Sci-fi kellék vagy billentyűzet az Angry Miao újdonsága?

Akármelyik is legyen, igen gusztusosan fest a drága, de racionalizálni nem igazán tudnánk, ha akarnánk sem.

Hirdetés

Az Angry Miao egy meglehetősen érdekes, vezeték nélküli (rádiós) klaviatúrával bővítette portfólióját, amit a Westworld című, disztópikus sci-fi western/thriller sorozat nyitóanimációja ihletett. Láthattunk már két különálló elemből álló megoldást korábban, ami a vállaink terhelését hivatott enyhíteni, de az kétségtelen, hogy az AM HATSU esetében eléggé egyedi modellel van dolgunk, amit ránézésre már-már inkább a dísztárgy kategóriába sorolnánk, mintsem a beviteli eszközök közé. A fémburkolat különleges formáját öttengelyes CNC marással készítették, a két részegység pedig alacsony frekvenciájú rádióval kommunikál egymással, ám a kapcsolók mibenlétéről egyelőre nem tudni semmit, ahogy az átlátszó, karakterektől mentes kupakokról, az akkumulátorról vagy az esetleges szoftveres háttérről sem.


[+]

A nem mindennapi megjelenést/elrendezést illetően a cég azt mondja, hogy ez a 4x6-os kiosztás már több, mint 20 éve használatban van a professzionális programozók által, ám most végre testet öltött egy specializált formában, amelyet vállainkon kívül a csuklónk is meg fog nekünk köszönni. Az utóbbit nem egészen értjük, hiszen a képeket elnézve a csuklók kifejezetten meredek szöget zárnak be az alkarral, hacsak az nincs számottevően megemelve/alátámasztva, és ezt a posztúrát bizonyosan nem gyógytornászok és csontkovácsok ajánlották.

[+]

A gyengébb idegzetűeknek javasoljuk, hogy kapaszkodjanak meg valamiben, ugyanis a futurisztikus ketyere 1600 dolláros áron kerül majd forgalomba és mindössze 100 darabot gyártanak belőle, s emellett az első fizikai termék lesz, amit NFT-ként jegyeznek az Ethereum hálózat egyik legnagyobb NFT kereskedelmi platformján, az OpenSea-n. Az előrendelési "akció" keretein belül 20 százalékos kedvezményt helyeztek kilátásba, ami azt jelenti, hogy a 320 dolláros előleg leszurkolása után már "csak" 960 dollárt kell majd idővel folyósítanunk az Angry Miao számlájára, és 1600 helyett 1280 dollárban áll meg a legújabb játékszerünk. A gyártási procedúra július 29-án veszi kezdetét, és ettől a dátumtól fogva nincs mód az előleg visszaszerzésére, s ha minden jól megy, a kész apparátust elvileg novemberben foghatjuk kézbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés