Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

válasz lajbi101 #3024 üzenetére

Na ez jó hír! Bár pénzem akkor sem lesz még estére több a számlámon, majd csak jövő héten.
    Meglátjuk. Ha mégis emelkedne az ára addig, akkor majd nyugtatom magam a hibáit kiemelve, hogy mégsem lett volna jó ez nekem ;]
    Hogy áll a bootloader és szoftverezhetőség kérdése? Esélyes a CM rom megjelenése a készülékre? Azt is elég nagy hibának találnám ha csak a gyári romokkal kellene együtt élnem. Nem az a típus vagyok aki elfogadja olyannak ahogy kiadták. :U

(#3028) Titi76: Én igencsak nem ilyen irodás csóka vagyok, de nekem nem tudott megsérülni a kijelző, pedig sokszor hívnak olyankor mikor valami "koszosat" csinálok (pl bicikli szerelés). Na olyankor érdekes is lenne ha épületbe szaladás, kézmosás, törölközés után még mindig csörögne.
    A defy-nál előny volt hogy le is moshattam ha koszolódott, itt mondjuk majd jobban kellene figyelnem milyen kézzel nyúlok hozzá, de fóliás telefon az semmiképp sem kell. Megszoktam az ilyen "csupasz" használatot és nem is óhajtok ezek után újra "zokniban kefélni :DDD "
    Laptopban is azért a thinkpadot használom mert nem úgy kell pakolgatni, hogy jajj, oda ne érjen valamihez mikor lerakom, hanem teszem-veszem, ott használom ahol épp szükség van rá - és bírja, nem karcos nem ütöttkopott.
    Persze, van aki óvja, babusgatja a készülékeit mint valami hímes tojást - én használati eszköznek tekintem és úgy is akarok viszonyulni hozzájuk. A készülékek legyen értem, segítsenek engem a mindennapokban, és ne nekem kelljen AZOKAT "segítenem". Igen, azokat, mert sokan "Ő" meg "kicsike" jelzőkkel illetik... hááát, no komment inkább :P
    De ha legtöbben azt mondjátok hogy normál hétköznapi használat mellett, zsebbe be, onnan ki, ide letesz, oda letesz módon nincs karc, akkor az nekem elég meggyőzésképpen.

Új hozzászólás Aktív témák