Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
razorka777 #3598 üzenetére
Ma már a lejátszó is csak egy előre telepített program, cserélheted ahogy írod. Bezzeg amikor a w850i-t vettem!
-
razorka777
veterán
A walkman részét sajnálom a telónak,bár én nem ez miatt vettem meg.Hiányzik belőle a "kihúzom,majd visszadugom a fülest és folytatja" funkció.
power amp-vel viszont tökéletes! -
gabe8719
senior tag
válasz
Forestjo #3594 üzenetére
A szokásosnál is hiperaktívabb vagyok ma
, de..:
1.: Igen, egy klattyintás: pause, kettő: a következő szám, három: az előző szám.
2.: Erre nem lesz panasz, a Blu-rayről lerántott 720p-s 5 gigás mkv-t is simán vitte, igaz nem 30 fps-el, de még az is nézhető volt simán. Mobo Player a titok, az erre a procira való kodekkel és default soft decoding-al.
3.: Ilyen konkrétan nem nagyon van, én csak a rootolás-t sajnálom, ugyanis már én is 62-es build-el kaptam, amire nincs root - flashelgetni a régi verziót meg semmi kedvem.Típushibát nem kimondottan tapasztalt senki, egy-két kirívó eset volt, de hatékonyan orvosolja a gari ha bármi baj van.
Jól választottál!
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Hétfőn hozza a futár a T-s mobilt, így remélhetőleg boldog tulajdonosa leszek egynek.
Néhány kérdés:
1. a zenelejátszót lehet kezelni (előre, vissza léptetés) a füles gombjával? Állítólag az egyszeri, illetve többszöri nyomogatás a titka, ez igaz?
2. A videofelvétel bitrátája miatt jelentkezik egy kis akadás a lejátszáskor? Ezt meg lehet valahogy oldani?
3. Milyen jellemző szoftveres gyengeség, hiányosság van benne, amit sokan vettek észre és amit valami külön progival vagy más módon helyre lehet hozni? Van ilyen egyáltalán?Egyáltalán mire érdemes ezzel a telóval kapcsolatban odafigyelni?
Köszi előre is válaszokat!
-
gabe8719
senior tag
A 4-5 óra mindenhogyan túlzás (vagy a töltő rossz, vagy valami előlapi USB-n ment a töltés), a másfél óra viszont kevés. Körülbelül 80%-ig megy teljes kakaóval a töltés (5V), utána a töltő fokozatosan csökkenti a terhelést. Másfél-két óra környékén jön a stage 3, az meg már lényegében 'csepptöltés', és kb. 30 perc. Ergo a teljes töltöttséget körülbelül 2, de inkább 2,5 óra alatt fogod elérni reálisan.
-
mathaus=)
senior tag
Nekem eleinte ilyen 4-5 óraig töltött de mostmár készvan 2 óra alatt szvsz.
-
gabe8719
senior tag
Egy idő után mindenhogy beáll, az mp által leírt módszer egyszerre megcsinálja. Abban egyébként teljesen igazad van, hogy ezek az akksik már nem szeretik a teljes merítést és töltést, de épp erre a célra mindegyikben van egy IC, ami úgyis megakadályozza a túltöltést vagy túlmerítést. Egyedül a szoftver felé van jelentősége a dolognak, hogy a skálázás miatt a rendszer ne húzzon még rá feleslegesen az akksi szerinti minimumra, és ne vegyen el a maximumból. (amúgy sem túl erősek ezek az akkuk, úgyhogy nem a leggazdaságosabb a középső 70%-ot felskáláztatni..
)
Lemeríteni akkor nem szabad, ha használaton kívülre kerül, mert a szabályzóelektronika is fogyaszt minimálisan, és ha nincs táp, kritikus szint alá csökkenhet üresben is a töltöttség, és ezután maximum spéci töltővel/sokkolótöltéssel lehet feltámasztani, de már ez is bizonytalan.
-
sheep
addikt
válasz
gabe8719 #3581 üzenetére
na ezt én is szóról szóra így gondolom
a htc még mindig abból él hogy régebben minőségibb telefonokat gyártott és hogy ezzel nevet szerzett
csak hogy ez ma már kevés
most nem tudnék olyan készüléket mondani tőlük ami izgalomba hozna
bezzeg a sony....érdemes lesz figyelni rájuk -
gabe8719
senior tag
válasz
Swiss_audio #3567 üzenetére
"Azért a HTC-t én nem emlegetném 1 lapon a samsung féle "csodákkal"."
Ebben igazad van, részemről az összegzés morális alapja az árazás, ami a Sonyhoz képest mindkét említett gyártónál sz@r. Kizárólag ebből a szemszögből történt a hasonlítás is.A többire:
Az, hogy a HTC mit ver anyagminőségben és összeszerelésben, az nyilván nem vita tárgya. De azért itt én megállnék egy szóra. (és most nem azt fogom felhozni, hogy volt Diamondom, és makulátlan állapotról egy hónap üres zsebben hordás után után úgy nézett ki, mint amit bőnyállal megrágott egy bernáthegyi.) Az, hogy egy gyártó fémet használ és ügyel az összeszerelésre, az dicséretes, de sok esetben (különösen a NEM laikusoknál) a belbecs sokkal fontosabb. Szvsz. az nem pálya, hogy tonnaszám megveszik ők is bagóért az MSM7227-et és társait, majd az imidzsre és anyagminőségre hivatkozva dupla áron kínálják.
Értem én hogy jó a sense, de nem mindenkinek tetszik - többek között nekem sem, habár ez nyilván véleményes (már a TouchFLO sem volt a szívem csücske).
De azért az a megállapítás, hogy egy laikus észre sem veszi, hogy gyengébb processzor van benne, mindezzel pedig igazolhatónak véled az árazást... Az azért kicsit meredek, holott Te tudatos vásárló vagy. Az, aki észre sem veszi hogy mi van a burkolat alatt, az éppen az az átlagfelhasználó, aki jóeséllyel flancolásból (vagy tetszett neki külsőre) vett HTC-t, holott azon a pénzen amit elköltött, 2-3 olyan készüléket is vehetett volna, ami bőségesen megfelel a felhasználói szokásainak.Most erre mondhatom azt is, hogy a ZTE blade is úgy szalad főzött rommal, hogy egy laikus észre sem veszi hogy gyengébb a vas.. Csakhogy azt egy tudatos vásárló is azért veszi meg mert 20ezer forint, és tudja mire számítson, ha valami komolyabb dolgot elindít rajta. A HTC meg kiadta a Wildfire-t 5 éves hardverrel, és tett mellé egy S betűt, mikor kiadta egy 4 éves technikával kétszer annyiért. Csak azért működik neki a dolog, mert rengeteg laikus vásárló van. Épp arra céloztam, hogy ha a Sony meg tudta csinálni amit 2011-ben letett az asztalra, akkor nem tudom felfogni, hogy a többi nagy gyártó miért nem. A Samu egy másik kisregény lenne, úgyhogy hagyom.. Ők azok, akiket mindenki ismeri, mert otthon a porszívótól a kenyérpirítón át a légkondiig minden Samsung, úgyhogy bármit el tudnak már adni szinte akármennyiért - és ha akarják, 10szer is.
Abban szerintem némi objektív hozzáállással kiegyezhetünk, hogy a minőségnek is ára van ugyan, de szerintem sokkal jobban a felirat határozza meg az árat, mint inkább az az anyag, amire ráfestették.
-
Ubul86
őstag
ja,jó,értelek
, amúgy akkor ,mikor írtam hogy hát rádugtam töltőre,50 perc telt el,most van 60%-on, gondolom másfél óra alatt feltölti...ez mennyire számít jónak? mert sokan írták még előttem,hogy volt hogy 4-5 óra alatt töltötte fel a telóját. Szóval arra értem,hogy töltheti fel úgy,hogy rosszul jelzi ki a %-okat?
-
aakosch
tag
Bocsi, hogy ideírom, nem találtam akkumulátorról szóló aktív topicot.
Heteken belül veszek egy lww-t és érdekelne, hogy úgy általában ezek az akksik igényelnek "kisütést"?(Nem tudom mi ennek a tudományos neve..." Anno az 5310-emet még kellett....
-
Ubul86
őstag
-
sheep
addikt
válasz
Swiss_audio #3571 üzenetére
értem én, csak erre mondom hogy szerintem semmi rendkívüli minőség nincs pl, abban a htc-ben ami indokolná az árát (meg szerintem egyikben sem, de ez az én véleményem)
sem hw, sem swa live ma az egyik legjobb telefon ár/érték arányban (és minőségben is szvsz)
-
Ubul86
őstag
na én meg mondom lemerítem mostmár csummára,mert 10 %-on mikor volt,átlagosan akkor tettem fel mindig tölteni,egyszer se merült le teljesen...4% volt hátra 20 perce,közben angry birds space-eztem,most benyomtam zenét,hogy hátha,de még mindig nem akar lemerülni a drága XD pedig 1%-on van már 5 perce
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Csak a garancia...
Nade ez nagyon off, inkább legyen ez az utolsó komment erről
mp
-
sheep
addikt
válasz
az lehet hogy egy laikus nem mondja meg, de most őszintén: az árban kb megegyező wildfire s jobban megéri mint a lww?
(a kérdés költői)aki meg nem néz utána mielőtt vesz valamit az magára vessen...2012-ben azért illik előtte tájékozódni a fórumokon
-
Swiss_audio
tag
válasz
gabe8719 #3566 üzenetére
Azért a HTC-t én nem emlegetném 1 lapon a samsung féle "csodákkal". A HTC anyagminőségben és összeszerelés minőségben is very a Sony-t, Samsungot.... Az meg a dolog másik része, hogy régebbi technikával dolgoznak, de abból a maximumot kihozva a HTC Sense felülettel megtámogatva, ezáltal egy laikus meg nem mondja róla, hogy gyengébb processzor van benne.
-
gabe8719
senior tag
Azért ebből az elsődleges tanulság mindenképpen az, hogy a többi gyártónak vajon miért nem megy... Itt van ez, korrektül optimalizált, vállalható gyári UI, értelmes hardver, előlapi kamera, normális anyagok/összeszerelési minőség és igényes tervezés, androidos berkeken belül pedig igencsak jó support.
Bele se merek gondolni, hogy ugyanezt mennyiért kaptam volna meg a HTC-től, vagy akár a Samsungtól. Az utóbbinál ezen az áron még mindig 4 éves technikát lehet kapni dizájnban ezer lehúzott bőrrel. Vérgáz.
Egyébként jól számolom, hogy az LWW volt az utolsó Sony Ericsson?
Még azt remélem hogy rendesen beáll az akksija, mert még nem az igazi.. Ettől függetlenül viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy a következő telóm is Sony lesz, most is az volt terítéken, hogy vagy egy használt alma, vagy Sony.. Különösen a költségvetést figyelembe véve bizony igencsak jól jártam - de egyébként sem bántam meg.
-
mathaus=)
senior tag
válasz
elpatkorado #3556 üzenetére
Nekem semmibajom nincs a colornotetal. Nem villog a kijelzo lezárt állapotban...
-
razorka777
veterán
válasz
elpatkorado #3561 üzenetére
Tudom,hogy nem igazàn jegyzettömb,de ha fel kell jegyeznem valamit a naptár is megteszi.
-
fatal`
titán
válasz
Én az Extensive Notesot.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #3558 üzenetére
Végső megoldásnak az is megfelel
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Evernote
-
razorka777
veterán
válasz
Én a beépitett calendart használom.Nekem az is megfelel.
-
Ubul86
őstag
válasz
barátnő XD sajna kihagy az agyam,telefonra nem bízok ilyen dolgokat, ő meg úgyis megjegyez mindent
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
razorka777 #3539 üzenetére
Én meg úgy jártam, hogy leszedtem Marketről (Play Áruház
) a ColorNote-ot és amikor lezártam a képernyőt, akkor 10 percenként 3-szor villogott, ekkor volt 1 hetes a teló. Aztán gondoltam letörlöm, és lám eltűnt a villogás. Pedig a ColorNote-ot mindenki ajánlotta
Ti milyen jegyzetprogramot használtok?
-
Swiss_audio
tag
Hát az az igazság h az utolsó 2 hangerő csíkot leszámítva folyamatosan kristálytisztán, tökéletes basszusokkal szól a füles. Az utolsó 2 csíknál már betorzít,de az a hangerő már amúgy is elviselhetetlen kategória. Igazából leírhatatlan az a hangzás amit tud a füles, ezt meg kell hallgatni
100€,de van 1 kuponkódos megoldás amivel 30€+8€postaköltség.
-
5hat7
tag
válasz
Swiss_audio #3544 üzenetére
Gondolom ilyen jó minőségű fülessel tiszta a hang.Gondolok én erre ha halkabb zene szól akkor nem pattog a hang hanem kristály tiszta.Nekem Sony Ericsson MH650 van de még mindig várok egy olyan frissítésre amitől elmúlik ez az általam említett recsegés pattogás..
Hogyé adnak egy ilyen füles? -
HorviGabi
aktív tag
válasz
Köszi, utánaolvastam, ez tényleg jó lehet, de hol lehet kapni?
-
gabe8719
senior tag
Megjött a kicsike, nagyjából sikerült is belakni. Hát.. Amióta kibontottam, felraktam rá és elindítottam ezt-azt, még mindig az a szó jut eszembe, hogy aztaq@rva..
Sajnos én is a gyengébbik fülest kaptam, de nem mondanám hogy olyan rossz ez.. Kapott egy szivacsot, így megáll normálisan a fülemben, és kijön belőle minden hang ami kell. Ahhoz képest hogy headset, egyáltalán nem rossz, sőt...Annyira durván érezni hogy másabb architektúra és magasabb órajel.. Konkrétan felrámoltam egy 720p-s mkv-t blu-rayről konvertálva, mondom ez kb. meg se fog moccanni..
Hát nemhogy megmoccant Mobo-val, hanem korrektül nézhető volt, nem kellett a telóra konvertálni semmit. Ezenkívül minden nagyjából azonnal történik, a hangerő ütős, a képminőség is korrekt, a wifije is jóval erősebb, mint amit megszoktam. Mit mondjak? Ez már valami.Ez a 36ezer tényleg NEM PÉNZ érte.
-
Swiss_audio
tag
válasz
dokee78 #3546 üzenetére
Sajnos a Live Sound nem illeszkedik rendesen a fülembe így erre nem tudok válaszolni. Annyit tudok mondani, hogyha benyomom a fülembe és bent tartom kézzel a Live Sound-ot akkor megszólal és előjön az igazi hangja. Viszont a Xears Xe200Pro-t jelenleg az egyik legjobb hangú fülesnek tartják. Egyébként még mindig eladó a LiveSound füles ha valakit érdekel aki nem ilyet kapott a teló mellé. Headsetekhez viszonyítva viszont nagyon jó hangúnak mondható.Akit érdekel az érdeklődjön és valószínűleg megtudunk egyezni.
-
dokee78
félisten
válasz
Jobb,mint a Live Sound?
-
HorviGabi
aktív tag
Ha már walkman mobil, ki milyen fülhallgatót használ hozzá? Nekem egy Sony van hozzá, de szeretnék hozzá venni valami komolyabbat, van akinek esetleg Sennheiser vagy AKG fülese van? Az írhatna hogy konkrétan milyen típusú, stb. Köszönöm!
-
Csomag01
tag
Sziasztok! Megint van egy kis gondom vagyis inkabb hatalmas az LwW vel, a jack csatlakozoba lötyög a jack,kb 4x hasznaltam de mar hasznalhatatlan mert elmegy a hang,valaki tapaszt ilyen problemant? Gariba mennyi idő alatt cserelik?
-
Kuruc2
senior tag
:S
Amúgy nekiállt én kijelzőm is vibrálni.
-
dokee78
félisten
válasz
razorka777 #3537 üzenetére
Nem feltétlen, ugyanis a Six Guns nevű játék néha akkor is ment a háttérben nekem,mikor nem is indítottam el.
Sőt mikor a feladatkezelőből bezartam,újra ott volt.
Ez egy ördögi kör. -
Kuruc2
senior tag
Mikor megnézem a futó alkalmazásokat, mindig ott vannak a lejátszóprogramok, meg játékok,amikből már kiléptem. Ez miért van?
-
razorka777
veterán
válasz
molnarpeter #3532 üzenetére
A visszaflasheléshez regisztrálni kell a wotan oldalán,majd letölteni a wotan klienst amivel vissza lehet tenni a 42-es buildet,amit lehet rootolni.
És végül a rootolás. -
SShadow
aktív tag
Állatok ezt hogy csináltátok
)) ???
Írd már le felhúzom a csajomét)
Visszatérve igen a gyáro proci 1.4 vagy 1.5re van skálázva.Ez olyan mint az msm7227 is 600mhz-n megy alapból a 7227t meg 800on a kettő között csak az órajel a különbség semmi más.Kérdezte valaki miért akarom felhúzni 1.4re nem tudom most egy optimus one-om van és itt muszály volt faragni a romon hogy jó legyen már annyira tetszik a dolog gondoltam kipróbálom az új telón is
Szerintem most ez a legjobb ár értékű teló amit lehet kapni a szolgáltatóknál ráadásul a hvga kijelző pont hogy jó mert így méggyorsabb a teló.Akkor nekem független telót kéne vennem hogy tudjam overlockolni?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
razorka777 #3529 üzenetére
Tudnál linkelni a rootolható rom felrakásáról+a rootolásról leírást? Magyar vagy angoo is lehet
mp
-
mathaus=)
senior tag
válasz
razorka777 #3529 üzenetére
Asszem Mini topikban valaki keszitett egy kepet egy 2ghzes minirol... antutuban 4500at vagy vmi ekörüli értéket kapott.
ssd2: akkor jól emlékeztem!
-
razorka777
veterán
válasz
molnarpeter #3528 üzenetére
Igen,mert ha bármi gond van vele vissza lehet tenni rá a hivatalos 62-öt(SEUS)
Valahol pedig olvastam ezt a 2 ghz-t,csak már nem tudom hol.De szerintem tökéletes 1 ghz-n is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Winchester95 #3525 üzenetére
Megsúgom, hogy ez a proci gyárilag 1.5 GHz-ig skálázható, úgy már hihetőbb a dolog...
Razorka: ha downgradelem a telót, garis marad?
mp
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Winchester95 #3525 üzenetére
Pedig lehet...
-
Winchester95
őstag
válasz
razorka777 #3523 üzenetére
2GHZ?
+1GHZ-t lehet rajta húzni???Azért azt nem hiszem.ARMV6 on @600 nál max 800ig vagy 1ghz ig lehetett. -
Csomag01
tag
válasz
razorka777 #3523 üzenetére
Szia!
nekem T-s a telefonom.62es bulidal,ha downgradelem 42-es re akkor rootlhatom simán? Nem kell bootloadert nyitni? -
razorka777
veterán
válasz
SShadow #3521 üzenetére
Ezt azért olvasd el.
A proci húzása csak bootloader nyitása és kernel csere után lehetséges,amit egyenlőre kizárólag független telefonokon lehet elvégezni.Ám 1 ghz-n is nagyon gyors a teló(2 ghz-ig lehet húzni)
-
SShadow
aktív tag
válasz
razorka777 #3520 üzenetére
Köszi majd átnézem meló után remélem menni fog mert fel ha meglesz a teló 1,4ghz szeretném hasznáni
))
-
razorka777
veterán
válasz
SShadow #3518 üzenetére
Nem olyan vészes.Regisztrálsz a Wotan oldalára majd letöltöd a wotan klienst.Elinditod a progit,követed az utasitásokat.
Ha a flasheléssel megvagy már csak a rootolás van hátra és kész. -
gabe8719
senior tag
Na, tegnap meg is rendeltem az új Drágaságot, holnapra meg is érkezik..
-
SShadow
aktív tag
válasz
razorka777 #3517 üzenetére
Gondolom nem olyan egyszerű downgradeelni mint go dolom hogy recovery menüből felinstallok egy régebbi softot?
Annyira nem értek hozzá leírnád nagyvonalakba a menetét? -
SShadow
aktív tag
Sziasztok tudna valaki segíteni rootolással kapcsolatba?
Az lenne a kérdés hogy ilyen telót akarok venni v. telonorosat v. függetlent és hallottam hogy van olyan verzió amit még nem lehet rootolni?Mire kellene figyelni a vásárláskor mivel a legegyszerűbb rootolni és tényleg előbb fog e a független icst kapni?
Előre is köszi a válaszokat. -
Kuruc2
senior tag
Nekem meg elkezdett romlani az akksi ideje, most már sima zenehallgatsással se bírja ki még melóban se.
(alap t-szoft, fényerősség minimum, hálózat 2G, zenehallgatás fülesen, és 8 órát nem is megy végig, mégis pirosan hisztizik a végére.)
:s
-
Ubul86
őstag
na most nálam is úgy néz ki stabilizálódott az akksi,ha lehet egyáltalán ilyenről beszélni,de este 10 től reggel 9ig 5%-ot csökkent 0 használat mellett .
-
mathaus=)
senior tag
válasz
molnarpeter #3507 üzenetére
Igen
-
Forestjo
senior tag
Üdvözletem minden LWW tulajnak! Ha most a hó elején akarok új telót venni, milyen frissítést érdemes rá tölteni? A T-mobile mennyire naprakész? A feleségemnek lenne és ezért volna jó, ha a lehetőségekhez képest a legjobb szoftverrel használná. Vagy ez nem különösebben téma ennél a gépnél? Sok gond nincs vele?
A Sony mit adott ki eddig az eredeti 2.3.4-hez képest?
Még a böngészővel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy érdemes-e Operát letölteni, vagy elég jó a gyári is? És ha Opera, akkor Mini, vagy Mobile? Próbálta már valaki a nagyobbal, jól viszi?
-
mathaus=)
senior tag
Ez normalis?
-
mathaus=)
senior tag
De szép csend van itt a fórumon!
remélem ez azt jelenti h senkinek sincs semmibaj a telojával
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest