Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ingyen kipróbálnám mondjuk egy hónapig, aztán ha beválik, simán megérne akár 50$-t is
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
No, azért no.
Legyen 300-400 dollár, mert azért mégiscsak, de az 1600 egy pöppet meredek.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Croissant
aktív tag
Ez a bejelentés késett 1 hónapot.
-
Apollyon
Korrektor
Azért kíváncsi lennék, hogy azok közül, akiket a westworld sorozat marketingje fogott ebben meg, mennyire tudna (és egyáltalán akarna) egy ilyen billentyűzetet használni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mihez képest? Az Angry Miao facebookján április 20-án jelent meg először és a különféle hírportálok a napokban hozták le.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dqdb
nagyúr
Valószínűleg április 1-hez képest.
Ezen az áron arra a napra tartozik a bejelentés. Úgy néz ki, hogy megpróbálnak prémium márkát építeni úgy, hogy sokat kérnek érte. Az látszik rajta, hogy drágán gyártható maga a billentyűzet, na de azért nem ennyire.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
nyunyu
félisten
Ha jól számoltam, már 3 3D nyomtatott dactyl manuform fordult elő a billzet topik környékén, szóval kereslet az lenne rá...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Közben megnéztem a kapcsolódó billzetes cikkeket, ideges miaúék voltak azok akik a programozható diszkó kijelzőt a szögletes billzetük hátára szerelték, hogy a netes streamet nézők pofájába világítson, ne a streamelőébe
Tényleg, abból lett valami az indiegogora/kickstarterre szánt 3D rendereken kívül?
Aztaqrva, 1.6M HKDt (~61.5M HUF) kalapoztak össze?
Persze a tavaly októberre beígért szállítás azóta is csúszik[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Csandi
őstag
Mi az, hogy csúszik, neki már kettő is van
-
nexplo
őstag
Az ár kicsit meredek. Az ötlet lehet jópofa, de ehhez próbálni kéne
Ha beválik később olcsón lehet belőle jó cucc.Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem határozottan tetszettek azok a billencsek, főleg a szürke meg a lila házas.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Brett001
aktív tag
Én még 16$-t se adnék érte, nem hogy 1600-at. Legalább karaktereket írtak volna rá...
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Csandi
őstag
Egyrészt az alapjai egyeznek, csak félbe van vágva meg "beforgatva", valaki biztos beküld majd egy jó képet, hogy ez látszódjon is, nekem ilyenem nincs Másrészt pedig tulajdonképpen gombonként be lehet állítani, hogy melyik gomb mit csináljon, onnantól meg újra lehet tanulni, ha más lenne mint a megszokott. Na meg, lehet venni extra kupakokat bármikor
Ez talán segít[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Ilyen billentyűzetre magadnak bindeled be a kiosztást, ezért felesleges a kupakokra bármit feliratozni/szitázni/vésni.
Ugye ha már tudsz gépelni, eleve nem is nézel rá a billentyűzetre, ennél meg aztán pláne nem. Lehet növelni az input hatékonyságát azzal, hogy úgy alakítod mindezt ki, hogy az egeret is elhagyod, mert lassú és szükségtelen.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ehhez határozottan használnék wireless (mecha) num padet is.
Már ha meg akarnám venni, de nem akarom.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért van, hogy sokkal kényelmesebb egy num pad.
Akár a két részegység közé.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
zzolika
aktív tag
Mert nagybetűket ritkábban írunk, mint számokat? És egyszerűbb a váltás. Kivéve a fórum/chat, de itt a prof programozást említették fő felhasználásnak. Gamer keyboardnak esetleg még jó lehetne, ott elég a kevesebb gomb is.
Viszont az ár tizedéért is azért van választék jó billentyűzetekből. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem. Csak egy wireless num padet, ha esetleg kellene.
Ha te nem írsz gyakran sok számot, az egy dolog, de ott szerintem sokkal kényelmesebb egy dedikált pad, mint folyamatosan modifiereket/toggle-kat használni ugyanarra.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dqdb
nagyúr
Még mindig nem akarod elfogadni, hogy az emberek különféle okokból sokszor csak egy kézzel akarnak/tudnak gépelni (mert például a másik kezében tartja azt a papírt, amiről viszi be ipari mennyiségben a számokat), és akkor a minimális kézmozgásra és emiatt két kezes használatra optimalizált rétegek csak rontanak a kezelhetőségen.
60%-on két Fn billentyűm van, egy jobb oldalon, egy bal oldalon, és a kettőhöz eltérő réteg tartozik úgy, hogy a legtöbb számomra fontos billentyűt vagy kombinációt csak bal és csak jobb kézzel is le tudjam nyomni, mert így kényelmesebb. Nem hatékonyabb, csak kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Domonkos
Ármester
Valoszinuleg igazad van.
Ellenben akkor azt a gondolatomat nem tudom legyurni, hogy az altalad emlitett emberek meg magukon sem akarnak/tudnak segiteni. Egy ilyen csipesz nem egy nagy tetel. De ad-hoc osszedobni valamit ami fel tudja szabaditani a masik kezedet, sem nagy mutatvany.Es akkor meg nem is emlitettem, hogy retegeket nem csak ketto, de akar egy kezre is lehet optimalizalni... toggle
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
fatpingvin
addikt
én nem látok itt mást mint milliónyi hibalehetőséget, jó drágáért.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Z10N
veterán
NFT, meg a...
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest