Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
Van egy ilyen telo, de nincs nálam, meg tudná mondani valaki hogy GB alatt pontosan milyen menüpontok érintésével lehet megtalálni az adatkapcsolat ki-be kapcsolást.
Köszönöm szépen előre is.
-
Drbonci
aktív tag
Kérnék segítséget , sima arc-ra akarom vissza rakni a 042-es romot flashtool-al . Kellene egy letöltő link a romhoz . Köszönöm a segítséget előre is .
-
Drbonci
aktív tag
Köszönöm a tegnapi segítséget , igaz csak másodikra jött össze de megvan a root is az 587-re , nekem is a V1-el sikerült (igaz nem is próbáltam a v4-et) . Remélem megint nem kell fél évig hozzá nyúlni . Amit tapasztaltam 42-hez képest hogy mintha lassabb lenne ez az ics , egyébként ok .
-
Drbonci
aktív tag
Feltettem a 4.1.B.0.587 romot , már csak egy root kellene . Találtam ezt a leírást de itt ARC S van írva . Doomlord V1, ha jól keresgéltem akkor ezzel lehet rootolni , de még a folyamat nem világos . Kellene kernelt cserélni ugye átmenetileg ?
-
Drbonci
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni , flashtool-os rom felrakást nem vágom ezért wotant veszem igénybe . Melyik romot rakjam fel ami még rootolható egyszerűen (pl.flashtool) . Eddig a 042-es volt fent . Nem kell hogy a legújabb legyen , inkább az a lényeg hogy stabilan fusson .
Sima ARC-ról van szó .
Köszönöm előre is a segítséget
-
Drbonci
aktív tag
Segítséget kérnék , handcent sms-ben hol kell beállítani hogy jelezzen ha megtörtént a kézbesítés vagy az elolvasás .
Köszönöm előre is -
Drbonci
aktív tag
Segítséget kérnék , handcent sms-ben hol kell beállítani hogy jelezzen ha megtörtént a kézbesítés vagy az elolvasás .
Köszönöm előre is -
Drbonci
aktív tag
Köszönöm előre is -
Drbonci
aktív tag
flashtoolal újra akarom rakni a 42-es romot , már be is tallóztam , de elakadtam mit kell beixelni
Kérek szépen segítséget
A seria.hu csak NEKEM nem elérhető ??????????
pusihusi: azt hiszem tegnap volt linkelve , kicsit olvas vissza
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Vangelis #6240 üzenetére
Nem elavult , dehogy is , sokan örülnének ha ilyen telefonjuk lehetne , csak vagyunk egy páran ilyen mániások akik ha kijön vmi új akkor lecsapunk rá . Egyébként tényleg nagyon jó telefon és tuti nem fogod megbánni . Amennyiben ügyesen testre szabod áldani fogod az eszed hogy ezt választottad .
-
Drbonci
aktív tag
Ezt én is köszönöm
nem értem ha vkinek sürgős a rom akkor pár száz forintért ott a wotan , valamelyik nap nekem is sürgősen kellet rom 2euro és öt perc múlva már ment is a telefon , ne sajnáljunk már pár forintot a fejlesztőktől . (itt nem rád gondolok term.)
Ez ugyanaz mint a wotanos 42 ?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
eladogeppc #5659 üzenetére
Egy cseppet megkéstem
na nem baj talán hasznos lesz még .
-
Drbonci
aktív tag
válasz
eladogeppc #5655 üzenetére
google kereső kidob egy csomót az nem jó ? , egy órán belül lent van a leglassabb is
-
Drbonci
aktív tag
Kérnék szépen segítséget , elköszönök az ICS romtól , és kellene egy rom amit flashtoolal fel lehet rakni sima független arc-ra .
-
Drbonci
aktív tag
Ezzel az ICS rommal nekem nem jelzi az elmulasztott eseményeket a kis leddel
.
Vkinek hasonló tapasztalat ? -
Drbonci
aktív tag
Ez a 4.1.A.0.562 ICS rom még nem a gyári teljesen ugye ?
-
Drbonci
aktív tag
Az ICS romban képernyőzárnál lehet változtatni a jobb oldali csúszkát ??? a fényképezőt jó lenne kicserélni de nem találok rá állítási lehetőséget
-
Drbonci
aktív tag
Hogyan tudom kideríteni hogy nyitott-e a bootloader ?
-
-
Drbonci
aktív tag
LT15i_4.0.2.A.0.42_Generic Global.ftf romot sem sikerült rootolni , zergrush végigmegy rendben , teló újraindul , de SU nincs továbra sem .
Nekem olyan mintha a 42-es gyorsabb lenne a 62-nél .
Ebben a két napban sikerült magam kiromolni , és közben 2X kinyírni a telefont , tegnap még volt egy szuper kigyomlált rootolt 42-esem , ma meg egy stosk 42 , root élkül plusz egy csomó elveszett adatom .
Pedig csak frissíteni akartam 62-re .
-
Drbonci
aktív tag
Hogyan tudom kideríteni hogy nyitott-e a bootloader a telefonomon ?
Töltöm lefelé LT15i_4.0.2.A.0.42_Generic Global.ftf romot , gondolom ez flashtool-al tudom felrakni , és bízom benne hogy ez rootolható
Kérnék hozzáértőtől segítséget
Jelenleg Wotan 62-es szoft van rajta .
-
Drbonci
aktív tag
Vki ha összefutna egy rootolható stock rommal adjon már hozzá egy linket
Wotan-ra nem fog visszakerülni a rootolható 42-es ????
-
Drbonci
aktív tag
Na most már tele a t...m , wotanal fent van a 42 Generic Trade Central Europe 3 rom , zergrush végigmegy rendben , és nincs root jog mégsem . Már háromszor végigjátszottam . az egészet .
Mi a rák lehet vele ?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Drbonci #5030 üzenetére
A 42-62-re frissítés mennyi idő ??
Akartam frissíteni , de ISMÉT KINYÍRTA A TELÓT .
Frissítést letöltötte , rányomok a telepítésre , elkezdődik a telepítés , rá kb.4-5 másodperc múlva elsötétedik a telefon és onnantól semmire nem reagál . Megint octopus mentés vissza és újra megy a teló .
-
Drbonci
aktív tag
-
Drbonci
aktív tag
Leszedtem a 62 t-s romot , betalózom a romot és jobb oldalt van 5 pipálható négyzet , abból a system és a baseband nincs kipipálva a többi igen . Az eredmény végigfut a folyamat de a végén ugyanúgy halott a telefon .
Nem tudom fontos-e , amikor nyomom a bekapcsológombot akkor villog zölden a led .
-
Drbonci
aktív tag
ezek nem csak romok ?
valami nem okés nálam, rányomok a villámra ott beállítom a FASTBOOT-ot , és nem lép fastboot-ba hanem ezeket írja ki :
Device connected in flash mode
31/024/2012 18:24:37 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
31/024/2012 18:24:39 - INFO - Device Status: NOT FOUND
31/024/2012 18:24:48 - INFO - Finished Fastboot Toolbox
31/025/2012 18:25:08 - INFO - Device disconnected
31/025/2012 18:25:11 - INFO - Device connected in flash modeNincs vmi más mód a kernel felrakásra ?
Telefont kivan ugye kapcsolva , nyomom a vissza gombot majd rádugom a gépre .
jól csatlakoztatom a telefont ? -
Drbonci
aktív tag
S.O.S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frissíteni akartam a 042-es szoftot 062-re , le is töltötte a telefon , majd elindult a frissítés , egyszer csak a képernyő elsötétedett , és azóta semmit nem csinál . Megpróbálom bekapcsolni , rezzen egyet de semmi nem történik utána . Nem reagál töltésre sem . Frissítés előtt 80%-on volt az aksi .
Valahogy fel tudom az előző rendszert éleszteni ?
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Drbonci #4770 üzenetére
Kellene egy kis útbaigazítás , vettem egy arc-ot és rootolni szeretném először is , build:4.0.1.A.0.283
Ezt most először frissíteni kellene , vagy bootladert nyitni ?
Köszönöm előre is a segítségetA készülék kintről van behozva,felajánlott egy 4.0.2.A.0.62 frissítést de nem sikerült a frissítés azt írja .
Valaki írja már le legyen szíves a rootolás menetét .
-
Drbonci
aktív tag
Kellene egy kis útbaigazítás , vettem egy arc-ot és rootolni szeretném először is , build:4.0.1.A.0.283
Ezt most először frissíteni kellene , vagy bootladert nyitni ?Köszönöm előre is a segítséget
-
Drbonci
aktív tag
Tervbe van egy ilyen teló , milyen típus hibák jellemzőek rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest