- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Dark Archon #38 üzenetére
+1
ehhez annyit, h Olaszok ezt csinálják a szőlővel... pl. csemegeszőlőt hozza a kamion, lepakolja. Amit fizetnek érte, az már tiszta nyereség, mert annyi állami támogatást kapnak, h nekik az előállítási költség alatt is érdemes lepakolni. Mi meg kullogtunk haza a magyar, nem támogatott csemegeszőlővel Bécsből...
Minden országban van ilyen terület, Kína meg szimplán mindenben meg tudja ezt játszani.
Hány kínai áll sorban itthon a bankban hitelért? Kintről kapják, ahogy a pénzen túl jogi és egyéb segítséget is, h külföldön vállalkozzanak... Nem kicsit torzítja a versenyt, és rontja a hazai vállalkozások esélyeit.De pl. gépgyártásban is ez van. Olcsó ott az alapanyag, munkaerő, etc. Bekérik innen az árat, majd a legyártott alkatrész ide szállítva OLCSÓBB sokkal, mintha hazai előállítás lenne. Mi megjártuk, pár rendelés után már más alapanyaggal szállítottak, gariztatni meg nem lehet. Szal. nagy rizikó a kínai cucc, én beszüntettem onnan a rendelést...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest