Új hozzászólás Aktív témák
-
Szazalekosan nagy az elteres, de nezd meg abszolut ertekben. Ha mondjuk komplett netbookot nezel, akkor maris nem radikalis a kulonbseg: [link].
Jobb a Brazos, szinte mindenben, de nincs meg az a radikalis kulonbseg, ami miatt az egekig dicsernem. Amennyivel jobb, az nem eleg arra, hogy alap dolgokon kivul masra is alkalmas legyen es nem vagyok meggyozve az idotallosagarol sem. Az atom pedig a masik eb...
-
Valoszinuleg igazad van es az alacsony fogyasztas oltaran aldoztak fel a memoria sebesseget.
Ezt nem tudtam, koszi.
A GPU resz tenyleg sokkal jobb. Ha az azonos aru ION-hoz hasonlitod, akkor mar nincs radikalis elonye. Radikalis alatt azt ertem, hogy nincs koztuk kategorianyi kulonbseg, nagyjabol ugyanarra alkalmas mind a ketto.
-
A Brazos sokkal jobb a nem tobbszalu programoknal. A legtobb program pedig meg ma sem hasznal ki tobb magot, ezert gyorsabbnak erezni az E350-et. Windows ala jok a driverei, netezgeteshez, flash videokhoz-jatekokhoz tokeletes. Linux ala viszont szigoruan ION-t erdemes valasztani, mert az fglrx eleg bogaras.
-
MZperX75
addikt
Ja ja ez így van K8 X2 1.6Ghz-en 1M L2 -vel egyenlő E350-el!
különbség,65nm aránya 40nm -el+persze 6300igp
28nm -en jön az új BRAZOS nem olyan sokára, talán szeptember
gyártástechnológiai fölényben az Intel atommal szemben.
40nm-es a csipp INTEL ATOM meg 45nm
28nm -en oda ba**ós lesz -
szponzor
senior tag
Ebben a tesztben még a D510-es Atom van. Lehet, hogy a D525 sem tudná pontokban elverni, de a fórumon írta az egyik srác, hogy ő az E350 és D525 között az utóbbit érzi jobbnak prociigényes feladatokhoz, ami nem csoda, 2*1,8GHz+HT. HTPC-nek jelenleg a Brazos a jobb választás, de sima netezős gépnek én inkább D525-öt vennék...
-
Kerlek olvasd el, amit irtam: Az E350 HTPC-nek, netezgetesre tokeletes. Olyan felhasznalasnal, ahol sokat fut uresben a gep, csak toltoget, zenet jatszik, vagy a GPU segitsegevel dekodol streamet tuti. Kicsit is CPU intenzivebb feladatnal mar igencsak gyenge. Pl. 2-3 eves jatekokra meg + GPU-val sem alkalmas, mert keptelen meghajtani.
A Zacate "eros" IGP-je alkalmas HD dekodolasra es a compiz rezzenestelen futtatasara. Esetleg meg elviszi a 6 eves jatekokat is 720p-ben. A teszt, amit linkeltel szepen mutatja, hogy hiaba erosebb az i3-nal az IGP, ugyanugy elegtelen a teljesitmenye a mai jatekokhoz. (Farmville es tarsai kivetelevel.)
Ennyit eszik tokkal-vonoval, ventillatorral, merevlemezzel.
Csak megallapitottam, hogy CPU intenziv feladatoknal nem jobb a Brazos teljesitmeny/energia mutatoja. Ha az ido penz, akkor maris az X2 a nyero.
Ga: Mert pl. zenet jatszik le, iSCSI target es meg tucat aprosag fut rajt'
-
Ha csak HTPC-nek, kicsit netezgetni kell, akkor jo a regi Athlon megfelelo GPU-val, akarcsak az E350. Tapasztalatbol mondom, van itthon Zacate, amit HTPC-nek es fileservernek hasznalok. Kicsit komolyabb felhasznalasnal viszont elhasal. Az idle fogyasztas paneltappal 24Wh, mig egy 350-es FSP-vel 36Wh. Erdekes, hogyha az energiafogyasztast valami komolyabb feladatnal nezzuk, akkor az X2 240 kb. annyival gyorsabb, amennyivel tobbet fogyaszt ( 38 vs. 106Wh)
Oliverda: Az emberek 90%-a adott osszegben, nem meretben gondolkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy délutánra kezünkbe vettük az AMD E-350 APU-ra épülő, néhány pluszt is felvonultató Mini ITX-es alaplapot.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest