- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveAd
tag
válasz
forceberg #2314 üzenetére
A 0,4%/h teljesen rendben van. Nekem is annyi idle mode-ban (2+ eves). Lassan azon gondolkodom, hogy veszek is hozza egy tartalek akksit & szerszamokat, ha esetleg majd csere kell. Nekem a meret kb. mindennel fontosabb es ugy latom 1-2 evig meg biztos nem lesz ekkora droidos telefon a piacon
-
csakany2001
senior tag
válasz
forceberg #2305 üzenetére
Most elég változó, jó ideje home office-ban vagyok és 3 óra videóbeszélgetés(Wifi-vel)már simán képes lemeríteni 20-30% körülire.(app függő ez is, DC nagyon rontja az üzemidőt, Skype szerintem sokat hozna vele) De ha csak böngészek rajta és Messengert használok simán elmegy 5-6 órát is, akár 1 egész nap készenléti idővel.
Inkább akkor vettem észre nagy merülést amikor a SoC 100%-n megy, de akkor nagyon észrevehető módon és olyankor sokkal közelebb van a 3 órához mint az 5-höz, nem mellesleg jobban is melegszik már mint új korában ha terhelésre kerül a sor.(lényegében feleződött, emlékszem amikor megvettem hogy 6 óra körülit és össze lehetett vele hozni 100% terheléssel)Szerintem nálad is az utóbbi áll fent, egyszerűen magas SoC használat esetén drasztikusan romlik az üzemideje és sajna ezt egyre egyszerűbb elérni.(akár kamerázással)
Én mondjuk 100%-ig töltöm hogy kevesebbszer kerüljön töltőre, amikor újabb volt igyekeztem 20-80 között tartani és belegondolva máig vállalhatót hoz szóval megtérült az odafigyelés.(jobbat mint az új Nexus 5X-em hozott 5-6 éve, ott 4 és fél óra SoT már jónak számított vegyes használattal) -
Pikkolo^^
addikt
-
vicze
félisten
válasz
forceberg #2057 üzenetére
Az már az áprilisi biztonsági frissítés a 9.0-hoz(Pie).
A Pie rendszerfrissítés 1,3GB volt. (vagy több nem emlékszek már pontosan, de általában 1GB felett van minding.)
A havi biztonsági frissítés tartalmazhat rendszer alkalmazásokat is akár, Play-ből frissülő appot sose fog frissíteni, felrakni. Illetve cserélhet alkalmazásokat, ha valamit le akar a gyártó a rendszerben cserélni. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest