A nosztalgia hullámainak hátán közeledik az Angry Miao klaviatúrája

A 80-as évek vonalvezetését idéző, erősen szögletes formavilággal megáldott Cyberboard széleskörű testreszabhatóságot, no meg egy LED bead panelt kínál.

A hongkongi illetőségű Angry Miao egy friss szereplő a perifériapiacon, de rögtön egy extravagáns mechanikus billentyűzettel, a Tesla Cybertruck retrofuturisztikus dizájnja ihlette Cyberboarddal indítja a céges nirvánába vezető útját. A Indiegogon debütáló, Bluetooth 5 technológiát hasznosító beviteli eszköz tulajdonképpen nem egy kulcsrakész termék, hanem egy csináld magadnak, amilyenre akarod készlet, így kapcsolók és billentyűsapkák nem járnak hozzá, ezekről magunknak kell gondoskodnunk.


(forrás: Indiegogo) [+]

Forrasztásra szerencsére nem lesz szükség, ugyanis a testes (és minőségi darabnak tűnő) alumíniumházban érkező, 75 százalékos kivitelű tasztatúra gyorscserés switch foglalatokat használ, és a nyomtatott áramköri lap, illetve a plate közé egy 3,4 mm-es vastagságú, vibrációt csökkentő szilikonkeretet helyeztek, legalulra pedig egy rezgéselnyelő (és térkitöltő) szivacs került.

Hirdetés

(forrás: Indiegogo) [+]

Az egyelőre korlátozott darabszámban (1000) készülő klaviatúra meredek szögben lejtő hátára egy 200 LED bead diódából álló panelt raktak, amire eléggé jópofa dolgokat írathatunk/rajzoltathatunk ki. A programozott effektekért dedikált chipek felelnek, míg a részletes konfigurálást egy webes interfész segítségével végezhetjük el.

A gyártó a GMK magas profilú kupakjait tartja a legjobb választásnak, de az ilyen formátumú, egyébfajta megoldások is korrekt felhasználói élményt helyeznek kilátásba, amennyiben lelkiekben már megbékéltünk az ANSI kiosztással.

A csomag tartalma
A csomag tartalma (forrás: Indiegogo) [+]

A 1 év garanciával megtámogatott, 2,4 kilogrammot nyomó Cyberboard ötféle színben kerül a terítékre (Cyber Grey, Industrial Yellow, Purple Haze, Vapor White, Jungle Green), és nem éppen nevezhető olcsó mulatságnak, hiszen a jelenleg érvényben lévő, 40 százalékos előrendelői kedvezmény keretében is 410 dollárt kóstál a drága, amire még rájönnek a kapcsolók, valamint a kupakok (a Vapor White változat első készlete már el is fogyott). A szállítás a tervek szerint október folyamán veszi kezdetét, de az érdeklődők Discordon keresztül tarthatják a naprakész kapcsolatot a céggel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés