Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..link alatt Magyar webshop, angol termékleírással..
. (Ár nélkül)
-
dani3l
őstag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
ASUSt nehogy vegyel!!!
Najo, biztos vannak jo cuccai, de en rendesen besz.ptam az ANUS notimmal, ugyhogy eszembe nem jutna megegyszer barmit megvenni tölük, csakazertse. Szerencsere van eleg sok masik gyarto igy nagy a valasztek. Mondjuk a Tansformer Primejuk tetszik, de szerencsere iszonyat draga, igy nem csabulok el..
Plusz elötte volt (illetve meg mindig megvan) egy alaplapom szinten tölük, amitöl szinten nem voltam elajulva, bar komolyabb gondom azert szerencsere nem volt vele.
-
ggg666
őstag
Én inkább ilyesmire gondoltam.
2x14cm-es venti-vel
-
-
ggg666
őstag
válasz
Evil Snowman #43 üzenetére
Hát én is most akarok venni egy laptophűtőt de a 18,4"-es mérethez nem olcsó mulatság.
-
válasz
Silentfrog #36 üzenetére
@Silentfrog, @HyP3b0y
Nekem annyi "mákom" van, hogy a laptop alján a memória moduloknál van egy kis rácsozat, amin keresztül a középső venti pont telibe fújja a gépet, jobb oldali hűti a vinyót a bal pedig a proci környékét.
Mondjuk kell is az X4 Phenomnak a hűtés -
manoarc
senior tag
Ha valaki vett már ezekből az olcsó fülesekből , írhatna egy minitesztet
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Evil Snowman #35 üzenetére
Nekem ilyenem van, de nem a mai 16:9es notikhoz készült sztem, csak a közepét hűti sajnos és nekem pl a bal szélen is szükségem lenne rá. De a vinyót 10 fokkal lejjebb hűtötte, ami jól jött
Ja és nekem fordítva vannak a ventik, normál V alakban.
-
Szomorú, hogy az 1. oldal nagyrésze boltok reklámja.
Az is szomorú, hogy a cikk írója feltételezi egy fejhallgatóról, hogy van jel/zaj viszonya. Egy fülesnek maximum érzékenysége van (megadva dB-ben).
-
Silentfrog
veterán
válasz
Evil Snowman #35 üzenetére
Nekem is van ilyen,de nekem nem vált be maximum a varjakat dobálni jó.
-
A_Doktor
csendes tag
Az a Fujitsu gép nagyon bejövős.
-
HyP3b0y
senior tag
Nekem egy N5110 van, adatlapomon megtalálod a részletesebb leírását. Az 525M pedig igazából egy 540M csak alacsonyabb órajeleken, amit pár másodperc feljebb pöckölni, ha az embernek szüksége van rá. Én 150k-ért vettem 2 hónaposan, nem volt sokat használva szerencsére, uh mondhatni újonnan vettem. Ami nem tetszik, hogy hiába Dell, még mindig csak Inspiron, műanyag az egész illetve az 1366x768 egy idő után kezd kicsi lenni(főleg ha te is asztalihoz voltál szokva, mint én). De a te kereteddel egy FullHD XPS simán megjátszható, jobb anyagminőség(fémet használnak), a jobbakhoz már 9 cellás akksit is adnak ami ráadásul nagyon praktikusan megemeli a gépet, így jobban hűl.
-
rbalint88
addikt
válasz
pusszycat #29 üzenetére
vagy vegyél 15 collost vagy 13 coll és monitort rá hdmi-n.
17esnek nem sok értelmét látom. még mindig lefele kell nézni, és kartávolságon belül egy jó kijelzőjű 13" is simán olvasható szemguvasztás nélkül. plusz a 17" nagy-nehéz, ha vinni kell.
a helyedben az asust venném, csak még kivárnék, amíg lesz belőle fhd ips kijelzős, nekem az ultrabook van ilyennel és hát ahogy az aláírásomban is látszik, beszarásjó -
rbalint88
addikt
válasz
pusszycat #27 üzenetére
acer m3, ha mindenképp acert akarsz. vagy vegyél egy hp probookot, 15,6-ost. 185-ért van meglehetősen erős, igaz sandy bridge, de kinemszarjale. asszonynak tegnap vettünk ilyet, csak 13,3-ast, eddig jó kütyünek tűnik. az a kisebb mérett miatt kicsit drágább volt, 196...
asusból ultrabookot vennék most, vagy azt az n56-ost, ami ebben a cikkben is van, az legalább szép fémes. -
lujó55
addikt
ez a Fusi LifeBook ennyiért főnyeremény!
-
gerii
addikt
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Szerintem aki 250-ért akar venni egy 4 magos i7-es gépet amire az van írva hogy "acer", és a doboz alján azt hirdeti hogy "1 év garancia", az már elnézést, de elmebeteg...
Nem beszélve a szuper felbontásról, biztos azért kell a 4 mag hogy az AAx16 jól fusson, miközben számolgatja az ember a pixeleket játék közben.
Lehetne Asus, vagy Dell is, 1 év az kb arra garancia hogy 1-2 évig kibírja ha minden nap megnézed a leveleid az Outlookban.Minimum 2 év gari, de inkább 3, ha már olyan gép kell amivel lehet télen fűteni is a szobát.
Manapság már nem nagyon találni olyan gépet mondjuk 200-ért, ami ne tudna futtatni szinte bármit, míg pár éve a csúcs Core2-es gépek voltak csak érdemlegesek "játékra".
Szóval a 4 mag tök felesleges egy laptopba, kivéve ha nem végeselem számítást csinál az ember, vagy nincs a géphez egy 40cm-es hűtőventillátor.Nekem amúgy egy HP Elitebook van, és ahhoz képest hogy i7, 8GB, NVS vidkártya, fHD, stb, csak 300 volt 3 év garival, nem sufniboltban.Persze jó vételhez idő kellhet, én pont jókor néztem gép után és rátaláltam erre a krva jó vételre.
Ha minőségi gépet akarsz, akkor ne a csillogó(b_zivámpír) könyöktámasz, meg a többi ratyi részlet legyen a lényeg, hanem a vélhető élettartam, garancia, minőség, ár/érték arány, illetve hogy amire kell arra jó legyen, a többi pénzt meg ne 4 magra, hanem magnézium házra költsd!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A fekete rácsos venti nem is tűnik rossznak.
-
pusszycat
nagyúr
Azt hiszem veszek egy Acer V3 laptopot csak 17-es kijelzővel mert annak azért jobb a felbontása 1600x900 remélem a 640M kártya bírni fogja. Aki le akar beszélni az most szóljon vagy hallgasson öröké.
-
nyunyu
félisten
Ki az az idiota, aki bologato zsirafos matricas microSD kartyat vesz horror aron?
28USD egy Adata 32GB Class10 a neten, Tajvanbol postazva.
-
fondorlatos
aktív tag
Úgy látszik, ebben a forróságban sokan rákattantak a notebook hűtésekre ami érthető is.
Első hallásra az áruk sem vészes csak lennének elérhetőek kiskerben. -
szilva01
őstag
Azok a füllhallgatók elég jó vételek lehetnek ha a hangminőséggel nincs baj.
-
draco31
veterán
Régóta szemezek egy usb-s ventivel. De tudok én ettől olcsóbbat is.
-
alienpapa
senior tag
wow, azt hittem a PCX-es akció az lesz, hogy a kinyújtott nyelvű leányzó megnyalja a zacsimat
-
Jól látom, hogy annak a V3-as Acer-nek pont a csuklótámasza tükröződik? Innen is gratulálok a dizájnereknek...
Dell N5110 akciósan 150k...
-
HyP3b0y
senior tag
A laptophűtők linkjein nincsenek árak, hol derülnek ki ezek konkrétan?
-
shaddam
aktív tag
Nyalnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest