Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
agyas11111 #388 üzenetére
Héj héj héj
Ki beszél itt arról, hogy a 4 vagy 4,3 colos telefonon kell visszanézni a felvett videót?Csak nem gondolod? Ki a franc akarna 4 colon videózni?
Természetesen úgy értettem, hogy amit a telefonnal felveszel videót, azt az otthoni 110-es plazmán / LCD-n nézed vissza! Eszembe nem jutott volna, hogy a telefonon nézd vissza a videót. Nyilván a családnak se a telefonon fogod mutogatni a videókatSzal azért kell a full HD, hogy ami videókat a családi kiránduláson csináltál, otthon visszatudjátok nézni a Full HD-s 110-es TV-n. Persze a 720p se rossz, de ha egyszer ma már szinte csak full HD tv-ket lehet kapni akkor mért ne használnánk ki a lehetőségeit?
A következő bekezdésben meg te magad válaszoltad meg a kérdést.
Ha te is úgy olvastad / azt állítod, hogy az ICS majd megoldás lesz a mikro akadásokra a P esetében akkor hol a probléma? Jó persze, nem szép dolog, hogy nem egyből azzal jön. De azt a pár hetet / hónapot megéri kivárni.Azt meg, hogy az egyik ilyen gyors a másik meg nem, úgyis pár hét használat után fogod igazából megérezni. Az én telefonomnál is van olyan, amikor már újra kell indítani, mert érezhetően belassult. Kitudja, hogy azok a kirakott teszt telefonok milyen "állapotban" vannak.
"Tesztek, tapasztalatok alapjan a ONE S 1-1,5 napig birhatja a strapat, nem fullos müködtetessel, ebben elhiszem, hogy egy pöttyet a P jobb lehet, de az is 1-1,5 naposra kell belöni."
Jó, most én meg azt írtam, hogy a PH!-s tesztek / tapasztalatok alapján csak 1 napot bír. Éppenhogy. Míg a P meg 1,5-2 napot.
A külső meg persze szubjektív. Szerintem az S az a megszokott tepsi kinézet. Mindenféle extrán kívül. Na jó talán a fém és a színe az plusz. A P-nek viszont végre van egy egyedi design-ja. A vastagság megnehogymár probléma legyen
A One S 7,8mm, az Xperia P meg 10,5mm vastag. Most komolyan azt a 2,5mm különbséget észreveszi bárki is? Zavar ez bárkit is? Nehogymár 2,5 mm-en akadj fennEz nem érv, mert nem hiszem el. Ha azt mondanád van a kettő között fél - 1 centi akkor elhiszem, hogy probléma. Na de 2,5 mm ?
Ez csak a szokásos e-penis növelésre jó semmi másra. Ha az S azt a 2,5mm-es különbséget inkább akkuba építette volna be, lehet tovább bírná 1 napnál.
"De igazabol, ha a P-re es az S-re szükitem a kört, a kettö között 100 EUR is van am!!!"
Külföldi átlagfizetéshez képest az a 100 euró nekem nem tűnik soknak. Kérdés megéri -e neked? Én nagyon azt érzem, hogy te igyekszel az S felé hajlani. Legalábbis sok olyat írsz, aminek abszolút nincs jelentősége csak, hogy előny legyen az S irányába.
Ha viszont itthoni viszonylatot nézem, a S plusz tudása nem ér meg 100x300 forintot (nekem).Na de végezetül azért az első videós rész gondold át újra
Azon nagyot lestem!
szerk.:
@HardSanyeee:"a P 120 gramm, a One S pedig 119,5, amit szintén nem tudom hogy jön ki, hogy a P sokkal nehezebb."
Most nézem, tényleg! : o
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest