- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #3095 üzenetére
Leszed a flash apk-t és felrakod.
Opera mini kivételével megy mindenben kb. pl Chrome -
PAINfájdalom
aktív tag
A flash támogatástól teljesen el kell búcsúzni, vagy fel lehet tenni rá valahogy?
-
Parázs
csendes tag
Sziasztok!
Én az elsők közt voltam aki megvette ezt a telcsit, nálam kopás nincs,üvegen karc nincs!
Viszont egy bőrtokba van, ilyen kihúzható fajtában.Azért így is kap terhelést!
Viszont valaki segítsen már!!! Szintén konditerembe jött ez ki..kb 30 perc-40 perc zenehasználat után lehalkítja magát!!! Zenelejátszó, telepített lejátszó, soundcloud,netes rádió!!! Mi az Isten ez??????
Ott bütykölöm, hogy hang fel, erre ő meg le...így szórakozunk egy ideig...
Az akkummlátor 80% szinten van , a programok benne vannak a kivételben, 25%-ra van állítva az aksi kímélő!!
Mi az isten veszi le a hangerőt????????????????????????????????????? -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Fényképezni akartam, hiba: A kamera nem érhető el.
Szívbajt hozta rám.
Teló restart és jó lett. Ilyen ez az Android. -
agent_k
őstag
Csak érdekesség képpen:
Használom a telefont egy hete. Nem orrba szájba, de telepítgettem alkalmazásokat. Aksifigyelő, wakelock, menetrendek, viber, waze, trafik/trafi hunter. Nagyjából semmi olyan, ami másnak nincs fent. Aktív használattal 1,5nap, staminában 2,5nap is összejött push emaillel és készenléti viberrel ami nem engedi kikapcsolni a wifit.
Tegnap furcsa lett, hogy az aktív használatos idő lement 12 órára a staminás pedig 1nap 8 órára.
A wakelock az mutatta, hogy a com.sonyericsson.android.wakeup 1 óra alatt több, mint 1100-szor ébresztette fel a telefont. Ha leállítottam, bár nem indult újra, akkor is terhelte a rendszert. Elkezdtem letörölni mindent, amit eddig feltettem, de nem segített.Utánanéztem és ez egy akkukímélő módhoz kapcsolódik. Fast Dormancy
ennek eltávolítása/kikapcsolása:
xda_dev
appMég nem próbáltam ki, de ha ez még egyszer előfordul, ideje lesz tenni ellene.
-
Becksman
őstag
válasz
PAINfájdalom #3076 üzenetére
dehogynem! Viszont nem GG hanem valami más..
-
MrSealRD
veterán
A fólia egy okádék volt gyárilag....buborék, kosz...stb
Le is szedtem hamar...de vettem rá egy normálisat. Az rendben van. Meg kapott egy TPU S-line tokot.
Zsír és elpusztíthatatlan... -
devenyiat
csendes tag
Sziasztok!
Már majdnem véglegesen úgy határoztam, hogy én is beruházok egy ilyen készülékre, viszont a vásárlás helyét nem tudom, ebben kellene némi tanács/okfejtés, hogy hol és miért. Fontos előinfo, hogy jelen pillanatban vodás vagyok.
Nos a következő két opció van:
- magentáéknál Dominoban 76k körüli pénzért, így nincs hűség, de továbbra is korrekt ár
- partnerogsm (esetleg más "sufniGSM", de azokhoz nem tudok pontos árat) 79k-értA dilemma nem a szolgáltatók miatt van, számhordozok és aránylag korrekt ajánlatai vannak a T-nek, úgyhogy meg tudok békélni azzal a tudattal, hogy otthagyom pirosékat. Sokan írtátok, hogy a Sony hivatalos szervízpartnere aránylag tragédia, mert köcsögök és így-úgy rádkenik a telefon hibáját, és nem csinálják meg - legalábbis ingyen. Ugyanakkor a sufniGSM-ek garanciájáról sem hallottam jókat, viszont ahogy olvasgattam ők nem mondják, hogy ráb.sztál, a te hibád, hanem valahogyan - több kevesebb sikerrel - megpróbálják orvosolni a teló bajait.
Nos tehát a két rossz közül melyik a jobb?
-
Classius
aktív tag
válasz
mike710 #3066 üzenetére
Én sem kímélem különösebben, de csatlakozom, semmi sem kopott (még?) le (kopkop). Azt megjegyzem, hogy tokom még nincs hozzá, fólia szintén nincs, zsebben hordom minden nap használva van, egy darab karc nincs se elöl se hátul. Fehér a készülék.
Minden nap rájövök, hogy imádom ezt a telefont!Frissült a Social Life alkalmazás, nagyon megszerettem, amellett, hogy pofás, még hasznos is.
-
mike710
aktív tag
Emberek! Most akkor ez a festék kopás hogy is van? 2 hete van meg,zsebben hordom ebbe benne van napi 40perc szobabiciklizés is ahol azért surlódik valamennyire de nekem még nem kopott le (lekopogom) de nem akarok arra eszmélni hogy málik lefele. Tapasztalatok,ötletek tanácsok a megelőzésére?
-
skiny83
aktív tag
válasz
bolondember #3062 üzenetére
Biztonság/képernyőzár/arcalapú feloldás
-
klmn.knyvs
csendes tag
Ha valaki velem együtt rákattant volna a Real Racing 3-ra, és bosszantják a kilépések és a melegedés, tegnap felraktam ezt:[link]
Skálázható a grafika, én medium beállításon használom, még így is elég szép, viszont a problémás pályákról egyszer sem lépett ki, és a melegedés szinte elhanyagolható az eredeti állapothoz képest.
-
qamu74
őstag
Most olvasom,hogy a t-nél elfogyott a készlet.
Én még megkaphatom Pénteken, ha múlt Szombaton rendeltem?
Minden lezsírozva már!Tybee000: Ó ez szuper!
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Várható,hogy a telefon megkapja a 4,2,2, JB-t?
-
chab7
addikt
válasz
darvinya #3047 üzenetére
Persze, a router paramétereit ismerem
azért is érdekelne, hogy a telefon fogja e tudni a jelet venni adott pontokban - az előzőhöz képest. De végülis, majd kiderül, csak 5-10m különbség ne legyen ha gyengébb is. Aztán én is abban bízok, hogy majd csak lesz javítás, mert ez tuti szoftveres ha úgy van ahogy az ex-defys kolléga írja, hogy ugyanaddig megy neki csak a visszajelzés nem egyforma. (Mint említettem volt ilyen a defy cm7 rom egyik verziójában is, azt is javították.)
FM rádióját van aki gyakran használja? Frekivadászként én ezt is használnám sűrűn ha úton vagyok. Érdekelne más készülékekhez képest milyen az fm vevő része. (Főleg Defy-hoz hasonlítva).
GPS-ben érezni pontosabb stabilabb működést a glonass képesség miatt? (főleg "énmegyek" esetén érdekelne)
Továbbá a melegedés. Így nyáron szélvédő alatt navigálva a defy is tud ám forrósodni. Bár egyéb használatnál nem nagyon. Remélem az SP ugyanígy navigálás alatt nem fő meg nyáron
bár lehet akko rmégis a fehérrel kellene barátkoznom, az hátha kevésbé venné a "napenergiát".
-
darvinya
titán
-
Classius
aktív tag
Akkor átvált mobilnetre
Egyébként én otthon egyáltalán nem érzem meg a gyengébb wifit, a másik pedig ez nem hardveres probléma gondolom, szóval idővel frissítéssel majd csak kapunk egy kis wifi fixet. Ha pedig nem, az sem nagy gond. Randomba nem dobál le, meg az erősséggel sincs gond (szóval ugyanolyan sebességgel töltesz fel-le), csak valamiért gyengébben fog jelet egy kicsit.
-
chab7
addikt
válasz
jozso1989 #3044 üzenetére
Jajj, bocs, ez most nem konkrétan neked szólt, hanem általánosságban. Mások vagyunk más nézőpontokkal és ez látom a fórumon sok vitaforrás (nem csak itt, más topikokban is).
A hangot én sem értem mert alap állíthatóságnak kellene lenni nem csak a hangszóró hangerejének állíthatósága hanem a mikrofon hangerejének állíthatósága is.
(#3043) darvinya: TP-LINK WDR3600 router, ahogy a dobozból ki van véve.
Persze ha 1-2 méterrel hamarabb szakad le róla az SP mint a Defy akkor nem dőlök a kardomba, de ha 5-10m lesz a különbség akkor -> -
jozso1989
őstag
Ezt most nem értem. o.O Mivel sértettelek meg, mivel voltam egoista, mivel szóltam be? Azzal, hogy leírtam, hogy megy otthon a wifi, amúgy meg ott a mobilnet, pl. utcára? Mindegy...
Egyébként én nem oltottam az "SP-s társaságot", nem oltottam a telefont sem. Nekem egy bajom van vele, hogy a mikrofonja nem tud hangos hangot rögzíteni, ezt többször is leírtam, ezután is le fogom írni, mint negatívum, amíg a Sony ki nem javítja.
Ez a saját véleményem, úgy gondolom azt mondok, amit akarok, még annyira ezt a jogot nem vette el a fidesz tőlem, tehát ha negatívumot kell írni (vagy kérdeznek) a telefonról, én azt rovom fel neki... hmm, szép "magyar" szó. A wifi nekem otthon tökéletes, a netem alapból is nagyon gyors, egy 1,5 gigás játékot nekem letölt az SP pár perc alatt, pl. a real racing 3-at.Szerintem otthon a kertben is fogja neked venni a wifi jelet, max gyengébben, pont.
Ha én ezzel szemét, egoista sonys vagyok, akkor az vagyok...
-
chab7
addikt
válasz
viralmind #3039 üzenetére
Na akkor jó. Ez a lényeg. Ha ugyanaddig viszi akkor csak kijeézés gond. Ilyen volt az egyik CM7 romban is a Defy-nál. Azt hiszem akkor a wifi-t kipipálhatjuk.
(#3041) jozso1989: Csak annyit kell szórakozni ezzel, hogy nálam is ki van építve hogy a lakás minden zugában legyen legalább minimális wifi jel és még az udvar felé is a szalonnasütős kis pihenőhelyig + ha az udvaron/műhelyben dolgozgatok se kelljen a wifiről lejönnie. Mindez a Defy-al lett kiépítve. Ha attól gyengébb lenne az már baj, mert nem óhajtok újra, vagy még inkább újabb jeltovábbítót beépíteni.
De hát ez is olyannyira egyéni dolog hogy megint az van ami szokott, akinek nem kell fikázza hogy a másikat miért érdekli.Én meg sokszor azon ámulok, hogy a városiaknak milyen nyűgjeik vannak, de nem írogatom be hogy minek az nekik mert nekem nem kell. Ne legyünk már ennyire egoisták.
Ha a Sony készülékekkel egoizmus is társul akkor inkább nem veszek továbbra sem Sony-tMellesleg fura most visszaolvasni (mert ott tartok hogy az utóbbi 1000 hsz-t olvasgatom ha már ilyet tervezek venni), hogy most véded a készüléket, nem olyan rég meg oltottad az SP-s társaásgot
-
jozso1989
őstag
válasz
gabancs #3040 üzenetére
Gyengébben veszi a jelet valóban. Ez úgy néz ki, hogy ahol az Xperia U-nak még épp-hogy egyesen volt a jel (utcán), ott már az SP eldobja. Szerintem nem gáz, de nincs valami nagy hatótávja, ez tény.
De nem tudom, mit kell szórakozni ezzel a wifi témával, amikor manapság okostelefont mobilnettel kapsz, azon is lehet e-mailt nézni/küldeni, fészbúkozni, megosztani, hogy hánysz, pisálsz stb. Wifi meg otthon a legjobb úgyis, ott még ha elbújsz egy atombunkerbe akkor is fogja a jelet, na.
Nekem is csóró mozaik xs csomagom van, de még sosem tűnt fel, hogy lassították volna, mindig ugyanúgy pikk-pakk tölti be az oldalakat (szeretem ezt a hírek és időjárás sony alkalmazást), ugyanolyan gyorsan szinkronizálja a leveleimet. Nem kell rajta jútyúbozni se torrentezni és akkor nem kell wifi sem (persze tudom, hogy wifivel jobb, nyilván).
-
gabancs
addikt
Komolyan mondom, jó lenne már ennek a wifi mizériának a végére járni. Most akkor csak a kijelzéssel van gond, vagy tényleg gyengébb a wifi?
Nincs erre valami mérő program? -
viralmind
aktív tag
Nalam ugyanannal a hatotavnal kapcsolodik le a wifi-rol mint a defy ,viszont az sp wifi kijelzese mar 0-an all ott ahol a defy-nak meg legalabb felig.De attol fuggetlenul, hogy epphogy erzekel a kijelzo szerint wifi-t ,a sebessegen nem vettem eszre hogy rosszabb lenne.azt meg hozzateszem hogy a defy-n cm rom van ,nem tudom az szamit-e.
-
chab7
addikt
Ez már viszont aggaszt kicsit azért, mert nekem a telefon mint kis titkárnő mindenhol velem van
. Vidéken lakom, körben nyaralókkal ahol gondnokként nyírom a füvet. Több órás műsor ez és közben keresnek telefonon vagy épp valamelyik csatornán írnak rám (feleségem, tesóm - skype, gtalk, stb) én pedig válaszolgatok.
Ez csak egy a sok élethelyzet közül amikor nem irodai körülmények között használom a telefont.
Remélem azért az SP is bírja némileg. Legalább a kijelzője.(#3037) viralmind: Akkor ezt értsem úgy, hogy kb ugyanaddig a hatótávig lehet a wifit használni csak a visszajelzése nem okés, vagy úgy, hogy a routertől távolodva hamarabb lekapcsolódik róla míg a Defy távolabb is tud még kommunikálni vele?
-
n@p@lm
őstag
aki koszos helyen dolgozik, annak nem érdemes tapiképernyős telefont vennie.
tudomásul kellene venni.
ha kaszálni megyek, vagy füvet nyírni ami poros-koszos, oda vagy nem viszem a tapis telefont, vagy ha viszem (minek is?) akkor nem tapizom.
a kijelző az még hagyján, de míg a defy porálló is, az sp nem.
ez egy "irodai" telefon. -
jozso1989
őstag
válasz
Gargabacsii #3031 üzenetére
Az előbb írtam. Húzd végig az ujjad a kijelző előtt pár milliméterrel... előtte bizonyosodj meg róla, hogy érzékeli az ujjad. Ennyi.
Titi76: Nem tudom, az nem hiszem, hogy bug!
-
jozso1989
őstag
válasz
Gargabacsii #3026 üzenetére
Az a kesztyűs mód. Akkor aktiválódik, ha úgy oldod fel a billentűzetet, hogy nem érsz hozzá a kijelzőhöz, hanem csak a közelében húzod végig az ujjad. Ugye ezért lehet kesztyűben is használni az SP-t. Király ötlet amúgy, amikor én is mutogattam haveroknak csak ámultak!
-
chab7
addikt
válasz
lajbi101 #3024 üzenetére
Na ez jó hír! Bár pénzem akkor sem lesz még estére több a számlámon, majd csak jövő héten.
Meglátjuk. Ha mégis emelkedne az ára addig, akkor majd nyugtatom magam a hibáit kiemelve, hogy mégsem lett volna jó ez nekem
Hogy áll a bootloader és szoftverezhetőség kérdése? Esélyes a CM rom megjelenése a készülékre? Azt is elég nagy hibának találnám ha csak a gyári romokkal kellene együtt élnem. Nem az a típus vagyok aki elfogadja olyannak ahogy kiadták.(#3028) Titi76: Én igencsak nem ilyen irodás csóka vagyok, de nekem nem tudott megsérülni a kijelző, pedig sokszor hívnak olyankor mikor valami "koszosat" csinálok (pl bicikli szerelés). Na olyankor érdekes is lenne ha épületbe szaladás, kézmosás, törölközés után még mindig csörögne.
A defy-nál előny volt hogy le is moshattam ha koszolódott, itt mondjuk majd jobban kellene figyelnem milyen kézzel nyúlok hozzá, de fóliás telefon az semmiképp sem kell. Megszoktam az ilyen "csupasz" használatot és nem is óhajtok ezek után újra "zokniban kefélni"
Laptopban is azért a thinkpadot használom mert nem úgy kell pakolgatni, hogy jajj, oda ne érjen valamihez mikor lerakom, hanem teszem-veszem, ott használom ahol épp szükség van rá - és bírja, nem karcos nem ütöttkopott.
Persze, van aki óvja, babusgatja a készülékeit mint valami hímes tojást - én használati eszköznek tekintem és úgy is akarok viszonyulni hozzájuk. A készülékek legyen értem, segítsenek engem a mindennapokban, és ne nekem kelljen AZOKAT "segítenem". Igen, azokat, mert sokan "Ő" meg "kicsike" jelzőkkel illetik... hááát, no komment inkább
De ha legtöbben azt mondjátok hogy normál hétköznapi használat mellett, zsebbe be, onnan ki, ide letesz, oda letesz módon nincs karc, akkor az nekem elég meggyőzésképpen. -
Titi76
aktív tag
Fólia most is van a Defy-n. Ezen is lesz! A kvarc mindig keményebb mint a GG üveg. Csak 1x húzzam végig az újamat hogy rátapadt valami homokszem... Onnantól figyelhetem a karcot míg el nem adom.
Persze aki irodában dolgozik majd beül az autóba s hazavezet, útközben megáll a madarastescóba annak nem nagyon kell. -
-
Gargabacsii
csendes tag
Hi
Olyan kérdésem van hogy sp-m van és vmelyik nap mikor irtam a billentyűzeten megjelent a képernyőn egy kör és hozzá se kellett érni a képernyőhöz csak fölé tartani az ujjam. Na azóta se tudom megcsinálni. Hogy kell ezt bekapcsolni? -
lajbi101
tag
Szia. Tegnap beszéltem tmobilos hölgyel a tmobil cheten. Azt mondta ma fog érkezni fekete készülék!
Kérdeztem meddig lesz ilyen occsó azt mondta ,hogy augusztus 31. Max akkor fog változni az ára ha a készűlék alapára változik de a 24 ezres kedvezmény akkor is élni fog! Probáld meg este megrendelni mert tuti ma hozzák a készletet! -
jozso1989
őstag
Egyáltalán nem karcolódik, szóval nagyon is gorill az a gorilla!
Egyébként nekem pl. az U sem karcolódott, pedig 1 éves már, mindig zsebben hordtam, persze nem kulcs mellett.
Bár vigyáztam rá nagyon, az SP-vel is legalább így bánok (a másik SP-vel azért durvábban bánnék
).
-
jozso1989
őstag
válasz
Picirigó #3014 üzenetére
Ott a hiba. Cleaner, meg task killer miatt van az androidos problémák 99%-a.
Mikor tanuljátok már meg, hogy ICS-től felesleges ilyet használni???
Az meg a másik, hogyha még béna is a felhasználó és nem tudja mit csinál, csak nyomkodja azt a sok sz*rt, aztán csodálkozik, hogy nem jó a telefonja. Miért? Mert kilőhetsz vele rendszerfolyamatokat is, az a fos task killer meg cleaner meg blabla nem fogja nézni, hogy mit lő ki. Foglalja a RAM-ot? Mehet. És mi fog történni? Ki fog fagyni a telefon, lagolni, ez meg az, nem működik és így keletkeznek a szaraszoni meg szarazandroid, ájfón jobb kijelentések.
Szerintem töröld le azt és ilyen cleaner, task killer meg ram boost meg ilyeneket felejts el.
Ha a probléma továbbra is fenn áll (ki tudja mit lőttél ki vele, vagy töröltél) rakd újra a szoftvert és a problémád el fog tűnni.
-
Classius
aktív tag
válasz
Picirigó #3020 üzenetére
HmHm...
Clean Master vagy akármilyen task killer felépítésű program futtatása a mai telefonokon már inkább ront mint használ! Nem mondom, hogy biztos az a bűnös, de hamarabb gyanakodnék ilyenre, minthogy hibás lenne a készülék. Főleg ha a semmiből jött elő ez az egész. -
chab7
addikt
válasz
Sordoran #3016 üzenetére
Ajjaj, az nem lesz jó. Pont 35e a keret, ezért tetszett meg. Ha drágább lesz akkor nem opció
ráadásul úgy, hogy aug. folyamán mindenképp átmegyek a T-hez és mozaik S csomagot kérek. Pont jó lett volna ha egy jó teló is jár mellé.
(#3017) Titi76: Ez jó hír. Még az érdekelne mennyire gorilla a gorilla rajta. Defy-n sincs semmi védelem, de nem is volt rá szükség, patent még majd 2 évesen is
Csak mert olvasok itt olyat hogy karcolódik de olyat is hogy semmi baja. Nekem Defy után nem kell teló amire fólia vagy tok kell, hogy egyben maradjon -
Sordoran
addikt
Pillanatnyilag úgymond két "akció" van a készülékre:
- Adott az LTE akció, vagyis ha olyan díjcsomagra is hűséget fogadunk amiben LTE mobilnet van akkor olcsóbb (min. Mozaik S). Ez augusztus végéig tart.
- És van az SP ára, ami akciónak is felfogható, legalábbis más szolgáltató árakhoz és bolti árhoz képest olcsóbb, vagyis ~81ezerbe kerül kártyásan is, ami megeshet, hogy elmúlik, és holnaptól drágább lesz (+10-20ezer is lehet).Persze előre nem tudni biztosra, holnaptól drágább lesz-e, ha a normál ára emelkedik, akkor az LTE akciós ára, Mozaik S-ben felmehet 55ezerig.
-
darvinya
titán
válasz
Picirigó #3014 üzenetére
Automatizált az app frissítése?
Clear Master nem kellene mert csak a bajt okozza. pl: eltűnik album ikonképei, app-ok adatai törlödnek emiatt elveszik a beállításai, stb.
Akár emiatt is fagyhat a telefon.Sőt, mint mondtad feléled a telo egy idő után.
Ez tipikus, újra „Optimalizál a rendszer" az app-ok használatához. -
chab7
addikt
válasz
bolondember #3012 üzenetére
Nincs készleten a fekete, így nem is viszi végig a rendelést így mindegy hogyan és mikor fizetnék.
Bízom benne, hogy csak nem jár le az akció holnappal hanem rendesen benne marad augusztusban is ahogy a 4G/LTE telefonokra vonatkozó akcióban hirdetik. -
chab7
addikt
Na jajj nekem ha csak máig érvényes a T-s akció. Webshopban nincs csak fehér
meg hát ugye a fizu is még pár nap mire a számlára kerül
Pedig már kezdek efelé a készülék felé hajlani, minden Sony-tól való félelmem ellenére.
Az még azért érdekelne az ex-Defy tulajoktól, hogy ahhoz képest milyen a wifije az SP-nek? Mert ha ugyanolyan, vagy netán jobb is akkor semmi gond. Ha a Defy wifijétől gyengébb akkor viszont akármilyen jó, le kell mondjak róla.
Apropó, alsó színes értesítő sáv. Ez van csak rajta vagy van klasszikus értesítő led is? -
Picirigó
csendes tag
És újra ugyan azt csinálta amit feljebb leírtam. Csak most nem offoltam le és pár perc múlva megint működött. Valami tanács ötlet??? Vigyem vissza?? Most a telo szar vagy a rendszer.
-
jozso1989
őstag
Másnak sem mutatja Stamina módban az alsó sáv a nem fogadott hívást/nem olvasott email-sms-eket stb.? Én kivételeknél sem találtam.
-
MrSealRD
veterán
Szerintem ha néha beáll a telefon mint a gerely valami különös hibával azon nem kell nagyon meglepődni hiszen előfordulhat...A baj akkor van ha egy bizonyos hiba újra és újra előjön mert az már nem a véletlen bug műve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest