Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lehet, hogy azért mert a legolcsóbb?
Komolyan nem értelek, kezdek kételkedni, hogy szervized van. Láttál Te már 3 évesnél öregebb TV-hez alkatrészt (főleg vezérlést)? Kétlem. Vajon miért? Mert az a célja, hogy cseréld. Ha az a célja, hogy cseréld, akkor meg el is kell romolnia.
-
Nem tudom mennyire naprakész a szervized, de hogy Philips-ekkel példálózol...
Hát inkább no komment. Teljesen. Ha no komment, bele se kezdj.
Ma is sorban cseréljük a 3 lemezt látott Samsung lejátszókat.Teljesen egyetértek elefant-al. Manapság divat fikázni a két koreai márkát tv-s berkekben a "régi nagy márkákkal" szemben. Szerinted mitől lesz valamit divat "fikázni"? Láttál Te már olyat, hogy ok nélkül lesz valaminek rossz neve? Ha a Philips is nekiáll sorban rosszat gyártani, akkor "divat" lesz azt is fikázni.
Holott lcd/led lcd fronton képminőségben igen csak megszégyenítik általában a "menő" márkákat. Nem ez volt a kérdés. Hanem az, mitől marad olcsó.
-
Mivel van egy szervizem, tudom, mit raknak bele ezekbe a készülékekbe.
Arról nem is beszélve, hogy olyan megjelenítőket is szervizelünk, amelyek 24/7 mennek. Csak ezek nem bírják. Van pl. egy Philips, ami ugyanott van fent a falon, 4év alatt benn sem volt.
Ezek létező legselejtebb alkatrészekből épülnek.A képminőség meg ott van a korábbi hozzászólásban.
-
Kicsit szerintem túlértékelitek a koreaiak szolgáltatásait. Merthogy képminőségben meg sírnak egy ilyen mellett. Ha pedig TV-ről beszélünk, akkor a képminőség 95%, szolgáltatások 5%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest