Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Smultronicnak ezt az idegesítő hangját hogy lehet kivenni? -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem... Először is a jelly bean az az új android verzió? És az elérhető erre a telefonra?
Egy teljesen másféle kérdés: Nekem rootolva van a telóm és zárt rajta a bootloader és a smultronic v5 rom van rajta. Nekem tetszik ez a rom, de esetleg tudtok még fasza romokat, amit ti is használtok?
Ja és hogy bootloadert csak akkor lehet nyitni ha független a teló azt tudom. És ha én most kifüggetleníteném akkor lehetne rajta bl-t nyitni? -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Rég nem figyeltem a fórumot és szeretnék pár kérdést feltenni aha nem megterhető. Először is: az én telefonom még a .58as firmware és a Doomlord segítségével van rootolva, de viszont én most szeretnék egy nagytakarítást végezni a telefonomon és újra felrakni a legújabb .587-es firmwaret és nincs esetleg egyszerűbb és/vagy hatásosabb módszer a régi megszokottnál?
2. Én eddig úgy csináltam hogy az alap rom-ot használtam és a nekem feleslegesnek vélt programokat egyszerűen letöröltem Titanium Backuppal...ezért nem vagyok az a főzött rom párti. Volt egy ideig Real ICS-m de több baj volt vele mint haszon és az alappal nem jelzett ennyi hibát ezért maradt az. A kérdésem arra irányul hogy most már vannak-e elfogadható főzött rom-ok (zárt bootloader) vagy hogy egyáltalán ti hogy viszonyultok a főzött rom-okhoz? Szóval véleményeket szeretnék
3. Én most az alap rom-ot simán launcher nélkül használom, viszont volt hogy volt és szerettem is. Itt is véleményt szeretnék kérni főleg a telefon gyorsasága szempontjából, hogy megéri-e használni egy launchert vagy sem és ha igen melyiket javasoljátok (amiben viszonylag sok lehetőség van a személyre szabásra de ehhez képest mégis gyors)?
Nah szerintem egyenlőre ennyi (a fogalmazással itt-ott lehet probléma, nem olvastam újra). Majd ha eszembe jut valami akkor még kérdezek
. És bocsi a sok kérdésért a válaszokat pedig előre is
.
-
tomi0816
tag
Köszi a válaszokat!
Akkor nézek egy kamera appot
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy a telefonommal készült fényképeket ha átküldöm más telóra vagy felteszem gépre a kicsinyített kép, amire rákattintva megnyitod a teljes méretű képen nagyon csúnya? Szóval ott nem látszik semmi csak ilyen barna folt mindegyik kép... ahhoz hogy meg tudjam mi a kép tartalma meg kell nyitnom és ez kép internetre való feltöltése esetén elég zavaró tud lenni... -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy a telefonommal készült fényképeket ha átküldöm más telóra vagy felteszem gépre a kicsinyített kép, amire rákattintva megnyitod a teljes méretű képen nagyon csúnya? Szóval ott nem látszik semmi csak ilyen barna folt mindegyik kép... ahhoz hogy meg tudjam mi a kép tartalma meg kell nyitnom és ez kép internetre való feltöltése esetén elég zavaró tud lenni... -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Titanium Backup-al letörötltem néhány gyári appot (pl: UEFA, WhatsApp, stb.) és néha ha újraindítom a telefont akkor újra ott vannak és újra le kell őket törölni...
Ez miért van? És hogyan lehet megoldani? -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Hatalmas problémám van szóval aki tud segítsen:
Felraktam a telóra a Real ICS Lite r4-et de nincs benne billentyűzet, szóval nem tudok írni a telefonnal semmit.
Mit kellene tennem? -
tomi0816
tag
Köszönöm!
-
tomi0816
tag
Valaki betudná linkelni nekem a 4.1.B.0.587-t honnan tudom letölteni?
-
tomi0816
tag
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Fel szeretném rakni a legújabb Real ics-t és láttam hogy már 4.1.B.0.587 kell hozzá, de nekem az egyel régebbi van és akkor hogy csináljam meg hogy megmaradjon a root? -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni hogy ha egy nem gyári romot( én pl. real ics-t) szeretnék telepíteni, akkor alapból ne a gyári laucher meg böngésző,stb. legyen rajta hanem azok amiket használni szeretnék? Szóval ne keljen törölgetnem meg backuppolgatni hanem úgy telepíti a romot hogy az apex laucher lesz benne meg opera böngésző stb. -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Ha egy játék nem kompatibilis a telefonomra akkor arra nincs semmi esély hogy játszhassak vele? -
tomi0816
tag
Bocs teljesen off kérdés és lehet hülyének nézni de mi az a jelly bean?
-
tomi0816
tag
LwW-re háttérnek milyen méretű képet kell nézni vagy milyen legyen az arány hogy a teljes kép látható legyen?
-
tomi0816
tag
Real ICS r6-ról valaki véleményt?
-
tomi0816
tag
Tudnátok nekem olyan widgetet mondani ami hasonlít az xperiás ahol egybe van az adatforgalom wifi fényerő stb.?
-
tomi0816
tag
Ez tényleg működik? Minden zenelejátszó programhoz be lehet állítani a walkman gombot?
-
tomi0816
tag
kijött a Real ICS lire r4 ahogy láttam!!
-
tomi0816
tag
hát nem tudom mit esznek ezen a go launcheren és mire van ez a nagy letöltögetés de nekem nem jött be szal néznem kell egy másikat
akkor jöhet az apex -
tomi0816
tag
válasz
albinolynx #12397 üzenetére
Köszi!
Hát csak úgy csinálom hogy megnézek egy párat
Jah és am ha van Főzött ROM a telón akkor már nem fölös kicsit az új launcher? Mivel ugye annak is más a külseje -
tomi0816
tag
Na felrakta ezt a Go launcher ex-et és egy olyan kérdés lenne hogy az alap xperia launchert nem lehet eltávolítani ilyenkor? mert ugye nem pipáltam ki hogy mindig a Go launchert használja
-
tomi0816
tag
A launcher az az micsoda és zárt bootloaderrel is meg lehet csinálni?
-
tomi0816
tag
Real ICS 5.2-t ha felrakom elindul az elején a telepítő varázsló de nem lehet végigmenni a lépéseken mert valamelyik lépésnél kiugrik hogy az alkalmazás leáll és utánna csak sötétség van ha pedig újra indítom akkor a walkman jelnél nem megy tovább szal el se indul...
ötlet erre a problémára? -
tomi0816
tag
köszi szépen
-
tomi0816
tag
Hello!
nem ide tartozik de x8ra is úgykell telepíteni az ics-t mint a LwW-re?
vagy egy linket tudtok dobni? root kellene rá meg ICS -
tomi0816
tag
Ha a dropboxba gépen beteszek zenét akkor a walkman zenelejátszó megtalálja azokat? szal ottlesznek a zeneszámok között?
-
tomi0816
tag
a Dropbox az pontosan mire való? és csak akkor éri meg használni ha van wifim?
-
tomi0816
tag
Írnátok nekem ingyenes és használható képnézegetőt?
-
tomi0816
tag
A Playlisteket hol lehet vagy hogy lehet lementeni?
-
tomi0816
tag
Xperia S-es music playerel nem lehet mappából nyitni a zenefájlokat hogy úgy beállítani hogy különítse el őket mappák szerint és úgy játsza le?
-
tomi0816
tag
Megvan!
Ezt töltsd le és a Ringtones mappába másold a számot amit szeretnél csengőhangnak és akkor a beállítások/hang/csengőhangnál ki is tudod választani -
tomi0816
tag
Hali!
Real ICS 5.1-ben a csengőhangot hogy lehet sajátot beállítani? -
tomi0816
tag
válasz
Ubul86 #10980 üzenetére
más nem találkozott még ezzel a hibával? komolyan mondom az én telóm nemtom mért de nagyon sokat baszakszik real ics 5.2 el se indul mert a telepítő varázslónál egyből leakad és utána kampec az 5.1esen még a billentyűzetet sem lehet személyre szabni mert leáll... és még bluetoothon se tudok küldeni semmit...
-
tomi0816
tag
Real ICS 5.1-ben nem tudok küldeni zenét bluetoothon mert azt írja a zenefájt túl nagy pedig még nemis mentem rá hogy kinek küldeném a képeknél meg nincs is ott a küldésnél a bluetooth pedig be van kapcsolva és van is csatlakoztatva máshoz...
mi erre a megoldás? -
tomi0816
tag
Nekdtek a saját adatok bizt. mentése be van pipálva?
az nem eszik az akun? vagy hogy lehet még segíteni hogy ne olyan sokat fogyasszon?
és pl Titanium backuppal mit érdemes jegelni? -
tomi0816
tag
Vélemények Real ICS r5.2-ről?
felraktam és a telepítésvarázsló egyből leállt sötétség... újraindítom éscsak walkman logo villogott szal majd még lehet felrakom ha jók a vélemények -
tomi0816
tag
és azt hogykell?
-
tomi0816
tag
Segítség nemakar elindulni a telefon...
bekapcsolom bejön a sony logó és ottmarad... semmi mást nemcsinál
ötletek hogyan orvosolhatnám? -
tomi0816
tag
Tudsz dobni egy linket?
-
tomi0816
tag
Swype beta van LwW-re? a beta.swype.com oldalon nemtudok belépni és nemtudtam megnézni...
-
tomi0816
tag
aha köszi és te tapasztaltad már vagy más hogy van olyan hogy billentyűzet személyre szabása és ha azt meg akarom csinálni mindig leáll a billentyűzet? nem tudom mitől lehet...
-
tomi0816
tag
Zárt bootloader-re minicm sandwich lite aosp vagy real ICS a jobb véleményetek szerint?
-
tomi0816
tag
Ha másik rom-ot akarok rakni akkor simán wipe data, cache, dalvik cache meg format data,system és rakhatok egy másikat? vagy lekell törölni az előző romot?
Jah és ha rebootolom mindig eltűnnek az alkalmazások ez ellen nemlehet valamit tenni? -
tomi0816
tag
Ha másik rom-ot akarok rakni LwW-re akkor csak simán wipe data, cache, dalvik cache meg format data,system és simán rakhatok egy másikat? vagy lekell törölni valahogy?
Jah és ha rebootolom mindig eltűnnek az alkalmazások ez ellen nemlehet valamit tenni? -
tomi0816
tag
köszi mindkettőtöknek
-
tomi0816
tag
apply update from sd card-nál azt írja hogy installation aborted... a zip fájlt nem simán rákell húzni telóra?
-
tomi0816
tag
CWM-ben a format system az a reboot system lenne vagy melyik?
-
tomi0816
tag
a Real ICS a legjobb rom zárt bootloaderre? mert ahogy nézem nemrossz
-
tomi0816
tag
Aha értem köszi!
És akkor valami hasznosat tudsz ajánlani ami jó rootolt telóra és ICS-re de nemkell hottá nyitott booltloader?
nekem főleg olyan dolog kellene ami mondjuk az aksin segít hogy ne merüljön olyan egyszerűen de mondjuk ez annyira nemfontos úgyis töltöm mindig ha kell
inkább valami hasznos zenelejátszó kellenepéldául azt nemlehet megcsinálni hogy a walkman gomb másik zenelejátszót nyisson meg?
Jah és még egy kérdés (bocsi a sok kérdésért): az alap appsokat hogyan lehet törölni ami nemkell? -
tomi0816
tag
Segítség! a Kernel az mi? Fontos azt frissíteni vagy mit segít elő? még eléggé tudatlan vagyok bocsi...
Jah és valami ROM-ot szeretnék felrakni mert most lett meg az ICS telóra. Kezdetnek a Cyanogenmod 9 megfelel? -
tomi0816
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem hasznos ROM-okat ami úgy jó nemfoglal sok helyet és hasznos lehet... most rootoltam és tettem fel az ICS-t szal még azon kívül minden eredeti és szeretnék újítani rajta
Jah és a dedikált walkman gombot nem lehet beállítani hogy másik zenelejátszót nyisson meg? -
tomi0816
tag
az 58-as fireware tuti hogy az van fent mert megnéztem telóban is az infónál a doomlordnál meg ugye usb hibakeresés és ismeretlen források ki van pipálva és rámegyek a runme.batra bedugom a telót nyomom az enter elintul valami telepítés a végén írja hogy all done és újraindul a teló de nincs superuser... akkor mi lehet a gond?
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefonomat még az ICS-t nem raktam fel de az nagybaj ha rootolás előtt formáztam a kártyámat? mert nincs sehol a SuperUser... pedig azt írták akkor jó ha az benne van a menübe de mindent úgy csináltam ahogy le volt írva
Ötlet? -
tomi0816
tag
Csak annyit akartam hogy ennél az ICS-nél van-e frissebb de mind1 köszi
-
tomi0816
tag
Nagyon kösz! sokat segítettél!
Ja és még egy kérdés:
ugye ott a linkben .58-as firmware van és egyből arra rárakhatom az ics frissítést vagy van annál nagyobb és inkább azután vagy raktam fel az ics-t és utánna lehet még frissíteni? -
tomi0816
tag
Hali!
Szeretnék hozzáfogni a telefonom roololásához csak még soha nem csináltam...
találtam linkeket: http://logout.hu/bejegyzes/razorka777/sony_ericsson_live_with_walkman_downgrade_flashtoo/friss.html
először ugye ezt felraknám
aztán:
http://logout.hu/bejegyzes/gabe8719/se_ics_frissites_a_root_megtartasaval/hsz_1-50.html
ezt.
Csak hogy amit másodszor linekeltem azon az oldalon a 2. lépésben lévő linket nem lehet megnyitni meg a legvégéna cwm telepítéses linket sem...
Ja és ha szerintetek van jobb mint amiket linkeltem akkor elmondaná valaki hogy azt hogykell mert télleg nemnagyon értek hozzá...
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest