Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dibandi
csendes tag
sziasztok
überláma vagyok
ezt a kütyüt wifin lehet routerhez csatlakoztatni és onnan wifin elérni? -
joby
csendes tag
De jó volna egy tesztet is olvasni erről...
-
brumi1024
veterán
Nekem mondjuk pont jól jönne a wi-fi képessége, mert a kamrában van a falon a router(áthelyezni nem nagyon tudom, itt a modem, és szétbombázni nem akarom a falakat, a másik meg, hogyha az irodába menne akkor meg a ház több részén nem lenne jó a wifi, nagyon árnyékolnak a falak). Tudom-tudom nem a legszerencsésebb wifin megoldani ezt, de hát vagy ez, vagy a powerline eszközök.
-
Hina
aktív tag
Valóban, mire ezek eljutnak hozzánk a rengeteg kabzsi jutalék miatt az ár jelentősen megnő.
-
McDog
aktív tag
Szerintem használható egy dolog, de USB 3.0-ás csatlakozóval még jobban értékékelném a bővíthetőségét...
-
bteebi
veterán
Igen.
220 dollár nem lenne sok érte, de az itthoni árak valószínűleg jóval ütősebbek lesznek, úgyhogy szerintem (legalábbis eleinte) nem érné meg. A RAID hiányáért tényleg kár. Esetleg még az lehetne megoldás, ha az USB-re kötött winchesterrel tudna csinálni RAID-et, de szerintem biztos, hogy nem tud. -
Inzl
csendes tag
Az a baj, hogy egy lemezes. Oda 2T anyagom, ha elszáll? Inkább saját építésű RAID5-ös NAS doboz valami Atom-on.
-
Entryy
aktív tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
Nem érted...
A közösségi oldalakra nem csak a saját backuppolt PCdről lehet feltölteni, sőt
Vannak erre kifejlesztve androidos wifis fényképezők, táblagépek, kamerás telefonok amikről a kép készítését követően azonnal feltöltheted őket a közösségi megfigyelő oldalakra, ahonnan a Central lementi és ha ellopják a telódat mondjuk pl külföldön, a posztolt képeid akkor is megmaradnak.Tudod:
Lehet nélküle élni, de nem érdemes! -
devast
addikt
válasz
killerjohn #3 üzenetére
-
atus72
őstag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
"Ezen megakadtam: Central a különféle közösségi oldalakról is lementeni az általunk feltöltött videókat, fényképeket"
Ezt a feature-t csak a Facebook generáció tagjai vehetik igénybe)
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem sem drága a kategóriájában. A nem cserélhető HDD nekem kissé visszás. Nem csak bővíteni nem lehet, de hiba esetén a backupot is ellehetetleníti.
Ezen megakadtam: Central a különféle közösségi oldalakról is lementeni az általunk feltöltött videókat, fényképeket
Minek? Tehát amit a saját backupolt PC-mről felrakok netre, azt még beckapuolja netről? Minek? -
Nem rossz. Meglepően elviselhető az árazása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Central nem csak a helyi, hanem a közösségi oldalakon tárolt multimédiás állományaink lementésére is alkalmas.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép OFF
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest