- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
NFT, meg a...
-
fatpingvin
addikt
én nem látok itt mást mint milliónyi hibalehetőséget, jó drágáért.
-
Domonkos
addikt
Valoszinuleg igazad van.
Ellenben akkor azt a gondolatomat nem tudom legyurni, hogy az altalad emlitett emberek meg magukon sem akarnak/tudnak segiteni. Egy ilyen csipesz nem egy nagy tetel. De ad-hoc osszedobni valamit ami fel tudja szabaditani a masik kezedet, sem nagy mutatvany.Es akkor meg nem is emlitettem, hogy retegeket nem csak ketto, de akar egy kezre is lehet optimalizalni... toggle
-
dqdb
nagyúr
Még mindig nem akarod elfogadni, hogy az emberek különféle okokból sokszor csak egy kézzel akarnak/tudnak gépelni (mert például a másik kezében tartja azt a papírt, amiről viszi be ipari mennyiségben a számokat), és akkor a minimális kézmozgásra és emiatt két kezes használatra optimalizált rétegek csak rontanak a kezelhetőségen.
60%-on két Fn billentyűm van, egy jobb oldalon, egy bal oldalon, és a kettőhöz eltérő réteg tartozik úgy, hogy a legtöbb számomra fontos billentyűt vagy kombinációt csak bal és csak jobb kézzel is le tudjam nyomni, mert így kényelmesebb. Nem hatékonyabb, csak kényelmesebb.
-
zzolika
aktív tag
Mert nagybetűket ritkábban írunk, mint számokat? És egyszerűbb a váltás. Kivéve a fórum/chat, de itt a prof programozást említették fő felhasználásnak. Gamer keyboardnak esetleg még jó lehetne, ott elég a kevesebb gomb is.
Viszont az ár tizedéért is azért van választék jó billentyűzetekből. -
Apollyon
Korrektor
Ilyen billentyűzetre magadnak bindeled be a kiosztást, ezért felesleges a kupakokra bármit feliratozni/szitázni/vésni.
Ugye ha már tudsz gépelni, eleve nem is nézel rá a billentyűzetre, ennél meg aztán pláne nem. Lehet növelni az input hatékonyságát azzal, hogy úgy alakítod mindezt ki, hogy az egeret is elhagyod, mert lassú és szükségtelen. -
Csandi
őstag
Egyrészt az alapjai egyeznek, csak félbe van vágva meg "beforgatva", valaki biztos beküld majd egy jó képet, hogy ez látszódjon is, nekem ilyenem nincs
Másrészt pedig tulajdonképpen gombonként be lehet állítani, hogy melyik gomb mit csináljon, onnantól meg újra lehet tanulni, ha más lenne mint a megszokott. Na meg, lehet venni extra kupakokat bármikor
Ez talán segít -
Brett001
aktív tag
Én még 16$-t se adnék érte, nem hogy 1600-at.
Legalább karaktereket írtak volna rá...
-
nexplo
őstag
Az ár kicsit meredek. Az ötlet lehet jópofa, de ehhez próbálni kéne
Ha beválik később olcsón lehet belőle jó cucc. -
Csandi
őstag
Mi az, hogy csúszik, neki már kettő is van
-
nyunyu
félisten
Közben megnéztem a kapcsolódó billzetes cikkeket, ideges miaúék voltak azok akik a programozható diszkó kijelzőt a szögletes billzetük hátára szerelték, hogy a netes streamet nézők pofájába világítson, ne a streamelőébe
Tényleg, abból lett valami az indiegogora/kickstarterre szánt 3D rendereken kívül?
Aztaqrva, 1.6M HKDt (~61.5M HUF) kalapoztak össze?
Persze a tavaly októberre beígért szállítás azóta is csúszik -
nyunyu
félisten
Ha jól számoltam, már 3 3D nyomtatott dactyl manuform fordult elő a billzet topik környékén, szóval kereslet az lenne rá...
-
-
Apollyon
Korrektor
Azért kíváncsi lennék, hogy azok közül, akiket a westworld sorozat marketingje fogott ebben meg, mennyire tudna (és egyáltalán akarna) egy ilyen billentyűzetet használni.
-
Croissant
aktív tag
Ez a bejelentés késett 1 hónapot.
-
Ingyen kipróbálnám mondjuk egy hónapig, aztán ha beválik, simán megérne akár 50$-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akármelyik is legyen, igen gusztusosan fest a drága, de racionalizálni nem igazán tudnánk, ha akarnánk sem.
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest