-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Ez nem csak birkaság kérdése. Nem tudom, mennyi idős a tiéd, de egy bizonyos kor környékén elég nehéz megmagyarázni dolgokat (aug.-ban lesz 18). Ha visszaemlékszem, nekem is nagyon fontos volt ennyi idős koromban, hogy Levi's farmerem, meg pólóm legyen. Gyűjtöttem is rá, mert szüleim nem értettek velem egyet (mondjuk a pólókból most is van még kettő, cirka 30 évesek). Szóval ha megtehetem megveszem, emiatt ne legyen boldogtalan. Persze ezért el is várunk dolgokat. tavaly már megvolt neki az angol közép, idén meglesz a kínai közép és lehet az angol felső is. Az a fontos, hogy tanuljon, nem az hogy egy kicsit sznob, azt majd levetkőzi ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged