Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
ASUSt nehogy vegyel!!!
Najo, biztos vannak jo cuccai, de en rendesen besz.ptam az ANUS notimmal, ugyhogy eszembe nem jutna megegyszer barmit megvenni tölük, csakazertse. Szerencsere van eleg sok masik gyarto igy nagy a valasztek. Mondjuk a Tansformer Primejuk tetszik, de szerencsere iszonyat draga, igy nem csabulok el..
Plusz elötte volt (illetve meg mindig megvan) egy alaplapom szinten tölük, amitöl szinten nem voltam elajulva, bar komolyabb gondom azert szerencsere nem volt vele.
-
gerii
addikt
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Szerintem aki 250-ért akar venni egy 4 magos i7-es gépet amire az van írva hogy "acer", és a doboz alján azt hirdeti hogy "1 év garancia", az már elnézést, de elmebeteg...
Nem beszélve a szuper felbontásról, biztos azért kell a 4 mag hogy az AAx16 jól fusson, miközben számolgatja az ember a pixeleket játék közben.
Lehetne Asus, vagy Dell is, 1 év az kb arra garancia hogy 1-2 évig kibírja ha minden nap megnézed a leveleid az Outlookban.Minimum 2 év gari, de inkább 3, ha már olyan gép kell amivel lehet télen fűteni is a szobát.
Manapság már nem nagyon találni olyan gépet mondjuk 200-ért, ami ne tudna futtatni szinte bármit, míg pár éve a csúcs Core2-es gépek voltak csak érdemlegesek "játékra".
Szóval a 4 mag tök felesleges egy laptopba, kivéve ha nem végeselem számítást csinál az ember, vagy nincs a géphez egy 40cm-es hűtőventillátor.Nekem amúgy egy HP Elitebook van, és ahhoz képest hogy i7, 8GB, NVS vidkártya, fHD, stb, csak 300 volt 3 év garival, nem sufniboltban.Persze jó vételhez idő kellhet, én pont jókor néztem gép után és rátaláltam erre a krva jó vételre.
Ha minőségi gépet akarsz, akkor ne a csillogó(b_zivámpír) könyöktámasz, meg a többi ratyi részlet legyen a lényeg, hanem a vélhető élettartam, garancia, minőség, ár/érték arány, illetve hogy amire kell arra jó legyen, a többi pénzt meg ne 4 magra, hanem magnézium házra költsd!
Új hozzászólás Aktív témák
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest