- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
-
Picirigó
csendes tag
10 napja van még a telo ma reggel olyat csinált hogy nem tudtam kinyitni a képernyőzárat az oldalsó gombok működtek és ennyi. Hátlap le off gomb benyom és azóta működik. Valakinek valami ötlet hogy ez mi volt??
-
SkiDev
őstag
válasz
pudingstyle #2996 üzenetére
Hálózatról a gyári tartozékokkal
Mást nem szoktam hozzá használni és gépről sem szoktam tölteni , mert így is 2 óra míg hálózatról felveszi a 100%-ot , max csak akkor ha valamit ráteszek USB-n keresztül , de ez persze magától értetődik , hogy akkor a géphez kell kötnöm viszont ha végeztem a másolással akkor leszedem róla
-
SkiDev
őstag
válasz
Shade45 #2992 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor egyelőre nem tudok mást mint reménykedni és szorítani , hogy a még 6 napos telefonomat ne kelljen szervizbe vinni csupán azért mert valami gyenge telep került bele....Azt sem nagyon mondhatom , hogy megpakoltam volna alkalmazással , mert rajta van:
-Modern Combat 4
-Zseblámpa (amit darvinya linkelt , ezért köszi)
-Into the dead
-Temple Run 2
-Airdorid
-ES File Explorer
-Swiftkey (viszont nem használom)Törölve lett:
-iWiW
-Jelenlegi ÁrfolyamA kijelző is hiába fogyaszt sokat , nem tudok mit tenni... Képernyő ébrentartása : 15mp-re véve , fényerő auto.
Már csak egyedül jóformán a LED sávot nem kapcsoltam ki , de ha egy fapados telót szerettem volna akkor arra van olcsóbb kategória. GPS , Bluetooth , NFC , Wifi mindig kikapcsolva... Komolyan mondom így megy tovább vagy én vagy a telefon fog menni
. Gyakorlatilag amiért egy okostelefon okostelefon azt nem fogom tudni kihasználni
-
darvinya
titán
Stamia mód mi is ez?
Ez egy statisztika(appok, kijelző, stb) alapon nyugvó statisztikai app.
Ezeket felhasználva és kiegészítve a kivételekkel, megmutatja a várható akkumulátor 1 töltéssel kihozható maximális energiát.Ezért mindenkinél más érték jön ki.
-
Shade45
senior tag
Összekeversz valakivel, nem vagyok egy elvakult Sony fan...
A 82%-ot nyilván nem az akku teljes (100%-os) kapacitásából vonod le, hanem amennyit addig merült (pl ha 70%-on van az aksid, és azt írja, hogy addig a pontig 82%-ot használt el a játék+kijelző, akkor azt a felhasznált 30%-ra érti, vagyis a 30-ból ~25%-ot használt fel a játék+kijelző). Esetleg a háttérvilágítással tudsz még bűvészkedni (leveszed minimumra) és úgy nyersz talán 1-2 órát.
Stamina módhoz: nálam 100%-ra kikapcsolt állapotban 3 nap 2 órát, bekapcsolva 5 nap 8 órát ír. Szóval szerintem nálad lesz a hiba, valamelyik alkalmazásra gyanakodnék, ha mégsem akkor tényleg az aksi a gond!
(Egyébként a 100%-os töltöttség is lehet csalóka, mert hiába 100-at jelez, ha rajta hagyod még 1-2 órát tölt az még rá, és hosszabb üzemidőt fog produkálni, de ez akkor sem magyarázza nálad a 18 órás becsült időtartamot! Még annyit, hogy amióta meg van a telefon (2 hete lassan) mindig kikapcsolva töltöttem, nyilván ez mindig nem megoldható, de kíméletesebb az akkunak!)Remélem tudtam segíteni!
-
Classius
aktív tag
válasz
pudingstyle #2989 üzenetére
Ígyvan, elegáns telefon, minőségi érzetet kelt a felhasználó számára.
-
SkiDev
őstag
A kijelzővel szerintem nincs baj , IPS-hez képest fakóbb , de nem szörnyű... Én a 40%-ban buborékos kijelzőfóliától szeretnék már megszabadulni , mert az eléggé rontja a látási viszonyokat , de sosem vettem még fóliát és ha leveszem akkor sem tervezem , hogy veszek hozzá
Az alsó "gagyi" (relative) világító rész nagyrészt kikapcsolható és nappal jóformán semmi sem látszik belőle és eléggé jól fest a sötétben
-
chab7
addikt
Hmmm, az nagyszerű
vagyok is bajban mert eddig csak a kijelző (szigorúan csak az ips-hez képest), az alsó (számomra) gagyi világítós rész és a gyenge akku (lenovo p770-hoz képest) ami dilemmába sodor.
No meg az a bekapcs gomb nagyon rossz helyen van. autós tartóban pont ott lenne a "csiptető" ami lenyomná ha beleteszem.
Viszont a sok funkció ami benne van az elgondolkodtat. No meg hogy most 35-ért hozzámvágná a magenta.
Jajj nekem -
SkiDev
őstag
válasz
Shade45 #2984 üzenetére
Ez rendben is!
Bár már eddig azt sem tudtam ,hogy pl. az akkumulátorhasználat amit %-ban fejez ki a tényleges levonása. Bár kicsit azért furcsállom , mert ahogy írod , akkor 1 óra alatt 100%-ról már csak a 20%-ot karcolgatta volna. Meg ennyire kér enni ez a HD kijelző , hogy 3-4 órát ír ki amit használtam ?
Egyébként update
: Nagyon érdekes , hogy lehúztam a töltőről 100%-on és a STAMINA módban akár hiszitek akár nem 18 óra a becsült hátralévő idő míg bekapcsolva 1nap 7óra(!). Nagyon nem írok már semmit , inkább várok , mert még kivívom a fórum ellenszenvét
. Szorítok , hogy kicsit combosodjon, ha meg nem akkor a játékot felejthetem rajta.
-
chab7
addikt
Az Android Sensor Box programmal megnéznétek mely szenzor van a készülékben avagy lehet inkább melyik nincs, mert gondolom a legtöbb lesz.
-
Shade45
senior tag
Azt ne felejtsd el, hogy ehhez a 40%-hoz még hozzá jön a kijelző is, amit 42%-nak írtál, ha ezeket összeadod máris 82-nél jársz (és ebben kb csak a játékra felhasznált energia van benne)! Nem tudom miért vagy akkor meglepődve, hogy ilyen gyorsan merül...
Ezek alapján szerintem teljesen rendben van az aksi teljesítménye!
Az 1-2 napos üzemidő hozzászólásokat pedig tessék fenntartásokkal kezelni, nem mindenki játszik ennyire erőforrásigényes játékokkal. -
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Megtudná nekem valaki nézni hogy ha bekapcsolva van a fényjelzés akkor jelzi-e a nem olvasott SMS-t. Nekem sehogy sem megy. Ha bekapcsolom akkor a mailekre jelez az opció... -
2o1i
senior tag
Szedd le ezt a progit:
Update Serice.
Telepítsd fel vele újra az androidot. Egy próbát megér a dolog.
Gyári progi, szal nem kell félni semmitől.(Egyébként ezzel eltüntethető a root is a telefonból...)
-
SkiDev
őstag
válasz
pudingstyle #2972 üzenetére
Emlékeim szerint a kijelző volt 42% táján utána a médiakiszolgáló az MC4-gyel voltak 20-20% , de amint feltöltött belinkelek legfeljebb egy Screenshotot
-
2o1i
senior tag
Ezt a szilikon tokot rendeltem.
9 nap alatt megérkezett Honkong-ból. (Ez rekordidő eddig.)
Hátulja selymes matt, olyan tapintású mint a telcsi hátlapja. Oldalt és elöl fényes.
Ezzel nyugodtan le lehet tenni az asztalra pofával is az SP-t (ekkor semmi nem látszódik az értesítő ledből).
Majd használat közben kiderül, hogy milyen is, de így elsőre jónak tűnik a dolog. -
SkiDev
őstag
-
SkiDev
őstag
Az nagyon gáz , ha a telefon csütörtökön érkezett és azóta minden nap töltve volt (most is) mert 8-9 órát éppen , hogy csak kibír?
Kicsit combosabbnak hittem , de hiába semmi szinkronizálás , minden energiagazdálkodás be van kapcsolva kivételek nélkül , fényerő automatikus , de mindig 40% körül használom ha nincs az automatikus , de 1 óra játékkal , negyed óra nettel és kb 30 képet készítettem , 10 perc zene +10 perc telefonálás és megadja magát?
Nem tudom mi a gond vele vagy én vagyok ennyire sokat váró vagy hülye , de mi idegesítő , hogy mindenki 1,5-2 napot ír üzemidőnek nekem meg sehol semmi....(Vagy csak nem adtam neki elég időt , hogy beálljon?
)
-
BRIKLY
veterán
válasz
jozso1989 #2965 üzenetére
Az enyémen a hátlap a telefon szélén végig passzol.Csak az átlátszó sávnál van egy nagyon pici eltérés.Ez mellé megjegyzem,hogy az enyém fekete.Nem lehetséges,hogy a fehéreknél van csak annyira feltűnő illesztési hiba?Én ha nem olvastam volna a tesztben,meg itt a fórumon akkor észre sem veszem..
-
jozso1989
őstag
válasz
lajbi101 #2954 üzenetére
A fémkeret illesztését cseszték el. Picit feljebb van, mint kéne.
Ha fogod a telefont kijelzővel felfele, lehet látni, hogy fentebb van picit a keret, mint a kijelző (mintha kijönne 3d-ben
). A telefon tetejénél jó az illesztés, majd lefele egyre jön ki (nem tudom máshogy mondani xD) a fémkeret. Az alján meg már csúnya, de amúgy annyira nem látszik, csak ha nagyon ráfókuszálsz, hogy "NA MOST CSÚNYA ILLESZTÉST AKAROK LÁÁÁÁTNIIIIII". Na akkor feltűnik.
-
lajbi101
tag
Ebben a videóban
http://www.youtube.com/watch?v=rEZO-NDdD8kvan egy olyan rész hogy megy a bókember a telefonon és utánna meg a tv-n... Ez mi akar lenni?
-
lajbi101
tag
A memória most 64 gb vagy 32 gb kártyával bővíthető max?
Mert valahol 32 valahol 64 van írva.. Jó végűlis majdnem mindegy mert nekem elvileg elég a 32 -
lajbi101
tag
Mennyire csúnya az illesztés a telefon és az értesítési sáv között? valaki egy közeli fotót feltud rakni?
-
lajbi101
tag
Nektek wifivel milyen tapasztalatotok van? nekem kb 2,5 méterre van a router.
Tudtok olyan játékot ami megakasztja? -
Richee11
senior tag
Köszi a segítséget, már jó lenne ha összegyűlne a pénz, és persze még lenne a t-nél a telefon!!!
-
törölt tag
válasz
bolondember #2946 üzenetére
Hù remélem a navi gombok sp-nél is átlátszó lesz. Nekem nagyon bejönne!
-
Classius
aktív tag
Szerintem az SP átugorja a 4.2-t, majd csak .3-at kapunk.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Richee11 #2943 üzenetére
én csak a Z-ből tudok kiindulni:
-tálca és a navigombok háttere átlátszó lett (nekem bejött, nagyon eyecandy)
-tálca testre szabható, gombokat lehet kitenni (azt hiszem tízet max) (két ujjas lehúzás nem működik)
-többoldalas lezáróképernyő (widgeteket lehet kitenni, oldalanként egyet)így hirtelen. Nekem bejöttek a változások.
Tehát nagyon várom.
-
Tybee000
aktív tag
válasz
Richee11 #2943 üzenetére
http://mobilarena.hu/teszt/android_fejlodestortenet/android_tortenelem.html
Ezen kívül persze jönnek a firmware frissítések is ami a hardveres kisebb hibákat javítja pl a kamera minőséget. de nem igazán ismerem a sony frissítési ütemterveit.
-
raziel01
veterán
válasz
Richee11 #2943 üzenetére
pl megnézel egy ilyet: [link]
Aztán meg esetleg egy 4.2 features videót is.
Van 1-2 jópofa dolog de nem életbevágó egyik se.
Most mondanám, hogy javítva lesz a kamera, mert sokan panaszkodnak rá de a Sony-nál nem lehet tudni.
RAM kihasználtság most se rossz. Persze javulhat majd. -
Richee11
senior tag
és amúgy ezt lehet tudni, hogy milyen újítások lesznek benne, vagy akár a 4.2-ben? Ilyenkor szokták javítani a kamerát vagy a videófelvételt? meg a ram kihasználtságát?
Nekem 2.3.4-em van most szóval nagyon nem értek ehhez -
Richee11
senior tag
a készülékre jön majd hivatalosan 4.3?
-
MrSealRD
veterán
válasz
raziel01 #2932 üzenetére
Hát az eredmény szempontjából lehet az... Én mielőtt bármit is piszkálgatok, főleg ilyen paraméter és szám összeállításokat amiről látszatra nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy milyen részeiben befolyásolja a telefon működését...nem szívesen alkalmazom látatlanban...
A konkrét esetnél maradva:
1. Lehet, hogy mindössze a megjelenítésben van a hiba.
2. Lehet, hogy a befogott jel erősségének értelmezésében.
3. Az is lehet, hogy gyenge a wifi adapter...Szóval szerintem nem mindegy melyikbe piszkálunk bele...Ha már ilyen tweak-et előásott valaki és posztolta az XDA-n akkor legalább 2 sorba odaírhatná mellé, miről is van szó.
-
agent_k
őstag
48%-kal raktam le a telefont este. Reggel 14%fogadott. A médiakiszolgáló volt a ludas a wakeup figyelő szerint. Stimmelt is, mert 34%-ot használt el a log szerint. Újraindítottam a telefont azóta nem jött elő...
Hmmm...
mediakiszolgálóItt csak az a fals, hogy éjszaka nem tudom mi futott volna ami ezt meghívja...
-
darkmore
tag
A WIFI fixet próbálta már valaki?
-
lorincmate
tag
válasz
gyuribácsi88 #2927 üzenetére
Zsír, világos. Kösz az infót.
-
válasz
lorincmate #2926 üzenetére
A telefon saját memóriájára hajlandó csak pakolni az alkalmazásokat/játékokat, amit te külön beraktál SD kártyát, arra csak te tudsz rakni zenét, filmet, meg amit akarsz, de a telepítős cuccok sajnos csak a saját memóriára hajlandóak menni.
-
lorincmate
tag
Biztos írta már valaki de sajnos meg kell kérdeznem: Valami root mentes megoldás arra hogy az alkalmazásokat SDre rakjam? Vagy csak én vagyok ilyen hülye?
(#2925) gyuribácsi88 jah elég konkrétan hideg van. -
-
gaborm69
aktív tag
Na,hova tüntetek?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #2912 üzenetére
chrome-ban klikkelj a cimre, hogy behozza a kurzort, majd duplaklikkel lecsuszik egy menü: copy, paste, cut, stb.
-
Titi76
aktív tag
Gyors segítséget kerek: hol a francba kell kikapcsolnia Throw funkciót?
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #2912 üzenetére
Pedig működik.
Hosszan nyomod a szöveg felett. -
PAINfájdalom
aktív tag
Böszme kérdés: hogyan lehet szöveget kimásolni?? Pl. a chrome-ból kiakarnám másolni a linket, de az istenért nem engedi kijelölni
-
raziel01
veterán
válasz
gabancs #2909 üzenetére
Visszacsinálható. Egyelőre nekem se éri meg rootolni. Még kevés az a dolog, hogy megérje.
-------------------
Toknak ezt néztem mégAzon gondolkozok, hogy rendelek ilyet is és legalább akkor a 2 közül majd eltudom dönteni, hogy melyik a jobb. (a másik az átlátszó hard cover)
-
n@p@lm
őstag
válasz
bolondember #2903 üzenetére
az igen!
na kíváncsi leszek az enyémre, jelenleg 55 óra -
gabancs
addikt
-
-
raziel01
veterán
Haladunk itt. Szerintem meg lesz ez oldva így vagy úgy.
-
-
n@p@lm
őstag
arra kíváncsi lennék hogy két újraindítás (indulás) óta kinek telt el a leghosszabb idő
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest