Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
válasz
norbert1998 #50810 üzenetére
én is sok androidos telefont kirpóbáltam...és én arra jutottam hogy az android lehet pont a nyitottsága miatt nem elég stabil rendszer..lehet ez 100ezer ft os telefon akkor is ez lesz a baj..én elfogok pártolni az android mellöl és iphone-t fogok venni..lehet hogy tul van árazva de cserébe telefont kapunk. nem 1 évig lesz telefon hanem akár 4-5 évi arrol nem is beszélve hogy a több éves 4s is megkapta a legujabb ios-t...mig megveszel egy csúcs androidot támogatják egy évig azt szevasz...új sony z5 is most drága de egy 2 év múlva semmit nem fog érni ahogy az sp is 70 ezer volt másfél éve most meg használt mobilon 10-15 ezer..iphone legalább tartja az árát nem beszélve olyan extra dolgokról mint a Siri..én csak néztem spanom a telefonjához csak beszél és szinte már hozzá se kell érni...tetszett. én se voltam iphone párti de amióta egyre több ismerősömnek van ,és egyre többet nyomogattam zt kell hogy mondjam megéri azt a plusz pénzt
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #49759 üzenetére
Na, gratula hozzá.
Milyen állapotú volt, mert elfelejtettem ?
Félő, hogy nekem kopott kerettel, de fullosan kicserélt külső-belsővel + a mostani kissé karcos fóliámmal nem nagyon kelne el ennyiért, pedig jó lenne. -
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49747 üzenetére
Na nálam a PAC 24óra után már laggol. Olyan mintha csak 600MHz-en menne 1magon a proci.
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49743 üzenetére
Jaaa hát az más. Neked akkor valójában Nexus való.
Most a legutóbbi CM11 újrarakás a legstabilabb. Most már 200+ óránál jár az üzemidő és csak most kezdett belassulni de még nem vészes.
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49734 üzenetére
Ha olyan stabil lesz az összes gyári rom amilyen most, akkor eszem ágában sem lesz főzött romra cserélni.
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49732 üzenetére
Nekem tetszik. Miért váltanék vissza? Az alacsonyabb ppi nem vészes. Én nem vettem észre különbséget. Azon kívül csak a 3GB szabad belső az ami "problémás" de orvosolható egy nagyobb külső sd-vel. Arra át lehet tenni az appok nagy részét.
Használt telót nem szeretek venni, nem akarok. Nem passzolom el, megmarad az SP.
Én a múltkor 1órát nyomogattam a boltban. Már a végén néztek, hogy mi a fenét csinálok eddig. Engem meggyőzött. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49728 üzenetére
Első.
Mostanában gyerkőcök mellett nem jut, és csak javításra szorulóra jut.
Azt megcsinálom, ahogy nekem megfelelő.Nem keseredem el, csak irigykedem.
Lehet év végére összejön valami, de ez nem biztos. -
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49723 üzenetére
Én pedig az M4 Aqua-t természetesen függetlenben.
5 vagy 6-ot veszel? -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49725 üzenetére
Tovább tudsz lépni, hogy új telo legyen.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49723 üzenetére
De jó egyeseknek.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49705 üzenetére
Ok
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49703 üzenetére
X8 és X10mini szinte ugyanaz, SK17i simán Mini Pro.
-
andris811
tag
válasz
norbert1998 #49695 üzenetére
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, most ugye megint olyan, mint újkorában. De szerintem az lesz, amit Szmoki ajánlott. Megy vissza a gyári. Lassan úgyis csere lesz belőle, addig meg kibírom a gyárival is, főleg, ha tényleg jobb, mint volt.
-
szanozs
aktív tag
válasz
norbert1998 #49607 üzenetére
Tudnál adni a pacman rom-ra meg a Gapps-ra két linket melyiket érdemes felrakni. Gondoltam kipróbálom és is a pac-t.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49609 üzenetére
Nekem 3 hónap múlva 12 hónapos lesz a gyári fw, amit nem nulláztam.
Szerinted Z3-nál kell ez? -
lazlo16
aktív tag
válasz
norbert1998 #49611 üzenetére
LBL alapú a rom stock kernelel.
Régen olvastam h világiasít is valahol valamék pop fáljba vagy valahol a systemen belül a buildbe van de az istennek nem jöttem rá hol. De ha nagyon nem jön semmi ötlet akkor ráírok a készitőre . -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #49607 üzenetére
Most még.
-
MrSealRD
veterán
válasz
norbert1998 #49553 üzenetére
Ez a lassulás, illetve ramhiány mivel orvosolható? Feltéve persze, hogy orvosolható... Factory reset, vagy teljse újra húzás kell neki a gyógyuláshoz?
Mondjuk 2 havonta újrakni mindent...hát...
-
MrSealRD
veterán
válasz
norbert1998 #49551 üzenetére
Megnézem őket, de ettől függetlenül ezeknek van valami fájása? Tehát pl nem szeretnék belefutni olyanba, hogy reggel nem ébreszt mert éppen olyan kedve van, vagy amikor pont kellene akkor lehal a mobilnet vagy a GPS, esetleg a force close-ba csak a sysemui, egy zárképernyő feloldás után...stb Ezek csak fejből eszembe jutó fiktív dolgok és csak érzékeltetni akartam, hogy milyen szintű bugokra nem vágyom. Ne értsd félre, tudom, hogy nincs tökéletes szoftver...
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49541 üzenetére
Caps lock
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49541 üzenetére
-
raycraps
csendes tag
válasz
norbert1998 #49537 üzenetére
Koszonom, egyenlore akkor meg halogatom!
-
gooool
őstag
válasz
norbert1998 #49535 üzenetére
En elso soron a draga Jo?fogason akarom elpasszolni, ott kevesbe hozzaertok a kedves vasarlok es ha meg ki is hangsulyozom, hogy vatta uj...
De nem akarok Veled konkuralni, majd 30010Ft-ert rakom ki. -
gooool
őstag
válasz
norbert1998 #49533 üzenetére
Most azon torpolok nagyon, hogy maradjon vagy menjen...
Nehez dontes lesz, nekem legalabbis.
Nekem peldaul mult het szerdan kuldtek el Mezutorrol, es ezen a heten szerdan mar meg is jott.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49522 üzenetére
Óóóó…………az más.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49520 üzenetére
Kifizeti előre?
Ha nem akkor nem fogja átvenni, vagy nem fizeti ki utólag.(#49519) Aryon87
Nem tudom.
Én tavaly vettem 12-ért.
Igaz nem új volt, de az új idén már nem számít.Ha idén vennék telot biztos nem ezt venném, mert van jobb ajánlat.
(#49518) Steve198310
és többiek
Már többször írtam, hogy mikori gyártású.
Valójában nincs új gyári alkatrész, csak után csinált, vagy használt van.
És ezeket rakosgatják bele.
Szerviz meg szarik rá. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49516 üzenetére
Ennyiért sokáig nálad marad.
Jobb vétel 10-zel több Z, 15-tel több Z1, vagy mások/ újabbak. -
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49514 üzenetére
én nem kímélem, nálam tényleg multimédiás eszköz. Ki is felejtettem a zenehallgatást a korábbi felsorolásból.
Mellesleg te mennyiért adod el a telód, mert az aláírásodban olvasom hogy eladó
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #49500 üzenetére
De sokáig volt fenn az a rendszer
Még azzal is adtam le, a GSM boltos csak nézett rám
Szerettem én is az x8-at
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49500 üzenetére
Én se szidom az Sp-t, már hozzászoktam. Amúgy szeretem is, és 2gb rammal még sokáig ellennék vele szerintem.
Mellesleg a CM11 kezdi összekapni magát, mert lassan 1 hete nem kellett újraindítanom, néha belassulgat, de aztán begyorsul és tartja is magát. 1-2x bedob egy android mittomén leáll hibaüzit, újratölti az egész "asztalt" és megy tovább mintha mi se történt volna, az egész 2mp. Forrósodásról is kezd leszokni, bár szerintem a hűvös időjárás is közrejátszik
Október hamar itt van, meglátom a G4 mennyire megy le árban, aztán ez megy szervízbe, cserélik amit kell, és vagy eladom vagy marad másodlagosnak tartalékba.
25-30K-ért ezt el lehet adni amúgy? Egyáltalán valaki megvenné vajon? -
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49496 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49490 üzenetére
Na, akkor még hátlapot is kaptál, eh hogy dugnák fel maguknak az én részemet
Mondjuk decemberben még beesek hozzájuk gariztatni, mert a bekapcs gomb rosszabb állapotban van mint volt, szervíz elött érzékelt rendesen, most meg a nyomáspontja fos lett. Kijelző porosodik ismét.
Még jó hogy megvan a gyári .ftf cuccos a gépen valaholRemélhetőleg akkorra már nem a SE LwW telócskával kell helyettesítsem a gari idejét, hanem addigra már a LG G4 fogja
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49492 üzenetére
Még a végén valami mondvacsinált hibával beviszem újra hátha kapok egyet
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49490 üzenetére
Hátlapot nemrég rendeltem, nem voltak már olyan jólelkűek hogy azt is cserélik ..
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49488 üzenetére
Hát nem igazán értek a részletekhez, de a lényeg hogy volt karcos kijelző nincs karcos kijelző
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #49482 üzenetére
Összefoglaló
-
Szmoki
senior tag
válasz
norbert1998 #49386 üzenetére
Sokszor volt fent már, mindig csinálta.. Volt, hogy teszteltem és semmit se raktam rá, akkor is csinálta. Egyébként érdekes, mert amikor a többi rom-ot ti vígan használtátok, én mindig ezzel szívtam, egyedül gyárin nem.
Biztos valami hw gyíkja van, de már mondjuk, hogy megszoktam. -
no more
veterán
válasz
norbert1998 #49392 üzenetére
-
Faterkam
addikt
válasz
norbert1998 #49319 üzenetére
Egy kis segítség kellene! :/
Root.-oltam a lányom telóját ez alapján, (ez az első próbálkozásom) sikerült is, de továbbra se tudom törölni a felesleges alkalmazásokat, Deezer, Play újságos stb. Hogy kell?
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #49368 üzenetére
Lehet, akkor viszont már értem, hogy miért nem tudják sok problémás készülék esetén megoldani a javítást és miért nem kaptuk meg rá hivatalosan a KK-t ! Az idegen technológia miatt !
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #49365 üzenetére
Az egy gyári beépített morse alkalmazás
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49361 üzenetére
Nekem a villogás megszűnt. Most sárgul. De igazából már hozzászoktam. Telefonváltásig kibírom.
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #49354 üzenetére
Látom felcsaptál air helyett személyeskedésben...
Ennyire fáj neked is ha, másnak hibás telefonja van vagy egy app miatt fosnak titulálja a telefont? Nem lehet mindenki hiperokos és tudjon mindent a szoftverek működéséről és hogy mi miért van... Ilyenek felett inkább te is ugorj át és ne reagáld le ezeket, ne süllyedj le air szintjére.
BTW: Elbeszélgettem egyik ismerősömmel aki szervizeli a telefonokat itt veszprémben. Ő azt mondta, hogy sok SP fordul meg nála hasonló problémákkal amit steve is leírt, és jó pár tulaj inkább beadta a telefonját hozzá, nincs kedve többet szopni az SP-vel. Ő is csak egy szoftverfrissítést tol általában a telefonra, semmi egyebet, és volt olyan nála jó párszor, hogy az első boot után már produkálta a sárgulást a telefon.
Nálam is decemberben repül a drágaság és egy G3 fogja cserélni, a szervíz megjárása után.
-
Faterkam
addikt
válasz
norbert1998 #49319 üzenetére
4.3, 12.1.A.1.205-ös firmware. Nekünk nem frissíti a ...207-re, azt írja ez a legfrissebb!
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49300 üzenetére
N4-ben javították már a forrosodást, GPS-t, beégő kijelzőt, és gyengélkedő aksit?
-
n@p@lm
őstag
válasz
norbert1998 #49302 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49300 üzenetére
Az igen. Tegnap ujrahuztam a cm11-et, most nem forrosodik annyira a telefon. Fura egy ketyere, mikor milyen kedve van ennek... Sot gyorsabb is most, kerdes hetvegere vagy utanra mennyire lassul be. Hallgattam egy korabbi tanacsra, facebookot nem telepitettem, bongeszobol tenyleg jobbnak latszik a hasznalata
messenger azert rajta a telon.
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49298 üzenetére
Na mi tortent? Hisz nemreg volt szervizben ha jol emlekszem.
-
doktordrog
aktív tag
válasz
norbert1998 #49276 üzenetére
Ok. Köszi. Gondolom akkor ez valami Sony kombó lehet, mert a HTC-m nem engedi.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #49271 üzenetére
"De az otthon is orvosolható."
Vagy nem.
Én próbáltam fogkrémmel és acetonmentes körömlakklemosóval is, egyik sem jött be. -
krisz4b70
aktív tag
válasz
norbert1998 #49258 üzenetére
Tudom, slimkaton én is azt használtam, itt gondoltam meghagyom az alap fájlkezelőt mert jónak tűnt, de akkor ezek szerint csak tűnt
-
krisz4b70
aktív tag
válasz
norbert1998 #49256 üzenetére
Ohh hogy csak ennyi lett volna, köszi
-
krisz4b70
aktív tag
válasz
norbert1998 #49254 üzenetére
De ott csak a médiatároló van ott meg az alap hangok vannak.
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #49245 üzenetére
Mekkora troll!
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #49204 üzenetére
Másfél órája írta, hogy törölje?
Hacsak a Moderátorok nem törlik, akkor ez már itt marad az utókornak, végleg.
-
Joccc07
addikt
válasz
norbert1998 #49186 üzenetére
G3 lett a nyertes!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Bagyusznak meg a kiváló romokat!Sziasztok!
-
David_DD
tag
válasz
norbert1998 #49043 üzenetére
nyilván nem komoly kérdés volt
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #49026 üzenetére
Most találtam egy hírt, hogy a kevés háttértár egy Sony Lollipop bug.
hír -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #49026 üzenetére
Most jobban olvasva a tesztet érdekes infót találtam.
Gond van a teloval amit teszteltek, mert ezen a képen [link] 4GB belső memória van, míg spec.-ben 8GB van írva.Azért 4Gb eltűnése feltűnő, és ez nem ROM-hoz tartozik.
A másik ez Garmin Navigation plusz van hozzá. -
törölt tag
válasz
norbert1998 #49015 üzenetére
Olvastam és erre egyszerűen nem tudok mit mondani ! Felháborító !
Majd a későbbiekben esetleg ha lesz hozzá root meg valami jó kis fincsi rom , de így egyszerűen vállalhatatlan és ajánlhatatlan !
Remekül teljesített az új CM 50% fényerő mellett ondemand-ra állítva I/0 noop
#49005) saaryba Azt azért vedd figyelembe, hogy a CM 12 ( lollipop ) nem egy kiforrott rom és egyelőre nem is lesz az.
-
darvinya
titán
válasz
Nekem bejön.
Maga a rendszer miatti hiány nem akkor gond, mert a sok flame amit rátettek és rajta van, mind kidobható.
8-ból 5.7-5.3 marad.Igaz újonnan is 55eFt ér számomra.
-
Aryon87
félisten
válasz
En is lestem nagyot. Az Sp 8 gigas tarhelye boven eleg, de egy erosebb, ujabb telonal ugyanez a muvelet, na az mar ciki...
-
air
nagyúr
válasz
Gratula a Sony-nak. Ezt mégis hogy képzelték? -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48980 üzenetére
Minden stimmel a RAM kockánál, akkor ott van lekezelés.
Mert most 1Gb van tervezre.
Sajnos itt nem úgy működik, mint asztali/laptop esetében ahol csak bepakolom a megfelelő RAM modult.Én is jobban örülnék neki.
Bár már kezdik lego szerű telokat próbálgatni, de az még elég messze van. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48978 üzenetére
Az jó lenne, de nem így van.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #48900 üzenetére
És igen, lehet régi alkalmazás ART kompatibilis. De amelyik nem az, az nem is fut.
Az ART képes lefordítani és futtatni régebbi alkalmazásokat is, de hogy ezek miatt nem vált vissza a nemlétező dalvikra az 100%. -
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #48900 üzenetére
Lollipopban már nincs is dalvik. Hogy váltana vissza rá?
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #48891 üzenetére
Miért kellett egy csomó alkalmazást újraírni, köztük például hónapokig tartóan az Xposed-ot, ha minden működik ART-tal is?
És vajon miért nem tudod a futtató környezetet átrakni dalvikról ART-ra, ha csak 1 inkompatibilis alkalmazásod is van telepítve? Újraindítás után mindig maradt dalvikon.
Miért indulnak lassan a több éves alkalmazások? Mert dalvikon van a rendszer, és ott ez az üzemszerű működés."némelyik app meg miért fut teljesen hibátlanul elsőre is?"
Légy szíves, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy annyit elolvasol, amit belinkeltem!
Telepítéskor fordít! A futtatás nem csak sokadikra, hanem már elsőre is az előfordított kód futtatását jelenti.
Pont tőled nem vártam volna ezt a lamer értetlenkedést. -
xxman
senior tag
válasz
norbert1998 #48886 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az XT910-en (Motorola Razr) ami hardverileg gyengébb, nagyon szépen fut a CM12, és nagyon meg is tetszett. De akkor kipróbálom, max backupból visszateszem stock-ot
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #48878 üzenetére
Nincs több ram igénye, legalábbis v4-esnek nem volt Motorola Defy-n. Sokáig használtam én is MIUI-t
-
HD5570
aktív tag
válasz
norbert1998 #48878 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom.Bár én nem használtam még MIUI-t.Majd meglátjuk.De legalább nem kell hibákat javítgatni majd benne,mert a cm már tökéletes.
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #48867 üzenetére
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #48857 üzenetére
ahogy nézem MIUIv6-ot hegesztgeti
-
HD5570
aktív tag
válasz
norbert1998 #48855 üzenetére
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #48825 üzenetére
Én is azt vennék (kb egyik végletből a másikba
), de a kamerát csúnyán lehúzták, ami nálam szempont...
Ezért töröm a fejem egyelőre egy G3-on
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48804 üzenetére
Lehet, hogy kipróbálom egy darabig a gyárit, köszi.
Vagy még egy "kicsit" idegeskedek, aztán jöhet a Z4Compact. -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48802 üzenetére
Én CM Browser-t ajánlom, már egy ideje azt használom, és meg vagyok vele elégedve. Gyors, egyszerű, nem foglal sokat... Az utóbbi időben a letöltés nem működött, akármit elindítottam, a böngésző leállt. Aztán kiderült, hogy a PAC f**ta össze magát (pedig sima AOSP böngészőben ment a letöltés, úgyhogy érdekes), most PA-n vagyok, ezen működik.
Frissen telepített PA-n a PlayerPro-t, és a CM Browsert mondjuk nem bírta el a rendszer, 3x zárta be 2 (!!!) megnyitott lappal a böngésző mellett a zenelejátszót... -
pirey
tag
válasz
norbert1998 #48800 üzenetére
Chrome, amit próbáltam firefox stb. mind lassabb volt, AOSP-t még nem próbáltam.
-
pirey
tag
válasz
norbert1998 #48798 üzenetére
És én már annak örülök ha egy böngésző pár megnyitott lappal meg egy zenelejátszó rendesen megy..
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #48795 üzenetére
Privátban.
-
HD5570
aktív tag
válasz
norbert1998 #48583 üzenetére
És nem említette hogy valaha visszatér-e még közénk?
-
tomp
félisten
válasz
norbert1998 #48735 üzenetére
A 40ohm-os füles hangosabban szól mint a 12ohm-os. :-D
Olyan a magas és a mély, hogy az agyam szétmegy. Ellenben a tv-be bedugom erre csak valami hangfoszlányok szólnak. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48730 üzenetére
Super -t raktam fel.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48728 üzenetére
Viper 4 felrakása után megszűnik ez a hiba.
Írtam, hogy felraktam és istalláltam a driver-eket, utána meg szünt a jelenség.
Igaz most észrevehetően merül, mert több kraft van erre. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48717 üzenetére
Kösz.
Azt vettem észre, hogy elég csak a kompatibilis mód és driver-ek.
Mindent kikapcsoltam, érezhető maradt a hatása gyári rendszerre.
Sony-s cucc visszatért, de már erősebben egyenletesen. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48715 üzenetére
Most már müködik.
Melyik jobb sima V4 vagy V4 XHifi? -
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #48711 üzenetére
az szuper
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #48707 üzenetére
biztos jó
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #48702 üzenetére
Nincs nekem hiperszuper hifi űrhajó rendszerem. Ez a vacak még most is kiszolgál, hangja szép, igaz az egyik hangszóró hol szól hol nem, valszeg a kábel érintkezésével van baj. Maximum 30-ig megy a hangerő számlálója, de az már igen brutál
Márkájához képest még csodálom hogy működik. Kazetta része is megy, az más kérdés hogy már becsípi a szalagot (nemtom a kazi van agyonnyüstölve, vagy a kazetta lejátszófeje a ludas) Lemezjátszó része az hamar megadta magát, nem volt 1 éves sem a cucc
Géppen filmet nézni és zenét hallgatni takarítás közben bőven elég (Tv-Hifi-PC trió). De érik a cseréje már, egy modernebbre...(#48703) cappa72
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #48680 üzenetére
Tudom, na majd ez a jövő zenéje még de az biztos 2GB alatt nem adom illetve nem veszem
Még a C4-re vagyok kíváncsi.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48680 üzenetére
Sajna jobb S615/2Gb-vel, mint S800(1)/2Gb-vel.
Ráadásul LP is jobban van optimalizálva, mivel LP már 64bit-re épül. -
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #48667 üzenetére
Enyém már ott van.
Mindent lediktáltam, az a csoda, ha nem adnak egy újat
. A púpost is említettem, hátha aksit is cserélnek....
Bár mintha olvastam volna, hogy azt attól nem cserélik
Nem tudom. Mindenesetre szép zuhanás...
Haverom is így járt egyszer az ionjával.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48665 üzenetére
Ez nem elhasználódás, mert az egyenletesen vesziti el kapacitását.
Inkább tönkre ment, mert hirtelen esés, nem mérhető rendesen, stb. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48663 üzenetére
Nem.
(#48659) hsz
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48660 üzenetére
és (#48661) oz82
A válasz (#48599) hsz-ben.
-
oz82
senior tag
válasz
norbert1998 #48660 üzenetére
Nekem fordítva szokott lenni, restart és 15% ról felmegy 40% ra.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48656 üzenetére
Persze.
(#48655) Salex1
Nyugodtan, bár ha sz@rnak a valódi kivizsgálásra, akkor egy az egyben visszaküldik 3 hét után.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #48636 üzenetére
Nincs miért békülni. Én nem haragszom. Csak saját magáról állított ki bizonyítványt.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48616 üzenetére
Az most nincs, krémes-mézes van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest