Új hozzászólás Aktív témák
-
waterphone
tag
válasz
mrlujoak #397 üzenetére
Érdekes, akkor szépen fű alatt beszivárog a kínálatba a telenornál is az Xperia mini és mini pro?
Ha ez így van akkor kíváncsian várom milyen áron teszik hozzáférhetővé őket. Feleségemet napok óta szoktatom az LWW gondolatához, de csak közepesen lelkes, viszon ha a mini proról beszélünk akkor mindig az.Megnéztem közben a csepeli bolt weboldalát, és ők nem kizárólagos telenor partenerek, hanem van egy rakás független készülék is náluk...
-
wandor0930
aktív tag
Valamit azért írhatna már, hogy van-e cseretelefon...
-
fatal`
titán
válasz
Munszu360 #395 üzenetére
Érdekes, mert a weben sincs kint. De akkor valóban az új Mini (Pro) volt. Szerintem szebb a kijelzője, mint a LWW-nek, és ez nem véletlen, mert LEDes. Meg emiatt ugye a fogyasztása is kisebb, ez már abszolút szőrszálhasogatás.
Akinek kell a 3,2" és nem zavarja a betekintési szög / LEDes TFT hiánya az Walkmant vesz, akit ezek zavarnak az meg Minit és ennyi. A vas ugyanaz mind a kettőben.
-
Munszu360
csendes tag
-
spiky03
veterán
Meg kell, hogy védjem a kollégát.
Mert a duna plázában a telenornál van mini, sőt mini pro.
Én is azzal hasonlítottam össze ezt a walkman mobilt.
Valóban jobb a képe a mininek, de szerintem a wakman-é is teljesen rendben van.
Nah meg úgysem lesz mindig egymás mellett a két telcsi amikor nálad lesz a walkman
Én személy szerint a walkman-t fogom választani december elején.Peace
-
sheep
addikt
sztem is tök ugyanolyan a képük, a minié picivel élénkebb, de pl a defyé semmivel sem jobb
érdekes, azt senki sem szólja le a kijelző miatt
a betekintési szög meg számomra csak egy technikai paraméter, nem szoktam oldalról nézni a telefont -
Munszu360
csendes tag
Nekem spec tavaly szeptember óta egy SGS-em van, szóval szerintem van viszonyítási alapom ahhoz ,hogy melyik képernyő szép.
De persze meglehet ,hogy túl sok volt a fény a boltban és a kijelzőről visszatükröződve elvakított. Vagy mivel olyan közel volt egymáshoz a két készülék, a mini képernyőjének gyönyörűsége átterjedt a Walkmanre is és feljavította annak középszerűségét.
De a viccet félretéve, szerintem tök ugyanolyan a képük, még ha papíron van is különbség. -
Munszu360
csendes tag
Én spec ma tapogattam meg egy minit és egy walkmant az egyik Telenor shopban. Pont egymás mellett voltak, szóval könnyű dolgom volt. Szerintem baromira egyforma a képernyőjük, én marhára nem láttam különbséget. A képernyőt meg körömmel próbáltam benyomni, de úgysem színeződött el. Szóval nem tudom, biztos kétfélét gyártanak.
A betekintési szöget nem igazán nézegettem, mert marhára nem érdekel, én valahogy fura módon mindig szemből nézem a képernyőt. Biztos velem van a baj, de nekem így kényelmes. -
Cobalt14
tag
Én ma melóban összehasonlítottam a walkman-emet a minivel kijelző tekintetében, és attól függetlenül hogy baromira tetszik a walkman (armv7-es procit minden telóba!
), a mininek szebbek a színei, jobb a kontraszt, de a legszembeötlőbb az a betekintési szög, a w-nek ez utóbbi szinte nincs is a mini mellett. Sőt, ahogy itthon megnéztem mintha az X8-nak is kicsivel jobb lenne, nem világosodik ki annyira a kép oldalról, és olvashatóbb. De amennyiért én vettem (20 ezer) teszek rá, hogy szebb a mini kijelzője. : )
-
dokee78
félisten
Alárásomban le van írva,hogy Minim van.
Emellett tapogattam egy Live with Walkmant is,mert élőben kellett látnom.
Hát azért az a kijelző nekem nagyon nem jön be.
Egyértelműen látszik a LED TFT hiánya.Az a helyzet amikor még csak hírben láttam a Live-t,még bántam is,
hogy,miért nem vártam a Mini-vel hiszen nagyobb kijelzője van a Live-nak.De miután láttam a MATV és Youtube videókat,
na és persze megtapogattam így már nem bánom a Minit.
Na meg az a gyenge anyag a kijelzőn,valóban benyomható ujjal,ahogy Bocha is benyomta az adásban.Nem a készüléket akarom fikázni,de szerintem aki megnézi min2-t élőben az szerintem a Minit fogja választani.
-
sheep
addikt
szerintem meg butaság user errorozni ha nem ismered a földön az összes user tapasztalatát
esetleg próbáld ki te is, kiváncsi vagyok menni fog-e...
tök könnyű rávágni hogy user error, bezzeg amikor a fórumokat kérdezgettem senki sem próbálta ki
amúgy úgy beszéltek a kijelzőről mintha valami gány lenne, én meg ezt unom
semmi probléma vele
igaz a minié kicsit szebb volt, de ez is hozza az átlag színvonalat
plusz ha neked a szép kijelző számít akkor hajrá, vegyél minit
én örülök hogy el tudtam adni -
badon
csendes tag
Ha már a "mennyiért-hol" kérdésnél tartunk elmondom az én verziómat, hátha segít valakinek (jól) dönteni: A szolgáltató Telenor. A korábbi(lejárt hűségidejü) előfizetést(havi 2790ft) váltottam egy kateg. feljebb havi 4790-ért, régi készüléket beszámított(-5000ft), így fizettem 9990ft. Azt érdemes hozzátennem, hogy a 4790ben benne van a korlátlan e-mailezés+böngészés, meg 180MB multimédia keret. Mindez 24 hónap hűség és tarifahűséggel kötelezve.
És az sem utolsó szempont, hogy ez az egyetlen szolgáltató, ahol a google térképek adatforgalmát nem számolja fel:cikk. A Google autós navi nagyon jól szuperál, még tesztelem, de ha beválik akkor az igo csak második lesz...
Egyébként nem terveztem megvenni, hétvégi bevásárlás után kifelé mentem a nagyáruházból, mikor útba esett egy kisüzlet, pont ki volt téve egy készülék, jól összetapiztam, és hát mit veszíthetek, megkérdezem mennyi kilója,és hazahoztam. Még régi készülék sem volt nálam, de az eladó jófej volt és beszámította.
-
mrlujoak
veterán
válasz
nemere88 #375 üzenetére
Bocs, de kérdésre kérdést kapsz válaszul:
Hol, milyen konstrukcióban vennéd?
...mert függetlenül GSM boltos nem feltétlen gyári garis esetében a mini-t ajánlom:[link] vs. [link]
Míg, ha telenoros vagy, és az ár nagyon döntő - csakúgy, mint a gyári SE gari, akkor a Telenoros feltöltőkaris Live with Walkman-t.
-
nemere88
csendes tag
Üdv!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti melyiket vennétek... (jóllehet nincs szó jelentős különbségről)
SE Xperia Mini
SE Live with walkman
? -
Swiss_audio
tag
Valaki nem próbálta ki, hogy működik-e Turbo Simmel? Mert ez esetben lehetne spórolni 15.000-et szolgáltató váltás nélkül a garancia megtartása mellett.
-
badon
csendes tag
válasz
MataGyula #335 üzenetére
"Nem lehet a hangerőszabályzóval számot váltani ?!"
A hangerőszabályzót nem próbáltam, de a fejhallgató felvesz gombja egyszer nyomva szünet/lejátszás, két rövid egymás után pedig számot vált. Bejövő hívásnál, értelemszerűen, az eredeti felvesz/elutasít funkciókra reagál.
A telefonálás nekem sem okozott(a tesztben említett) problémákat. A gps-töl pedig "lementem híd-ba", elképesztően gyorsan talál jelet. Jó vétel volt. A Telenornál főleg.
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már esetleg frissíteni teljes verziósra az officesuite-ot? Milyen módon lehet a fizetés után telepíteni a cuccot?
Thx
-
Sly0007
csendes tag
Nem lett azóta új tesztkészülék? Kíváncsi lennék az is produkálja-e a kihangosítást.
Ui: Kéne egy fénykép a tesztelőkről, hogy mennyire elálló a fülük)
-
tixem
addikt
válasz
Swiss_audio #334 üzenetére
PlayerPro-t felnyomod és már meg is van oldva. Lehet ebből Walkmant csinálni pár másodperc alatt.
-
-
SShadow
aktív tag
Azt esetleg nem tudja valaki megmondani hogy mikorra várható a fehér mert ha veszek nekem tuti az kell
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
hackeeeee #303 üzenetére
Az alap OP rendszer működése során nem veszed észre a 200 MHz es különbséget, de programok futtatása, váltása során már nagyonis észrevehető. Ennyi erővel azt is mondhatnánk hogy mindegy hogy 1 Ghz v 600 MHz es proci van benne. A készülék szerintem is nagyon korrekt(forgalmazás 2. napján vettem a kolléganőmnek egyet), de az tény hogy az egyes szolgáltatók nagyon eltérően árazták be. Vodafone ugye sehogy, T-Mobile érthetetlen módon túlárazta, ennyiért valóban sokkal jobb a defy pl, és semmi nem indokolja hogy 10 E-rel drágább legyen a LIVE mint pl az Xperia Mini, sőt. A Telenornál egyértelmű best buy, ennyiért még hasonló paraméterekkel rendelkező készüléket se kapni, az árkategóriában messze a legjobb. Kár hogy fehérben még nincs, akkor még nagyobbat durrant volna.
-
SShadow
aktív tag
Bevallom én is elgondolkodtam ezen a telón a mostani Galaxy Mini helyett!
Szerintem is úgy kellene megközelíteni ezeket a készülékeket hogy mit adnak az árukért:Oké hogy Walkman néve azonosítja a vásárló, de azt se felejtsük el hogy ez egy alacsonyabb árú készülék legalább is ami a telenor akciót illeti.
42ezer forint ezért azért senki se várjon csodát meg SEN/AKG minőségű fülest 100GB-os kártyát, stb.
De ha megfordítjuk a dolgok akkor ott az IPHONE 4s, azért az árért már olyan extra prémium dolgot kéne adniuk ami alapba tudja az optikai zoom-ot is, ráadásul tökéletes hibamentes gépet kérek, és ha neadj isten beszarna nehogy már én küdjem jöjjönenek és csinálják meg helybe mint egy lapost.
Tehát egy IPHONE áráért EXTRA PRÉMIUM gépek kérek V.I.P szolgáltatásokkal.
De ezen senki nem csodálkozik mert az hogy az APPLE drága az egyértelmű((
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Ezek a mostani érintőképernyős telcsik (mint pl ez is) mennyire bírják a hideget?
Mert még régebben hallottam olyat, hogy hidegben nem nagyon működött a kijelző (itt arra gondolok, hogy nem mindig érzékelte az érintéseket)
Ez még most is meg van, vagy már kiküszöbölték?Előre is thx!
-
^Clown
addikt
Rosszul emlékeztem, megkövetem magam
:
"Túlzás nélkül mondjuk, hogy ezzel a készülékkel minden második hívásunkat kihangosítottuk beszélgetés közben (ami a dobhártyának sem tesz épp jót) a fülünkkel, melynek létezése azt is indukálta, hogy egy-egy hívást több alkalommal is lenémítsunk. A kisebb Xperia modellekre ez jellemző és több ismerősünk is van, akik napi szinten szívnak ezzel, de nem olyan mértékben, mint az új Walkmannél. Itt tényleg minden hívást érintett a probléma."
Tehát más SE Xperia modelleknél jelentkezett ez a bug, és nem a Live w Walkmannél.
-
törölt tag
-
SShadow
aktív tag
Hàt ha nem is hivatalosan akkor valaki biztos megcsinàlja már csak azért is mert elég sok SE hasznàl 320*480at a többi márkáról nem is beszélve!Amugy olvastam egy cikket vmelyik forumba elméletileg bármit àt lehet méretezni bàrmelyik kijelzőre csak pàr progi kell hozzà.Még a folyamatot is leírta a sràc!
Ha ràkeresel a neten már sok game elérhető Gangstar Miami, Asphalt, Samurai 2 tuti van mert làttam egy youtubeos videot ezekről
-
Batu3
tag
Aki a Telénél vette minden gyári tartozékot kapott hozzá?
Füles, adatkábel, töltőfej, 2gb microSD? -
aero.
veterán
Nem tudja valaki, hogy a közeljövőben támogatottak lesznek-e a gameloft játékok? Pl. Asphalt, Gangstar.
-
littlelion21
addikt
válasz
Cobalt14 #341 üzenetére
Kipróbáltam, nálam is fennáll az általad vázolt helyzet, de csak akkor, ja ugyanazon az "úton" próbálom kicsinyíteni mint ahogy nagyítottam. Ha egy mm-el odébb csinálom az összehúzó mozdulatot, működik ahogy kell. Hogy ez most bug vagy feature....mindenesetre fel nem tűnt amíg nem mondtad.
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Egy rövid kérdés, fényképek nézegetésekor ha multitouch-csal nagyítok, akkor ha egyszerre ér hozzá mindkét ujjam és kezdem húzni a képet, akkor egyből nagyít, de ha vissza akarom kicsinyíteni, és egyszerre érek hozzá mindkét ujjammal akkor meg se moccan, csak ha először egy ujjal megmozdítom a képet és utána hozzá a másikat. Lehet kissé túlbonyolítottam, meg nem egy komoly probléma, csak érdekelne, hogy másnál is ilyen-e. A kihangosítási para nálam egyszer se jelentkezett, tökéletesen működik a közelségérzékelő. Az X8-hoz képest pedig sokkal a kijezője napfényben.
És mintha az akksija is jobban bírná, bár lehet nem nyúzom annyira mint azt.
-
Pete55555
addikt
válasz
Komplikato #339 üzenetére
Nem meglepő, ez, csak elég gáz. A sony-s dologgal pedig nem értek egyet, egyrészt a walkman brand az övék, lehet ezután még több W mobil fog megjelenni, az meg h okostelókat fog gyártani nem ellenérv a W mobilokra, lásd ez is okostelefon W branddel.
A füles (is) tényleg kínos, de ezt már kifejtettük elégszer -
Komplikato
veterán
A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
Most ez, és az első oldalon közölt megállapítások (rókabőr és társai) miért meglepőek az X8-ból kókányolt W8 walkman telefon után, és annak tükrében, hogy a gyártó (ami nemsokára újra "csak" Sony lesz) kijelentette a jövőben CSAK okostelefont gyártanak? Így azt hiszem az oldschool walkman telefonoknak búcsút inthetünk. A füles meg igen kínos, mert ezek szerint még a vén W300i-hez is jobbat adtak ...
-
B1T3
addikt
Még csak most mondok véleményt a telefonról… Jó ár-érték arányúnak tartom (főleg kártyásan), kár, hogy a kijelzője nem nagyobb kicsit. Bár legalább egy ilyen réteg is le van fedve. A külső nekem nem különösen tetszik képeken, valószínűleg élőben szebbnek találnám. A hardver dicséretes.
-
sheep
addikt
válasz
Swiss_audio #336 üzenetére
egyébként elérhető egy sw frissítés, lehet ez a hiba is orvosolva lett
-
Swiss_audio
tag
válasz
MataGyula #335 üzenetére
Egyelőre én még nem tudom, hogy lehet e számot váltani vele, de mintha valaki írta volna hsz-ben hogy nem lehet.
A telefon váltásos dolog ismerős, mert a w810i tényleg nagyon jó kis teló, de sajna már egyre több a hibája. Mondjuk az hatalmas ötlet lenne ha kiadnák ugyanilyen formatervvel,de a kor igényeinek megfelelően. Most még megvárom Bocha mire jut majd a másik telóval, hogy fenn áll-e a hiba, de a hsz-kből ítélve ezek ritka dolgok, mert eddig kb. 1 ember jelezte hogy megtörtént nála is. És ha kiderül, hogy működik a telefonálás funkciója akkor lecserélem a w810i-t.
-
MataGyula
tag
válasz
Swiss_audio #334 üzenetére
Jelenleg a 2 gigás memóriakártyámon 199 darab dal van, meg ~40 mega üres hely
ha tehetném lossless-ben nyomnám rá a dalokat
De ahogy írtad, a sok hely viszonylagos, a gyakorlat azt mutatja, hogy minnél több a hely, annál gyorsabban feltöltődik felesleges dolgokkal
Nem lehet a hangerőszabályzóval számot váltani ?!visszafele fejlődnek :S
Több mint egy éve térek újra meg újra vissza ahhoz a gondolathoz, hogy kellene egy új telefon, de nehéz megvállni a W810i-től
-
Swiss_audio
tag
válasz
MataGyula #333 üzenetére
Matagyula és Hunfatal, ezek szerint ti vagytok a szabályt erősítő kivételek. Az ismeretségi körömben mindenkinél fent állt ez a probléma hogy maximum 1 év napi használat mellett. Egyébként sok hely 1 walkman mobilnál az elég viszonylagos. 2 gb elég kb 400-500 zeneszámhoz. Szóval 2 kitétel ki is húzva, hogy miért nem lehet ez walkman. A régiekben ha jól tudom (w810i-ből kiindulva) jónak számított az 512mb-os kártya is, tehát ezt megnégyszerezte a Sony ebbe a telefonba. Beleraktak 2 hangszórót(sztereo) a régi 1 helyett, szóval duplázták a hangszórók számát. Szerintem az egyetlen ami mindenkinek hiányozhat az a play-pause gomb, és ha jól olvastam akkor hangerőszabályzóval nem lehet számot váltani. Ezek a dolgok nekem sokkal jobban szemet szúrnak mint a gagyi füles meg a memcard.
-
MataGyula
tag
Akkor már én is megemlítem, hogy több mint öt éve használok egy W810i-t HPM70es fülessel, mindkettő megy tisztességesen
a fülesnél a kábel alsó (telefonhoz csatlakozó) részét kellett ~3 év után cserélni, megtört benne valami aztán csak a jobb füles szóllt
magával a fejbedugós részével nem volt még eddig gond, pedig átélt már ezt-azt, csak úgy, mint a telefon is.
Én is kifejezetten örülnék neki ha a SE kiadna egy olyan walkman mobilt ami méltó lenne a régi modellek hírnevéhez (rendes füles, rendes optika, sok hely, szép külalak) go go SE
-
fatal`
titán
válasz
hallerlaller #326 üzenetére
Ezt tudja a PowerAMP és a PlayerPRO is.
-
fatal`
titán
válasz
Swiss_audio #306 üzenetére
"Hiába adtak hozzá rendes fülhallgatót ez nem bírt túl sok időt maximum 1 évet és megtört a kábel."
Nekem két és fél éves a HPM-70 és semmi baja, most is ezt használom az új telóhoz
-
Maxentius
addikt
válasz
Swiss_audio #314 üzenetére
Én HTC IS-szel próbáltam, nem megy sajna...
-
joey04
titán
válasz
Swiss_audio #314 üzenetére
adatlap, cuccok. és kiderül.
-
dlaj
őstag
válasz
Swiss_audio #308 üzenetére
Jó ez a Xears, de hogyan oldom meg a vezetékes távirányítást ezzel a telóval?
-
Swiss_audio
tag
válasz
hackeeeee #307 üzenetére
Én 3 év alatt 4 fülhallgatót használtam el hozzá és már 1 éve semmilyent nem ismer fel, hiába próbáltam mindennel tisztítani. Nekem már jelentkeznek térerő problémák is és a hangszóró néha megadja magát telefonáláskor. A dolgokat egyébként az enyém sem kapkodja el. Fájó szívvel, de idén megválok tőle és hiába nem a legtökéletesebb telefon de nekem bejön ez a Live with Walkman a hiányosságainak ellenére.
Menj át a Xears fülhallgató topicba ott van róla szó. Én is most tervezem a vételt, de remélem nem potyára és kihajtja majd az új SE-m.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Swiss_audio #306 üzenetére
Java-s, szal nem csoda..
Haver annó használtan vette, és nála van már 2 vagy 3 éve.. A füles neki is megtört, utána vett egy másikat, több mint 1 éve nyüstöli, bírja (kopkopkop). A telónak nincs sok baja, a kopást leszámítva, meghát kicsit gondolkodós.
Ez a 6-28hz jól hangzik.
Milyen kuponkód?
-
Swiss_audio
tag
válasz
hackeeeee #303 üzenetére
Jelenleg én is egy W810i-t használok már 4. éve. De már rengeteg hibája van sajnos. Én azért a régi SE Walkman-eket sem magasztalnám az égbe, ugyanis volt hiányosságuk. Hiába adtak hozzá rendes fülhallgatót ez nem bírt túl sok időt maximum 1 évet és megtört a kábel. Aztán ott volt a Fastport ami erőteljesen korrodált és egy idő után használhatatlanná vált headsettel, csak az alapos tisztítás segített rajta. De most az SE kijött 1 ötlettel, tett bele egy sztereó hangszórót, amivel ki is lóg a többi telefon közül és tett rá 1 dedikált walkman gombot, ezáltal megteheti, hogy ráírja a walkman feliratot. a fülhallgató kérdést nem feszegették mert tudják h értelmetlen, aki komolyan gondolja úgyis vesz hozzá 1-et és amúgyis csak az árat nyomná fel. A memóriakártya mérete felróható szinte az összes jelenleg kapható készüléknek gyártótól függetlenül.
kuponkóddal 38 euró szállítással együtt. Szerintem nem kérdés, hogy ennyiért veri az AKG-t és az Sony verzióját is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Swiss_audio #304 üzenetére
Annyiért inkább már egy AKG.
1Hz? Lemegy ez 1Hz-ig?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pit stop #302 üzenetére
Reménykedem. Mert ha hajlandóak lennének valamit jót dobbantani, váltanék SE-re, de amíg nem hozzák azt, amit elvárnék, addig nem fogok, és még van olyan ismerősöm, aki hasonlóképp gondolja, tehát ha jönne olyasmi, ami hozza a régi szintet, váltana. Neki van jelenleg egy w300i és egy w810i-je.
A Samsung Mini-hez nem hardveresen hasonlítottam.. Hardveresen ha már Samsung, akkor ott az említett Ace, és Gio, amiben tudom, hogy 200MHz-vel lassabb proci, és kisebb gpu van, de ugye ezeket alaphelyzetben nem érzékeli a júzer, tehát innentől megszokás kérdése, hogy mit választ, na meg az, hogy az eladó mit tukmál rá, ha nem céltudatosan vásárol.
-
pit stop
addikt
Nagyjából végigolvasva összes hozzászólást az tetszik, hogy legalább felerészben w9.. -hez hasonlítjátok, mint walkmant - ami akkor a csúcs volt. Most ha 120k-ba kezdődne mint nyitóár akkor lennének egy szinten, és abba valóban beleférne az a füles és stb. nem sorolnám végig amik le lettek írva.
Nem Walkman mobil, de SE kiadott régebben egy mobilt csúcs fülessel, ami meg szapulva volt, mert csak a füles miatt 20k-val drágább legalább... (Aino-ról beszélek).Valamint árral is voltak hasonlítgatások; ez bevezető ár; pl. említett Galaxy mini már több mint fél éve kinntvan, és ahhoz hasnlítani... (ár mellett másokban is de az részben szubjektív).
hackeeeee: Ha igazi walkman mobilt szeretnél akkor "imádkozz" SE-hez hogy hozzon ki felsőbb kategóriába is olyat. Jelenlegi modelpalettát nézve (zárt op.-os készülékeket nem nézve, mivel azt úgyis leállítják) ez erősen a modellpaletta alján helyezkedik el, és annyi többletet sikerült hozzáadni ezzel együtt ami belekerült készülékbe.
Volt walkman mobilom, most samsungom van - csak hogy látható legyen nem elfogultságból beszélek
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
- Trollok komolyan
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Megújult a PROHARDVER!
- LED világítás a lakásban
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest