Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
pusszycat #23 üzenetére
Szerintem aki 250-ért akar venni egy 4 magos i7-es gépet amire az van írva hogy "acer", és a doboz alján azt hirdeti hogy "1 év garancia", az már elnézést, de elmebeteg...
Nem beszélve a szuper felbontásról, biztos azért kell a 4 mag hogy az AAx16 jól fusson, miközben számolgatja az ember a pixeleket játék közben.
Lehetne Asus, vagy Dell is, 1 év az kb arra garancia hogy 1-2 évig kibírja ha minden nap megnézed a leveleid az Outlookban.Minimum 2 év gari, de inkább 3, ha már olyan gép kell amivel lehet télen fűteni is a szobát.
Manapság már nem nagyon találni olyan gépet mondjuk 200-ért, ami ne tudna futtatni szinte bármit, míg pár éve a csúcs Core2-es gépek voltak csak érdemlegesek "játékra".
Szóval a 4 mag tök felesleges egy laptopba, kivéve ha nem végeselem számítást csinál az ember, vagy nincs a géphez egy 40cm-es hűtőventillátor.Nekem amúgy egy HP Elitebook van, és ahhoz képest hogy i7, 8GB, NVS vidkártya, fHD, stb, csak 300 volt 3 év garival, nem sufniboltban.Persze jó vételhez idő kellhet, én pont jókor néztem gép után és rátaláltam erre a krva jó vételre.
Ha minőségi gépet akarsz, akkor ne a csillogó(b_zivámpír) könyöktámasz, meg a többi ratyi részlet legyen a lényeg, hanem a vélhető élettartam, garancia, minőség, ár/érték arány, illetve hogy amire kell arra jó legyen, a többi pénzt meg ne 4 magra, hanem magnézium házra költsd!
Új hozzászólás Aktív témák
ph SD kártya és fülesek a nyárra, házak, akciós notebookok és hűtők várják olvasóinkat a nagy melegben.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest