- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Sziasztok.
Egy kamera hibával találkoztam a tegnapi nap. Eddig csak fényképezésre használtam a mobilt, de tegnap elkezdtem vele videózni. Veszem a videót, és látom, hogy megakad, majd mintha semmi nem történt volna folytassa a felvételt. Mondom, csak itt volt hiba, majd megnézem a videót amit felvettem, és ebben is megvan a megakadás.Alig veszek pár percet, és többször is előfordult. Majd olyan hiba is lett, hogy magától leállt a kamera és bezáródott az alkalmazás.
Valamint mikor a legfrissebb lolira frissítettem a mobilt az első napokban a mikor a fényképezőre mentem, és csináltam egy képet, hiba üzeneteket dobot ki és magától bezáródott az alkalmazás. Ezt már nem csinálja.
Mitől lehet ez a gond, már mint az, hogy megakad a videofelvétel?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest