Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
guest666 #9241 üzenetére
Navi mellett megy a beépített böngésző és az Opera Mini is.
A gyári navi a Route66, gyorsan elindul, első indítás után sokáig, akár 15 percig is keresgél GPS-jel után, a következő alkalmakkor ez 1-2 perc. A helyzetmeghatározása pontos. 30 napos próbaverzió, ami az első indítástól ketyeg.
-
ImI87
őstag
válasz
guest666 #6779 üzenetére
Mondjuk hozzáteszem, nekem direkt semmilyen segítő opció nem volt bekapcsolva, csak a natúr GPS vevő. Következő alkalommal majd kipróbálom a netes segítséget is.
peterk:ég megvárom az NDrive-ot, aztán amelyik jobb lesz, arra előfizetek, legalábbis egy magyarországi navigációt.
Amúgy egy iGo haználatára semmi remény nincsen? Csak simán nem adják ki Samsung mobilokhoz, vagy ennek az új oprendszer az oka? -
válasz
guest666 #997 üzenetére
A SAMOLED nevetve helybenhagyja a TFT kijelzőket a napon is.
Nagyító híján vízcseppel nézegettem a pixeleket, nem tudom egyértelműen megmondani, mit látok. Úgy tűnik, mintha átlósan is lenne egy halvány mintázat. Fehér képnél a zöld erősebbnek tűnik, de ahogy néztem, megvan a piros és a kék is normálisan.
Azt biztos, hogy se nem szellemképes, se rózsaszín árnyalata nincs a képnek, még alacsony fényerőnél se (Nexusnál meg Legendnél ez volt a szitu).
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest