Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz VaZso #169 üzenetére

Ebben részint igazad van, csak éppen a helyzet az, hogy aki keres alternatívát, az most is megteszi, aki meg nem, az sosem teszi.

Belekényszeríteni embereket abba, hogy márpedig nézzé' szét a neten, köcsög, keress magadnak valamilyen böngészőt, az szerintem tré dolog. Ha a konkurensek nem tudnak megélni, akkor váltsanak stratégiát. Furcsamód a firefoxnak nagyon bejött az, hogy ráeszméltek a reklámozás és termékpropagáció fontosságára; meg is látszik a részesedésükön. A Safari-t, Google-t sem féltem, ha akarnak, költsenek rá pénzt, népszerűsítsék a terméküket, akkor majd használni fogják az emberek. Opera meg, hm. Őt sem féltem, használja, aki akarja, pont.

Szóval én minden ilyen okot megértek, az igazságot is fellelem benne, de azt nem ismerem el, hogy az MS-nek piggyback-elni kéne akármilyen konkurens böngit a sajátja rovására. Szép is lenne, ha az olasz pizzázóban kötelező lenne felajánlani a szomszéd kínai étterem menüjét is, csak azért mert ki tudja, lehet valakinek az jobban tetszik, csak nem tájékozódott eléggé.

Új hozzászólás Aktív témák