Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ebben részint igazad van, csak éppen a helyzet az, hogy aki keres alternatívát, az most is megteszi, aki meg nem, az sosem teszi.
Belekényszeríteni embereket abba, hogy márpedig nézzé' szét a neten, köcsög, keress magadnak valamilyen böngészőt, az szerintem tré dolog. Ha a konkurensek nem tudnak megélni, akkor váltsanak stratégiát. Furcsamód a firefoxnak nagyon bejött az, hogy ráeszméltek a reklámozás és termékpropagáció fontosságára; meg is látszik a részesedésükön. A Safari-t, Google-t sem féltem, ha akarnak, költsenek rá pénzt, népszerűsítsék a terméküket, akkor majd használni fogják az emberek. Opera meg, hm. Őt sem féltem, használja, aki akarja, pont.
Szóval én minden ilyen okot megértek, az igazságot is fellelem benne, de azt nem ismerem el, hogy az MS-nek piggyback-elni kéne akármilyen konkurens böngit a sajátja rovására. Szép is lenne, ha az olasz pizzázóban kötelező lenne felajánlani a szomszéd kínai étterem menüjét is, csak azért mert ki tudja, lehet valakinek az jobban tetszik, csak nem tájékozódott eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest