- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dalion
tag
Nekem is hasonló képeket készít, a superior auto mód nem mindig van a helyzet magaslatán, kb minden 3. kép vmilyen okból hibás, vagy felül fátyolos vagy életlen. En már igazából beletörődtem, más bajom nincs vele. Csak akkor is gáz, hogy ilyen képeket tud egy majdnem flagship (14w14).
-
Joezyka
senior tag
nincs rajta véletlenül fólia ? még ezt tudom elképzelni.
@Kelly416: Ez a RE-es dolog tplinkkel nem működik. haveromnál legalább 1 délutánt szívtam vele én is, és nem jött össze. (telekomos routere van), nálam annyi volt, hogy vagy hálózat volt vagy csak net a telekomos routeren, a kettő együtt sose, pedig nem egy hálózati eszközt konfiguráltam már be. A TP-linkek az egyszerű halandó felhasználóknak való, aki kattint 3-at és van wifije (
amit lehet lopni XD). Viccet félre téve, én is amondó vagyok, ha komolyan belső hálózatot akarsz ahhoz komolyabb eszköz kell és a zsebbe is jobban bele kell nyúlni. Sajna :\@alacka: szerintem az ilyen app-os kérdéseidet ne itt tedd fel hanem Ebben a topicban. Ez pont erre való.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest