- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ézsaiás
tag
válasz
nyikszi #12563 üzenetére
Jesszus atyauristen. Mar, bocs de mikor ezt elolvastam... Kicsit lefagytam. WP8-hoz hasonlitani a 6.5-ot? Ami nem is Windows Phone, hanem Windows Mobile rendszer? Mirol beszelsz? Mielott valakinek tanacsot adsz, tajekozodj. Mert hulyesegeket irsz. Bocsi, ha kemenyen fogalmazom. De erre nem lehet maskepp reagalni. Mar a WP7, 7.5 es a 7.8 is merfoldkovekkel jobb volt, mint a WM. A WP8-at meg nem is lehet osszehasonlitani vele. Ez olyan lenne, hogy valaki azert ne vegyen droidot, mert nem tetszett neki az Eclair kiadas es ezert szarozza a KitKat-ot. De a tied meg durvabb. Felvilagositalak: semmi nem kell ahhoz, hogy zenet rakj a WP8-ra. Semmi program. Hattertarkent kezeli mar a pc, mint a droidot. Filmet is lejatszik, minden gond nelkul. Egyszeruen nem tudom leirni, mennyire tevhitben vagy a WP-t illetoen. De mobilarenasok mar reg kiveseztek ezt, kicsit frissiteni kene az infoidat. Nem is probalom, meg akarom leirni egy droidos topicban, foleg, hogy arenasok mar leirtak mindent. Keress ra, olvasd el. Mert ez kicsit azert nevetseges, hogy azert nem ajanlasz egy rendszert(legyen az barmely), mert 2-3 generacios (ami tobb eves) tapasztalataid vannak. Ami ez esetben mar nagyon elavult. Reszemrol az off befejezve.
GEPESZ: hat nem tudom. nekem gyengenek szamit. de fokent azert, mert az elozo telefonjaim (amik nem 2013-as kidasuak de hasonlo kategoriak voltak anno, mint ez) azok meg mindig jobb kepeket csinalnak szerintem. persze, en nem fotozgatok nagyon. meg nagy elvarason sincs. de szerintem ez a kamera gyengenek szamit a mezonyben. meg mint mondtam, mas regebbi telefon jobbat csinal. de hat, ez is kerdes... hogy, kinek mi a jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest