Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
válasz
DanielLong #1975 üzenetére
S10 vagy S10e..
Sok tapasztalat nincs róluk.
Viszont minden megvan bennük. -
LaMotta
aktív tag
Gyári, érintetlen (se root még sajna, BL zárt) telefon... Néhány app leszedve az összefoglaló alapján...
Viszont sosem alkalmaztam még downgrade-et, egy telefonnál sem eddig...
Fogom a newflashert, szerzek egy régi firmware-t, feltöltöm vele és kész?
BL nyitás sem kell hozzá (csak custom ROM-hoz)? -
LaMotta
aktív tag
válasz
Foglalt név #1129 üzenetére
Jó lenne, ha valahogy ezek a hozzászólások értékelhetőek lennének és előre hozhatóakká válhatnának...
Akkor is, ha nagyon kritikus.. Az értékelések úgyis meghatároznák a használhatóságát...Részemről semmi bajom a telefonnal, cserélnem kellett Z3C-ról (szóval van kis "elfogultság"), elégedett vagyok vele, minden téren. Sebesség, fényerő, méret... Nekem tökéletes.
A sarok engem is zavart, mielőtt megvettem és csak kézbe vettem pár percre, de egy tok észre sem veteti.
Az meg általánosan furcsa, hogy nincsenek dedikált gombok, hanem a szoftveren belül jelennek meg és a 4,6 így sok programnál csak mennyi... 4,4"? Ez persze már régi hülyesége a Sony-nak... Rohadtul pont odaférnének a képernyő és a hangszóró közé a navigációs gombok..Szerk.: Ja, meg még annyi, miután a kezem közé került egy Samsung A5, baromira kedvelem, hogy nem kell az ujjlenyomat érzékelős gombot benyomnom, hogy feléledjen a telefon, szemben az XZ1C-vel, hanem csak rá kell tennem az ujjam és kész. Ha erre van megoldás a Sony bekapcs gombjával kapcsolatban, ne tartsa magában!
Egyetlen kirívó bajom van vele, hogy nem lehet lazán root-olni (remélem csak MÉG nem), BL nyitás nélkül..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest