- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Hát nem és itt nem csak a GSM kapcsolatot értem a beállításon.
Pl: AnySoftKeyboard-ban szószerkesztő(szótár) nem működik. Hogy miért? Mert nincs benne a HU rész(itt a fw-re gondolok) és emiatt nem tud csatlakozni a szótárhoz.
Elmenti a szavakat amiket elmentek, de javítani rajta nem lehet.
Csak próbálja és próbálja és próbálja… a szótárat betölteni. -
darvinya
titán
Szerintem semmit nem számít itt Európában.
Nálam xxxx-3429-es vég annyit jelent csak, hogy 8 ország GSM szolgáltató beállításai benne van.
Míg a Nordic-ban csak 4 országé.
De mivel kék T-s vagyok ez nem okoz gondot.Egyedül a kínai és a többi különc országét azért nem raknám fel, mert nem találna hálózatot.
Szívesen felraknám a számomhoz tartozó fw-t nem tudom hogyan állítsam vissza a számot.
-
venge
aktív tag
Sziasztok!
Holnap veszem a készüléket (Arc S-et)!
Elég extrém módon használom a telefont, napi négy - öt óra telefonálással. Azt kérdezném, hogy szerintetek bírni fogja az akksija? Gondoltam arra, ha nem bírja ezt az időt vennék hozzá egy ilyen akkumulátort. Véleményetekre lennék kíváncsi, érdemes beletenni utángyártott akksit? -
Dottore
addikt
válasz
pusihusi #6683 üzenetére
Husi, remélem szívsz valamit és qrva jó anyag, mert ha alapban vagy ennyire szétszórt akkor soha ne állj neki ha még nem tetted.
Erről pofáztunk, hogy nincs sima Arcra, a linken meg ott van baromi nagy betűkkel, hogy Arc S.
Az emberiség érdekében remélem nem vagy sebész vagy valami ilyesmi.
-
Liar
tag
Megjött az ezüst hátlap az ArcS-emhez, annyira jól néz ki vele, hogy muszáj megosztanom:
Teljesen fém hatású, az eddigi eleganciájára rádob még egy nagy lapáttal. Ráadásul az ujjlenyomatot sem gyűjti...
Szállítással 1700HUF-ból meglett. -
Dottore
addikt
Aki függő és nincs neki ICS, annak ott a Flashtool.
Minden gond nélkül fel lehet vele tenni. Nem tilos, visszaállítható, a garancia marad, rootolni, bootloadert piszkálni nem kell.
-
zzola
titán
-
Vangelis
félisten
Nincs még hír a t-s jégkrémről?
Egyébként t nél tuti, hogy mind függő?
-
törölt tag
A gyári (T-s Arc S, 2.3) dialer helyett én a Touchpal Contacts tárcsázóját használom és nem vettem észre akadást.
Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartdialer&feature=search_result
-
zzola
titán
7-es flashtool-al szerettem volna visszatenni a T-s firmware-t, de a simlock.ta file-ra ignore-t ír, de miért? A 6.x mintha nem csinálta volna...
-
-
darvinya
titán
válasz
Dottore #6633 üzenetére
Igen azt nézte és ott rendben volt, csak mint mutatóm a telepítő varázslónál teljesen leválasztható a mobilnet és ilyenkor nem csinál semmit a kézi beállítás.
Amúgy meg nem GB-ről van szó hanem ICS-ről és ott csak a beállítások>továbbiak-ban van ilyen kézi beállítási lehetőség. -
soldier2
őstag
Sziasztok. Tegnap sikeresen felment az ArcSre az ICS, de amint lenni szokott közbejött egy kis gubanc. Az APN ON/OFF alkalmazas Off allapotában frissítetem és a frissítés óta nem hajlandó elindulni. Természetesen net azóta sincs. Telenor honlapjáról újra megnéztem a beállításokat, érdemi eltérés nem volt. Valakinek ötlete, hogy mit lehet még csinálni?
Előre is köszönöm -
darvinya
titán
válasz
norberto212 #6627 üzenetére
Itt valami gubanc van.
Rosszul lett felrakva az ICS. -
norberto212
csendes tag
Sziasztok! Főleg az ICS-s arc s használóktól kérdezném, hogy nálatok is fenn áll- e az a jelenség, hogy ha megnézem mennyi a szabad tárhely kiírja, hogy pl 40 mb (belső memória) néhány mp múlva már 100 mb szabad helyet mutat, ugyanakkor pl egy 6 mb-os facebook frissítést nem enged, mert szerinte nincs elég hely... A t-mobil-osok helyében annyira nem várnám ezt a frissítést... Sokkal stabilabb volt a gingerbread...remélem a sony még ad majd ki javítást.
-
Loituma69
őstag
Lol
-
mg105
senior tag
sziasztok! ha rootexplorerrel kigyomláltam egy progit, de le lett mentve sd-kártyára, akkor azt hogyan kell visszatenni?
1. visszamásolom és kész?
2. visszamásolom és futtatom/telepítem?
3. simán futtatom/telepítem az sd-kártyáról? -
-
pusihusi
addikt
Nos akkor hogy is kell rárakni az ICS-ét?
Köszi
-
-
thomech
tag
Az tuti, hogy azt se tudják, mi folyik náluk...Nekem 13.-án lesz egy hónapja, hogy nem bírnak válaszolni arra, hogy miért nem kapok január óta számlát...Na meg az elektronikus számlájuk, vicc...3 boltban voltam és egyik ügyintéző se tudta megmutatni, hogy hol lehet megnézni!!!
-
prolad
addikt
Lejárt a szerkesztési limit most minden működik úgyhogy nem kell segítség.
-
prolad
addikt
Emberek HELP!!!
Ics frissítés óta arc S-en ha csatlakoztatom pc companionhoz nem elérhetők frissítési adatok és mostmár a fájlkezelő sem.Ötlet? -
Drbonci
aktív tag
Segítséget kérnék , handcent sms-ben hol kell beállítani hogy jelezzen ha megtörtént a kézbesítés vagy az elolvasás .
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest