-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
Mircinko hírmorzsa
Elkészült az aroma telepítő, ehhez a telefonhoz is. Választható lehetőség lett a Wipe.
Maga a telepítés egy grafikus felületen történik, hasonló ahhoz, amikor egy appot telepítünk fel. Extraként megtekinthetőek az újdonságok, hasznos információk, illetve a tárhelyek méretei.A telepítő írásban és százalékos sávon mutatja a telepítés állapotát, ezenkívül hiba esetén lehetőség van log fájl mentésre, amit ha nekem elküldesz akkor biztos, hogy tudok segíteni.
(Memkártyára és belső tárhelyre is ment, attól függően, hogy mit talál.)A telepítés végeztével dönthetünk arról is, hogy automatikusan induljon el a készülék vagy sem.
További választható dolgokért (kívánságokért) írj privátot és megvitatjuk.
(#26488) Fleed: V2.5 stabilabb, én azt ajánlom
. Garivesztést nem okoz, hiszen a root egy pillanat alatt visszaállítható. A Bootloader nyitás az már más kérdés, de ez jelen esetben nem szükséges.
Jómagam, - bármilyen meglepő - nem vagyok hacker csoport tagja
Ugyanannyi az adathalászat lehetősége itt mind a gyári romon. SuperSU, meg a TWRP nem fog adatokat lopni, ha meg igen akkor azt nagyon jól csinálják, hogy még senki nem jött erre rá.
A többi módosítás rendszeralapú az újabb eszközökből (Z5Premium+++) és FW-ből. - Amit a Sony adott ki. Van még pár egyéni kód benne, viszont egyik sem alkalmas ilyen célokra
. Bár, most hogy mondod...
. Nem! ..nem terveztem ilyet és valszeg nem is tudnék.
Innentől kezdve a Te döntéseden alapul, hogy felrakod vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest