- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"Mondjuk én alapból utálom a telefont tapogatni ha zenét hallgatok,"
...és egyikünknek sem kell, még vezetékes headsetet használva sem...
A hívásfogadó gomb egyszeri nyomása Play/Pause, két katt számléptetés előre, tripla katt számléptetés vissza.
Egyedül a hangerőállítás miatt kell a telefon oldalához érnide akkor sem kel a kijelzőt tapogatni, és elő sem kell venni...
-
-
-
dokee78
félisten
-
domojko
senior tag
Adata 8 gb-os class 6-os kártyám van, de nekem is rendszerint várni kell hogy kiélesítse a képeket. Sőt hideg indításnál, rendszer felállás közben van hogy 1-2 petcet elmolyol a 4sarkos ikonok megjelenítésével. Olyankor az ikonok helyén egy kis memókártya látható, benne sd felirattal.
-
BiGGster
csendes tag
-
sheep
addikt
a fényképeket?
úgy tudom hogy a webalmumokkal szinkronizál a galéria, ezért kell neki idő mire "kiélesedik" (mivel nem a telefonon tárolja azokat úgy szedi le a netről, első alkalommal "thumbnaileket", kisméretű képeket készít hogy ne kelljen letöltenie mindig)
ha nincs mobilneted v wifi akkor nem is élesedik ki asszem
de utána kell nézni, már régen olvastam erről -
Ubul86
őstag
nálam,mikor még tervek között volt (bár nehéz lebeszélni egy adott dologról,ha nem látom hogy gond van vele
akármennyire telefonguru az illető,aki próbálkozik nálam
) , használt nexus one-t mondtak,vaterán épp volt 40ért...megnéztem,biztos jó telefon,de külsőleg
- nameg használt
- nameg nincs gariszóval maradtam ennél
-
Cancer
senior tag
-
krisztian112
senior tag
-
aero.
veterán
Na viccet félretéve, meg azt hogy most a T akciózza x ideig, függetlenül még mindig 60k fölött van. A Defy+ pedig nem sokkal drágább. Ugye megszokhattuk már, hogy ált. 3"-os kijelzőtől felfelé eléggé megugrik a telók ára. Szóval ebben sem rossz a Defy. Csak még mellé teljesíti az IP67-et (az, hogy most neked nem fontos, másnak lehet, hogy nagyon is, és ahhoz képest ***** jól van árazva. és nincs is rossz hardver alatta. A mostani T-s akció mellett elég sok minden viccnek hangzik amúgy, especiálisan az Ace.
-
spiky03
veterán
Nettel nekem is hip hop talált, mozgó járműben is.
Csak net nélkül volt hosszadalmas ugyan ilyen állapotban, vagyis mozgó járműben.
De majd legközelebb kipróbálom, mielőtt elindulunk bekapcsolom a gps-t net nélkül, és úgy mennyi ideig tart neki befogni a jelet (kocsin kívül). Természetesen az IGO-nál. -
fatal`
titán
Én még nem láttam olyan hosszút, általában 1-2 méteresek és nem szokás hármat összekötni belőle.
Nekem kb két méter hosszú lehet most a töltőm és probléma nélkül tölt minden nap.
Azt elfelejtettem mondani, hogy ez USB 1.1-re és 2.0-ra vonatkozik, amit írtam. Nem tudom, hogy változtattak e ezen az USB3 esetében, de ez itt nem is érdekes, mert a telefonon 2.0 van
-
oroszkrisz
tag
Kedves sheep!
Hasonló megközelítésben tudnék írni, mint Tominak...az autófókusz miatt muszáj lenne, hogy ne mozduljon be a telefon fényképezés közben, és biztos kézzel kell fogni a készüléket hogy ez ne történjen meg, valószínű az én remegő kezemhez ez az érzékenység kevés. De azt gondolom, hogy egyébként még így is teljesen használható a dolog, én felváltva szoktam vagy a képernyő érintésével, vagy a kameragombbal fényképezni.
Az igazán zavaró inkább az, hogy a telefont én főleg akkor használom fényképezésre, amikor "gyorsan le kéne kapni valamit" - amikor másodpercek is számítanak, a dedikált gomb a fényképező elindításához nagyon lassan reagál, illetve hosszan kell nyomva tartani, hogy a fényképező alkalmazás elinduljon, de lehet hogy ez nekem nem jön be, valakinek meg éppen ez tetszik. A Nokia 5230-al például pont az volt a gond, hogy úgy állt kézre a telefon, hogy mindig megnyomtam az exponáló gombot, és elindította a kamerát - legtöbb esetben akkor, amikor nem kellett volna, és az bizony messze nem olyan gyors kütyü, mint a LwW.
Üdv: Krisz -
Winchester95
őstag
Nem csak engem izgat hanem mást is.De nem ez a lényeg.
Személy szerint engem csak a gyerekes fogyatékos minden nap megkérdezek valami hülyeséget hátha még jobb a live mint az x8 kérdések idegesítenek amik 3éves gyerek szinten van.Ha így folytatja megveszem neki én a telefont .
Idézek egy privátból: "Engem is irritál a Dyrtyho gyerekes viselkedése, csak eddig nem tettem szóvá................................."
M1 téma lezárva.Hogy legyen egy kis on. Már kb 2hónapja van meg a teló.Nem rég firssítettem 58as buildre.Régebben és most sincs semmi hiba.
Még mindig jó teló.És most a hálózat hiba sem jelentkezik nagy mértékben turbo simmel.
Tele van rakva játékokkal és minden új játék elindul rajta.GTA 3,StreetFighter 4,stb....Mellette PS1 es progi is fullon megy és még sorolhatnám.Teljesen gyári állapotban használom no root stb...és így is gyors.Filmnézéstől kezdve a rádióig mindenre használom.
Első olyan telefon ami minden igényemet teljes mértékben kielégíti.
Rajta van de nem nagyon szoktam játszani inkább filmnézés ha nem vagyok gép közelbe.Arra is jó még 3,2" on.
Troll a k a. -
ASTON117
tag
Stabil és amikor már nem tudok böngészni még akkor is fel van csatlakozva és a vételerősség is változik ha arrébb megyek, amúgy nem állandó probléma hanem egyszer egyszer előjön. Nem indítottam újra de most pl működik úgy 10 percre teszteltem de tegnap este nem működött
.
-
5hat7
tag
Kicsit kiábrándító,hogy walkman telefon és a "fő" funkcióját nem igazán tölti be.
Remélem az ICS frissítéssel lesz valami megoldás.
Gyári fülesével nem hallani ezt a sercegést és fejhallgatón sem (Sony MDR-XD100).Ez kicsit érdekes mivel az MH650 típus benne van a kompatibilis tartozékok között. -
GIJ
csendes tag
Engem a felesleges dolgok eltávolítása mozgat csomó fölösleges apk van rajta és ha kevesebb van rajta előbb találom meg azokat amelyik tényleg kell.
-amire nincs szükségem nekem :
-összes facebook alkalmazás vagy 3-4 apk ami a háttérben van.
-Games by popcap
-hírék és időjárás apk ( van jobb )
-játékok Apk
- Mc afee Security
- Store
-Eufa.com
-Xperia Hot shot
na ezek alapból mennek a levesbe.-Csakhát kell a root hogy engedje törölni a titanium backup-al
Nem beszélve, hogy ezek a belső memórián vannak tehát gyorsulhat a teló bár nekem még egyszer sem szaggatott be. -
fatal`
titán
A "redőny" bárhonnan elérhető és tudok a kapcsolók helyére más widgetet/ikont tenni.
Valóban kényelmi funkció, mint, ahogy a romcsere is az. Elvileg az ICSben lesz ilyen menü alapból.
Viszont a reklámok szűrésére sincs más megoldás, csak a ROOT. Ahogy az appok adatainak mentése / törlése is jó, fejlesztésnél is jól jön, ha bele tudok túrkálni a fájlokba, bár ez a többséget jóeséllyel nem érinti.
-
fatal`
titán
Azért vannak dolgok, amiért érdemes ROOTolni.
- SystemUI.apk, hogy legyen wifi és egyéb kapcsoló a notification bart lehúzva
- Gyári felesleges cuccok eltávolítása
- Reklámszűrés
- Hozzáférés a partíciókhoz, pl., hogy le lehessen menteni az appok beállításait, mert nem mindegyikben van sd kártyára mentés funkció. -
Tomi0703
addikt
-
mrlujoak
veterán
Dragontrail
Egyébként pedig mindig a golyóállóra kell gondolni.
Az is csak bizonyos golyóig (tűzerő típus - ne menjünk bele a részletekbe ok?) tud védelmet biztosítani, mint ahogy a karcállók is.
Ellenállóbbak, mint a plexi és a sima üveg, de nem minden fizikai behatást tudnak hárítani... -
wandor0930
aktív tag
Szerintem egy strapatelefont nyugodtan reklámozhatnak így, az Active-ról is látni hasonló videókat a neten, viszont azt senki ne várja el hogy egy "sima" telefonba olyan üveget tegyenek, ha egyszer azért felárat is kérhetnek.
Saját maguknak állítanának konkurenciát ha ebbe is beletennék azt az üveget ami az Active-on van, mert ezt jóval olcsóbban megtudod szerezni így azt senki nem venné. -
Batu3
tag
-
kerxy
őstag
Úgy próbáltam telón elrendezni ahogy említve volt, mivel én is netshopról rendeltem, és 8 napon belül rohadtul nem jött elő a probléma, szóval...
Csak itt az egyik kollegának is ilyesmi problémái voltak, és neki 2 hét után visszaadták neki valószínűleg egy frissítéssel, ha ezt nekem bejátszanák nem tudom mit csinálnék... Elég felháborító! -
spiky03
veterán
Thx ezt is
Most olyan beállítási felületet találtam a lockernél, amit eddig még nem
Mondjuk nekem magyar a progi.
De találtam valami beállításokat, majd próbálgatomNéztem videót a noled-ről, nem tűnik rossznak, mert ott a főképernyőn jelzi a nem fogadott hívásokat/sms-ket.
-
wandor0930
aktív tag
Hét nekem olyan fóliám van, aminek mind a két oldalán van egy vékony fólia.
Meg vannak számozva hogy 1-es 2-es.
Az 1-est lehúzom és rásimítom a kijelzőre, miután ez megvan le kell húzni a másik feléről is a fóliát, és akkor a telefonon marad egy réteg fólia.
(Igazából ezt csak azért kérdem hogy ha nem sikerül pontosan felrakni, leveszem és bekoszolódik akkor megfordíthatom-e és rakhatom-e rá a másik felét, vagy az úgy nem tapad rá?) -
-
Dzsolo
senior tag
köszönöm akkor a legolcsóbbat érdemes, már csak 1 kérdésem lenne
ehhez mit szólsz?
itt a videó róla na most azt leszámítva, hogy nem szakítja át egy éles tárgy mert ugye ez számomra teljesen lényegtelen a kijelző úgyis összetörik a fólia hiába marad ép.valami fólia kell mert épp most cseréltek kijelzőt a korábbi telefonomban, mert olyan karcos volt hogy meghülyült tőle a kijelző, és 6hónapos jelenleg
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Fotók, videók mobillal
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Külpolitika
- Xbox One
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest