Új hozzászólás Aktív témák

• Mircinko

senior tag

Mircinko hírmorzsa :D
    Elkészült az aroma telepítő, ehhez a telefonhoz is. Választható lehetőség lett a Wipe.
    Maga a telepítés egy grafikus felületen történik, hasonló ahhoz, amikor egy appot telepítünk fel. Extraként megtekinthetőek az újdonságok, hasznos információk, illetve a tárhelyek méretei.

A telepítő írásban és százalékos sávon mutatja a telepítés állapotát, ezenkívül hiba esetén lehetőség van log fájl mentésre, amit ha nekem elküldesz akkor biztos, hogy tudok segíteni. :)
    (Memkártyára és belső tárhelyre is ment, attól függően, hogy mit talál.)

A telepítés végeztével dönthetünk arról is, hogy automatikusan induljon el a készülék vagy sem.

További választható dolgokért (kívánságokért) írj privátot és megvitatjuk. :)

(#26488) Fleed: V2.5 stabilabb, én azt ajánlom :). Garivesztést nem okoz, hiszen a root egy pillanat alatt visszaállítható. A Bootloader nyitás az már más kérdés, de ez jelen esetben nem szükséges.

Jómagam, - bármilyen meglepő - nem vagyok hacker csoport tagja :D Ugyanannyi az adathalászat lehetősége itt mind a gyári romon. SuperSU, meg a TWRP nem fog adatokat lopni, ha meg igen akkor azt nagyon jól csinálják, hogy még senki nem jött erre rá. :D A többi módosítás rendszeralapú az újabb eszközökből (Z5Premium+++) és FW-ből. - Amit a Sony adott ki. Van még pár egyéni kód benne, viszont egyik sem alkalmas ilyen célokra :). Bár, most hogy mondod... :DDD. Nem! ..nem terveztem ilyet és valszeg nem is tudnék.

Innentől kezdve a Te döntéseden alapul, hogy felrakod vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák