-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Ez nem csak birkaság kérdése. Nem tudom, mennyi idős a tiéd, de egy bizonyos kor környékén elég nehéz megmagyarázni dolgokat (aug.-ban lesz 18). Ha visszaemlékszem, nekem is nagyon fontos volt ennyi idős koromban, hogy Levi's farmerem, meg pólóm legyen. Gyűjtöttem is rá, mert szüleim nem értettek velem egyet (mondjuk a pólókból most is van még kettő, cirka 30 évesek). Szóval ha megtehetem megveszem, emiatt ne legyen boldogtalan. Persze ezért el is várunk dolgokat. tavaly már megvolt neki az angol közép, idén meglesz a kínai közép és lehet az angol felső is. Az a fontos, hogy tanuljon, nem az hogy egy kicsit sznob, azt majd levetkőzi ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Autós topik
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest