom értelmezni azt, hogy "nincsenek szintben az érintkezőik, és nem töltenek teljes sebességgel."
Ha érintkezik, akkor folyik rajta áram, tehát tölt, ha nem érintkezik, akkor nem folyik rajta semmi.
Szerinted mitől függ a "sebesség"? (Ami ugyebár út/idő, tehát itt nem is értelmezhető fogalom.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest