- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
pusszycat #67 üzenetére
Ha volt egy csepp esze akkor az új laptopja cseppálló billentyűzetes.
Nalunk ez ugy mukodik, hogy a logisztikus kollega elmegy a nagykerbe, aztan ami van keznel max 200+faert, azt hozza.
Mivel mostanaban foleg Lenovo laptopot hasznalunk, igy ivys Z580 lett az uj.
Kollega persze szidja, mert a G550-nek sem volt tul nagy az Entere, konnyen bele lehetett nyulni helyette a numpadba.
Z580 billzeten jo centivel keskenyebb lett az EnterMondjuk meg mindig jobban jart, mint egykori SQL gurunk, aki anno 4GB ramos laptopot kert, erre kapott egy bordo HP-t, mondvan nem volt masik a nagykerben.
-
ggg666
őstag
válasz
pusszycat #56 üzenetére
Csak ezzel az a probléma, hogy az a hűtőpad maximum 15,6 colos notebookkal bánik el hivatalosan.
1″ = 2,54 cm
kb 7cm-el nagyobb a mint a 15,6"-es és +2-3 winyó a gépben.
Ahol használom tegnap este 6 órakor 38,8 fok volt a helységben.
Tehát nem biztos hogy elég jól ellátná a feladatát. -
dani3l
őstag
válasz
pusszycat #23 üzenetére
ASUSt nehogy vegyel!!!
Najo, biztos vannak jo cuccai, de en rendesen besz.ptam az ANUS notimmal, ugyhogy eszembe nem jutna megegyszer barmit megvenni tölük, csakazertse. Szerencsere van eleg sok masik gyarto igy nagy a valasztek. Mondjuk a Tansformer Primejuk tetszik, de szerencsere iszonyat draga, igy nem csabulok el..
Plusz elötte volt (illetve meg mindig megvan) egy alaplapom szinten tölük, amitöl szinten nem voltam elajulva, bar komolyabb gondom azert szerencsere nem volt vele.
-
rbalint88
addikt
válasz
pusszycat #29 üzenetére
vagy vegyél 15 collost vagy 13 coll és monitort rá hdmi-n.
17esnek nem sok értelmét látom. még mindig lefele kell nézni, és kartávolságon belül egy jó kijelzőjű 13" is simán olvasható szemguvasztás nélkül. plusz a 17" nagy-nehéz, ha vinni kell.
a helyedben az asust venném, csak még kivárnék, amíg lesz belőle fhd ips kijelzős, nekem az ultrabook van ilyennel és hát ahogy az aláírásomban is látszik, beszarásjó -
rbalint88
addikt
válasz
pusszycat #27 üzenetére
acer m3, ha mindenképp acert akarsz. vagy vegyél egy hp probookot, 15,6-ost. 185-ért van meglehetősen erős, igaz sandy bridge, de kinemszarjale. asszonynak tegnap vettünk ilyet, csak 13,3-ast, eddig jó kütyünek tűnik. az a kisebb mérett miatt kicsit drágább volt, 196...
asusból ultrabookot vennék most, vagy azt az n56-ost, ami ebben a cikkben is van, az legalább szép fémes. -
gerii
addikt
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Szerintem aki 250-ért akar venni egy 4 magos i7-es gépet amire az van írva hogy "acer", és a doboz alján azt hirdeti hogy "1 év garancia", az már elnézést, de elmebeteg...
Nem beszélve a szuper felbontásról, biztos azért kell a 4 mag hogy az AAx16 jól fusson, miközben számolgatja az ember a pixeleket játék közben.
Lehetne Asus, vagy Dell is, 1 év az kb arra garancia hogy 1-2 évig kibírja ha minden nap megnézed a leveleid az Outlookban.Minimum 2 év gari, de inkább 3, ha már olyan gép kell amivel lehet télen fűteni is a szobát.
Manapság már nem nagyon találni olyan gépet mondjuk 200-ért, ami ne tudna futtatni szinte bármit, míg pár éve a csúcs Core2-es gépek voltak csak érdemlegesek "játékra".
Szóval a 4 mag tök felesleges egy laptopba, kivéve ha nem végeselem számítást csinál az ember, vagy nincs a géphez egy 40cm-es hűtőventillátor.Nekem amúgy egy HP Elitebook van, és ahhoz képest hogy i7, 8GB, NVS vidkártya, fHD, stb, csak 300 volt 3 év garival, nem sufniboltban.Persze jó vételhez idő kellhet, én pont jókor néztem gép után és rátaláltam erre a krva jó vételre.
Ha minőségi gépet akarsz, akkor ne a csillogó(b_zivámpír) könyöktámasz, meg a többi ratyi részlet legyen a lényeg, hanem a vélhető élettartam, garancia, minőség, ár/érték arány, illetve hogy amire kell arra jó legyen, a többi pénzt meg ne 4 magra, hanem magnézium házra költsd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest