- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
LantosBerry8 #11752 üzenetére
Feltettem én is, viszont nekem pöpecül működik. Az sms és telefonyv "lassúsága" érezhetően gyorsabb lett
. Ha multitasnkingolás közben (power amp, opera) hívnak már csak 1-2mp a hívás lag a 10+ helyett!
A gps instant talál jelet és kb 2 km után el is kezd szépen navigálni (a "fastergps"-t feltettem én is.) A launchert cseréltem le a Z-sre "Csatsa" ajánlására.A kevés szabad memóriától először én is megijedtem (40mb), de ennek ellenére gyors maradt a telefon. Viszont 1 nap után már beállt szépen 80-90mb-ra
ui.: Nem vagyok otthon a témában, de ez az új firmware vagy kernel "csodát" tett a telefonnal?
Gyanítom az új mircinko is mégjobb lesz/lett tőle ahogyan szokott
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest