Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
micimacko
üzenetére
Tényleg erős lemaradásban vagy az árakban, árképzésben. Plusz erősen elfogult vagy ahogy látom bizonyos márkák javára. Ami érthető, de nekem nehéz lesz olyanokat megmagyarázni amik számomra alap dolgok, te viszont nem látod át őket mint "kívülálló".
Ami a Sharp-ot illeti: Csúcskategóriában túlárazottan valóban vannak nagyon jó képű tv-i. Persze ezek sem tökéletesek(vannak vicces dolgaik...).
Az alsó(és közép) kategóriában jó esetben átlagosak képminőségre, de általában inkább irtó gyengék.(#76) dh66e -> Van benne igazság.
Ugyanakkor az a vicc, hogy nem tudom melyik készülékeibe rak a Sharp jobb felvásárolt panelt(több beszállítótól is vesz), mert általában a beszállítók azonos kategóriás készülékeinél jóval szarabb képe van a készülékeinek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az a vicc, hogy nem tudom melyik készülékeibe rak a Sharp jobb felvásárolt panelt(több beszállítótól is vesz), mert általában a beszállítók azonos kategóriás készülékeinél jóval szarabb képe van a készülékeinek.