- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
waterphone #11198 üzenetére
Kizárólag kábelen keresztül vagy kártyaolvasóval!!
Az .sd-n van egy .android_secure mappa (wifi kapcs. nem másolható) melyben az áthelyezett appok találhatóak (akár gyári rommal is) , ha ez a mappa nem kerül át az új sd-re az érintett alkalmazások nem lesznek elérhetőek... -
nggabi
félisten
válasz
waterphone #11198 üzenetére
simán total commanderrel az egyik kártyáról átmásolod a másikra az egész cuccot. vagy ha csak egy olvasód van akkor gépre egy mappába és onnan az új kártyára.
a screenshot engem is érdekelne ics alatt
-
diegho
nagyúr
válasz
waterphone #244 üzenetére
Legegyszerűbb, ha bemész valamelyik T-s boltba és megnézed magad és eldöntöd. Szerintem teljesen jó a kijelző és jók a szögei, van aki szerint meg nem. Én az eladóval diskuráltam a telefonokról neki Sensation-je van és azt mondta szerinte is teljesen rendben van ez a kijelző, ennyiért meg pláne.
-
sheep
addikt
válasz
nézd meg élőben
itt úgyis leszólják hogy milyen szar
a videón is úgy látszik
élőben szinte semmi különbség, ha nem mondta volna valaki az elején hogy szar szerintem észre sem vennéd -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
720p-ben.
Bár lehet, hogy ezt láttad. Sőt, biztos.
-
tixem
addikt
válasz
waterphone #143 üzenetére
Igen, ez ugyanaz a telefon, éppen annyival nagyobb kijelzővel amin már kényelmesen lehet netezni, írkálni ezt azt. Viszonylag nagy ujjaim vannak, de ennek ellenére nagyon ritka, hogy félregépelek. Ez egy teljesen korrekt telefon ennyi pénzért.
-
Munszu360
csendes tag
válasz
Jól érted.
A különbség a kettő között(már amennyire én látom) ,hogy a Walkmanben nincs Bravia HD Engine, egy kicsit gyengébb TFT panel van benne, viszont 0.2 collal nagyobb a kijelző. -
sheep
addikt
válasz
igen jól érted
nekem volt mindkettő és a walkman jobban bejön
de ízlések és pofonok...
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest