- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz
Yolee007 #3698 üzenetére
Az exponáló gomb mindenkinek ilyen. Nincs határozott 2 állása, de meg lehet találni a pontot. Picit le kell nyomni, akkor majd fókuszál, utána meg erősen lenyomni.
A tokról annyit, hogy ilyenem mondjuk nincs, de Minire vettem ilyet, ott ad egy kis peremet a kijelzőnek, így eséskor megvédheti. A másik dolog meg az, hogy ebayről ezt 700ft körül megkapod, szállítási költség nélkül. Igaz, várni kell rá 2 hetet.
-
Yolee007
csendes tag
Sziasztok hétvégén tulajdonosa lettem egy ilyen telónak,x10 miniről váltottam T-s 62-es softos eddig megvagyok elégedve(nincs újraindulás,fagyás) vele nem is kicsit
Viszont lenne 1 kérdésem a exponáló gombja nekem nem kétállású mint a Minimnél volt 1 állás autófokusz 2 állás kép készítés, itt nyomom fokuszál jobban lenyomom elkészíti a képet de nem érzem a két állást.Ez hiba vagy itt ilyen?Mert még benne vagyok a 3 napban azért kérdem.
A másik a szilikon tok ezt néztem ki hozzá:
Itt aztszeretném kérdezni hogy a kijelzőt is védi vagy csak az oldalakat mer nem látom,vagy nincs is olyan szilikon tok ami igen.Vagy pluszba kellenne fólia rá?
Köszönöm!
-
Kope91
csendes tag
van vmi program amivel az smseket gépre lehet menteni majd visszakapni a telefonra?
-
Forestjo
senior tag
Köszi a segítséget! Az albumokból még mindig nem tudom törőlni a Facebook-ból leszívott képeket. Hogyan kéne?
Most meg a McAfee akar regisztrációt - kitöröljem? -
vatafakk
aktív tag
Nekem nemhogy beállna az akksim, inkább egyre gyorsabban merül. A memóriát ki szoktam lőni, fényerő is alacsony, erre a tegnap délutáni feltöltéssel ma reggelre 50%-ot esett...
-
-
gabe8719
senior tag
válasz
Forestjo #3681 üzenetére
Üdv a klubban!
Tényleg baba a cucc, én is keresem az állam csütörtök óta..
Az egyetlen ami nagyon nem jön be, az az, hogy konkrétan úgy merül, mint a Titanic. 2,5 óra etetés után leveszem a köldökzsinórról, alig nyomok rajta valamit, egy percen belül már 99%..
Éjszaka stabilan 6%-ot zabál a cellakészenlét állandó 2G-n, plusz 10 óránál hosszabb működést még nem tudtam kicsikarni belőle, pedig nem nyomkodom 5percenként..
-
Ubul86
őstag
-
Forestjo
senior tag
Abban szeretném még a tanácsaitokat kérni, hogy a névjegyzékben ha rákattintok valakinek a képére, akkor egy fehér csík jelenik meg, ez elég kifejezéstelen nekem. Alig látszanak a rajta lévő ikonok, pl. a borítékok. Nem lehet ezt kicserélni valami láthatóbbra?
-
Forestjo
senior tag
Megjött a drágaság! Hát nagyon meggyőző egy darab. Tényleg jó! Na nem mintha nem hittem volna nektek, de így személyesen megvizsgálva még jobban tátva maradt a szám...
A füles sem olyan rossz darab, de vele kapcsolatban érdekes dolog derült ki: nekem eddig egy U800-as Samsungom volt, amihez annak idején egy igazán kitűnő agyba-dugós fülest adtak, mivel zeneileg komolyították (előnyére). Szépen is szólt az U800-on, csak a magas kicsit kevés volt. A Walkman-en pedig valami csúcs!!!!!Ez egy szétszedhetős darab, mivel annak idején, 2008-ban a Samu még a saját szabványát nyomatta, így az LwW fülesét a Samu alsó átalakítójába dugtam, gondoltam teszek egy próbát, hátha összejön és mindkettő előnyére javul. De bizony az LwW füles mono lett és torz - nem élvezhetetlen, de nem is élvezhető
Erre benyomom az LwW felvevő gombját ÉS LÁSS CSODÁT! Gyönyörűbben szólt mint a Walkmanen, és kitűnő bassz mellett, kiegyensúlyozott magas is volt benne. Csak sajnos folyamatosan nyomva kell tartani a gombot, mely ebben a variációban mást nem is tud.A kérdésem: az LwW-hez a Samu agyba-dugós túl rövid (mivel a nagyobbik fele az alja), van az ilyen kábelekhez hosszabbító?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a FB frissítés közben letöltött a gép a galériába egy csomó buta képet, amit sehogy sem tudok törölni. A saját képeimet, amit én csináltam, azt tudom, de ezeket nem tudom, mert nem jelenik meg a törlés menü.
-
dik
őstag
Vágom a helyzetet. Akkor valaki priviben segíthetne hogy is működik ez az ebay mert nem igazán vágom(angolom sem valami kemény
). Vagy ha valaki rendel onnan gondolhatna rám és akkor postán rendeznénk a dolgot.Mostmár egyre jobban kellene mert a gyári kezd lefoszlani róla...
-
mathaus=)
senior tag
Mért írják az összes tesztben h videózas közben nincs autofokusz??? Gyönyörűen működik...
-
Ubul86
őstag
mondjuk vicces,mert a pulse minimre még a mai napig nem találok itthon fóliát(rám is mindig néztek nagy szemekkel,hogy mit akarok),pedig az már lassan bő két éves telefon.
mondjuk én most ezt vettem hozzá,rátettem,mondhatni 99%-ilag fedi is,kellemes is tapizni,viszont most kicsit aggódok azért,amit mondtok itt,hogy a ragasztó rajta marad levételkor...annak lehet valamit csinálni,ha úgy adódik? -
-
dik
őstag
Azt el is felejtettem írni, hogy ha valakinek van elfekvőben rá fóliája akkor szoljon már és megvásárolnám. Vaterát és ebay-t nem szeretem így nem is bántom őket. Vagy ha itt árul valaki és csak írok neki mondja mennyi és postázza az is tökéletes lenne. Persze nem szeretnék várni rá heteket mint ahogy olvasom sokhelyen, hogy is működik ez.
A mai nap ismét kudarc volt sok boltban csak néztek rám mint aki a holdról jött, hogy mit is akarok(kivágós megoldásos van millió de az nem érdekel). Nem tudom ez akkora ujdonságnak megy hogy ilyen telóra akarok fóliát vagy nem is tudom már.
A lényeg ha valaki tudna nekem ilyet az szoljon már valahogy!
Előre is köszönöm! -
Ubul86
őstag
válasz
HorviGabi #3668 üzenetére
rámész sms írása közben lent a csavarkulcsra és a prediction dolgokat kiszeded,meg mondhatni minden pipát,ami neked nem kell,és nem dob fel ajánlatokat,automat kieg.-eket,stb.
plusz van egy rakat más billentyűzet,lehet hogy ha letöltessz marketből olyat,akkor nagyobb lesz a törlés gombod is,nézz körbe,hátha vannak jobbak.
-
sheep
addikt
válasz
spiky03 #3666 üzenetére
nincs a gtalk-on belül nálad beállítási lehetőség? Androidon szokott lenni
nálam van, de nem ilyen telefonom van (és eddig mindegyik telefonon volt), és le lehet venni a hangot némáratehát nem a beállítások/hangok menüben, hanem elindítod a gtalkot és ott a beállításokban adod meg
vagy nem erre gondolsz? -
HorviGabi
aktív tag
válasz
blackydan #3658 üzenetére
Én is teljesen meg vagyok vele elégedve, nekem egyetlen egy negatívuma van, hogy ha álló helyzetben tartva írok sms-t (márpedig én úgy szoktam), akkor a törlés gomb nagyon kicsi, és véletlenül mindig a mellette lévő betűket nyomkodom. Idegesítő kicsit.
Azt nem tudja valaki hogy ki lehet-e kapcsolni hogy mikor sms-t pötyögök ne jöjjenek fel a betűk abba a sorba? Tehát mutatja hogy milyen betűk jönnek. Mert kitakarja azt amit írok.
Valamint nincs olyan app amivel az értesítő LED fényt lehet álligatni valamilyen módon?
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
razorka777 #3654 üzenetére
És ezek közül te melyiket rendelted meg az eladótól? Mert van egy pár fajta, és milyen minőségű? Van valami utalás hol gyártják. Köszi!
-
spiky03
veterán
Légyszi valaki mondja meg, hogy hogy tudom kikapcsolni azt, hogy a Gtalkban ne zenéljen ha valaki rám ír?
Mert ha bekapcsolom az értesítések hangját, hogy jelezzen ha pl beállítok egy feladatot, akkor jelez akkor is ha valaki rám ír Gtalkon. Ezt viszont nem szeretném, hogy zenéljen.
Ebben tudtok segíteni? -
Vhiktor
nagyúr
Azt hol tudtátok megnézni, h rendelés alatt van? Mert én sehol nem látok ilyet, mindig csak egyetlen Sony telefont tesz ki, ha kiválasztom a márkát.
-
Vhiktor
nagyúr
Ebben a hónapban akartam ilyen telefont venni. Eddig a Tmobile 35ér árulta, de már nem látom a termékei között. Hol lehet kapni ennyiért?
-
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem, hogy egy ilyen mobilt kell beszereznem a magentásoktól... viszont kivi lennék arra, hogy ti mint használók milyen negatívumokat tudtok mondani a teloról? (a pozitívumokkal nagyjából képben vagyok
)
A válaszokat előre is köszi! -
dik
őstag
Nem semmi egy rakat boltot átjártam és mindenhol csak a kivágós fóliát akarják rámtukmálni. A telenor boltban is azt mondták ilyet nem tartanak mert 2-3 ezer körül van az ára a gyárinak és anyiért nem vinnék. Hihetetlen de nem találok rá sehol errefelé.
-
mrsmitt
csendes tag
Amint írtátok,hogy csak 62-es romnál régebbit lehet rootolni,úgy tettem.Felraktam az 58-as végződésűt,majd rootoltam.Utána állandóan el kezdett nyavalyogni,hogy frissítsem a szoftvert,sehogy nem tudtam kilőni.Megpróbáltam frissíteni OTA-val, de nem tudta végrehajtani!Csak így maradt volna meg a root.Kénytelen voltam wotannal visszatenni a 62-est.Kísérleteztem a 42-est feltenni,de annál pedig nem ajánlotta fel a frissítést OTA-val.(rootolás után)
Amennyiben valaki tudja a megoldást a fenti gondomra,kérem ne titkolja el!
Előre is köszönöm ! -
BiGGster
csendes tag
Létezik olyan program, amivel meg tudom nézni, hogy eddig mennyi időt üzemelt már a teló?
-
Dyrtyho
őstag
Mi a fene van a Facebook for Androidos alkalmazással ? Felakarok tölteni egy képet a facebookra, erre azt írja, hogy a facebook alkalmazás folyamata nem várt módon leállt.Próbálkozzon újból, de eltávolítani sem tudom a rendszerből a facebookot, mert nem engedi. Mit tegyek ?
-
mathaus=)
senior tag
válasz
razorka777 #3643 üzenetére
De
-
mathaus=)
senior tag
Énis szoktam videozgatni és elég szép a vidi minősége.
[link] -
vatafakk
aktív tag
válasz
razorka777 #3640 üzenetére
Szerintem ez egész jó teljesítmény!
-
razorka777
veterán
Na,megjártuk a tuningshow-t a Hungexpon.Fényképezőgép hiányában a telómat vittem fotózás céljából.A képek nem lettek a legjobbak bár a fényviszonyok is hagytak maguk után kivánnivalót.
Csináltam kb.300 képet és egy videót .50 %-ot merült az aksi úgy,hogy 3 órán keresztül be volt kapcsolva a kamera.Rossz,vagy nem rossz azt nem tudom de több ,mint a semmi! -
Tomi0703
addikt
válasz
molnarpeter #3638 üzenetére
Eddig 52 volt ha jól emlékszem.
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a Live with Walkman-t valamilyen progi segítségével nemlehet rábírni a videózás közbeni folyamatos AF-re?
-
domojko
senior tag
Ismét 42785 FT netshop-on a telenornál.
-
fatal`
titán
Nem azt írtam, hogy gyorsul, hanem GPU gyorsított... A GO nem az. Sem az ADW, sem semelyik custom launcher (talán az SPB-t kivéve, de az meg egy giccsparádé, és a többi app attól még nem lesz gpuval gyorsított).
Mondjuk engem különösebben nem érdekel az ICS, mert teljesen jól működik a GB is.
-
Kope91
csendes tag
igaz tudom hogy többen leirták, hogy a telefon ki tudja miért elkezd villogni különböző appokra, de ez egy picit azért idegesítő tud lenni, amikor az ember mondjuk 6ot is felrak és utánna lehet totozni, hogy melyikek miatt is, mivel valjuk be a félóránként felvillant az elég idegesítő, meghát nem tudom de igy jóval előbb is lemerül, és nem igazán lehet annyira frissitgetni se a .62-t, végülis megcsinálhatná mint minden egyes normális program hogyakkor még verzió számot is növelne pl 2.3.5-re, mert olyan is de sajnos nem igaz
nem tudom, hogy mi hogyan látjátok esetleg vmi éppkézlább megoldást és nem ICS-t
-
sdd2
veterán
-
HorviGabi
aktív tag
És akkor az ICS frissítés dátuma:
http://www.mobilport.hu/sony-aprilis-kozepen-jon-az-android-40.html
-
HorviGabi
aktív tag
Ez érdekes.
http://blog.se-nse.net/think-again-before-you-update-to-ics-sony-warns/
-
sdd2
veterán
válasz
razorka777 #3623 üzenetére
Mostanában kicsit pihent a telefonom, nem piszkáltam. Szerintem ez a Ginger jó rajta, kicsit majd javít az ICS de kész. Írd át a build.prop-ban a 2.3.4-et 4.0.3-ra és akkor élvezd az ICS-t
-
sdd2
veterán
válasz
razorka777 #3618 üzenetére
Már kezd tényleg szemet szúró lenni az hogy minden topikban csak az megy hogy mikor jön az ICS, Mennyiben lesz jobb, stb. És mindig elmondjuk a szlogent. Szinte semmi nagy húha nem lesz csupán annyi mintha most a 2.3.4-re kapnánk egy 2.3.7-et. Nem fog tőle kétmagos lenni, szebb, jobb lenni. Ez csak egyesíti a táblagépeket és a telefonokat. Semmi egyéb nem lesz. (Most ne vedd magadra de te hoztad most fel így neked is válaszoltam benne)
Remélem már mindenki érti hogy ez nem akkora rendülés mint mondjuk a 2.1 és 2.2 ugrás.
-
Kuruc2
senior tag
Akkor ezek szerint csak akkor vibrál másnak is, ha nem full fényen van.
-
mathaus=)
senior tag
Valaki nemtudja h esetleg rálehet-e valahogy bírni a kicsikét h videozas közben legyen folyamatos AF? Elvileg ugyanaz a kameramodul mint a Minikben nem?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
razorka777
veterán
Kiváncsian várom az ICS-t.Mennyiben lesz más,mint a mostani.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Lehet valamit csinálni ,hogy netezésnél ne vibráljon a képernyő,közepesre van állítva a képernyő?Szoftver frissítés nincs,nem elérhető: azt írja a legújabb van rajta.
Köszi.
-
Forestjo
senior tag
Bocsi, a lemaradt link:
-
Forestjo
senior tag
Lehet, hogy sokan ismeritek, de aki nem, annak ajánlom ezt a videót szeretettel! Itt a SE lwW kategóriájában három másikkal versenyez. És a HTC-k drágábbak.
[link]
-
Ubul86
őstag
válasz
razorka777 #3606 üzenetére
ja,jó,nem szóltam,csak rosszul értelmeztem a mondatod
-
Ubul86
őstag
válasz
razorka777 #3598 üzenetére
poweramp nem folytatja? mert a pulse minimen volt rajta ,ott ha kihúztam,majd bedugtam,rögtön ment a lejátszás tovább onnét,ahol abbahagyta...liveware-rel lehet bekéne állítani nem? vagy poweramp beállításai között?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest