Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Nekem egy N5110 van, adatlapomon megtalálod a részletesebb leírását. Az 525M pedig igazából egy 540M csak alacsonyabb órajeleken, amit pár másodperc feljebb pöckölni, ha az embernek szüksége van rá. Én 150k-ért vettem 2 hónaposan, nem volt sokat használva szerencsére, uh mondhatni újonnan vettem. Ami nem tetszik, hogy hiába Dell, még mindig csak Inspiron, műanyag az egész illetve az 1366x768 egy idő után kezd kicsi lenni(főleg ha te is asztalihoz voltál szokva, mint én). De a te kereteddel egy FullHD XPS simán megjátszható, jobb anyagminőség(fémet használnak), a jobbakhoz már 9 cellás akksit is adnak ami ráadásul nagyon praktikusan megemeli a gépet, így jobban hűl.
Új hozzászólás Aktív témák
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ukrajnai háború
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest