- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovrityp
csendes tag
válasz
cassius.clay #10003 üzenetére
Nekem például nagyon bejött a 4.0. Minden jól működik és már egy hónapja rátoltam a új verziót. Ja és win 7 64 bitem van.
-
lovrityp
csendes tag
Hála istennek sikerült leejtenem a telefonom. Valaki tudd vmi oldalt ahol olcsón jutok elő és hátlaphoz. Megkapta sajnos ........
-
lovrityp
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy, ha oldalról nézzük a telefont és középen sárgás a kijelző akkor a panel hibás és garanciába cserélik. Hallott vagy valaki tapasztalt ilyesmit? Állítólag Xperia S típus hiba, de találtak már Arc S-ben is. Vagy ez megint egy baromság?
-
lovrityp
csendes tag
Hol tudom beállítani a mobilnettet? Csak wifiről megy a dolog.
-
lovrityp
csendes tag
válasz
kornellia84 #7430 üzenetére
Az egyik legfontosabb, hogy a kategóriájába az egyik legolcsóbb telefon, nem amoledes, de nagyon szép a kijelzője, gyors, nagyon jó a kamerája, HDMI csatlakozás (a kábelt külön kell megvenned kb 1500-2000 ft) én sokat használom jó dolog egy telefonon, jó üzemidő (netezek rajta meg fényképezek kb 2 nap), és szerintem a legszebb telefon........ Én anno ez mellett meg a Samsung Galaxy S Pluson gondolkodtam, de hála istennek jól döntöttem.
-
lovrityp
csendes tag
3 napja vagyok arc s tulaj és lenne pár nagyon amatőr kérdések. Hogyan tudom beállítani, hogy mindent az sd kártyára mentsen? Az alkalmazás kezelőben melyik appot törölhettem és melyiket nem. 3g-t hol tudom beállítani? Köszi
-
lovrityp
csendes tag
Aki kapott az arc s-hez hdmi-t létszi írja meg a típus számát!!!!! Ja és gondolom aranyozott?!
Köszi -
lovrityp
csendes tag
válasz
Avicularia #6097 üzenetére
Szerintem igen! Mikor először néztem 89.900.- volt, aztán 79.900.-, most meg 62.991. Egy ilyen telefonért nagyon jó ár! Hasonló árba volt még a Samsung Galaxy S Plus, mondjuk most le ment 53.910.- re. de inkább maradok az Arc S-nél. Értelmetlen 100.000 ft-nál többet kiadni egy telefonért!!!!
-
lovrityp
csendes tag
válasz
Avicularia #6054 üzenetére
t-mobile 2 éves hűséggel 62.991 webshopon keresztül!
-
lovrityp
csendes tag
Pár véleményre vagyok kíváncsi a 3d panoráma funkcióval kapcsolatba!!!!! Köszi
-
lovrityp
csendes tag
Sziasztok!
HDMI adapter van a dobozába vagy pedig külön kell venni? Illetve mekkora micro sdt adnak hozzá? Valaki próbálta már bdrip, mkv, xvid, divx lejátszást hd tv-n vagy csak a telón. Állítólag
Nem birkózik meg vele..... Akinek van tapasztalata kérem írjon!!! Nagyon gondolkodom rajta egy árban van most a t-nél a Samsung galaxy s plusszal! Családba volt már egy- két probléma( x-10 mini pro és x8) a SE-nal!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest