Aktív témák
-
nazax
csendes tag
Én is ezért gondolkozok a GSM telón, nem szolgáltatóson, mert én is ezt hallottam, h lehet hiányoznak róla olyan dolgok amik GSM telókról nem... Ezért is kérdeztem, h van e valakinek erről tapasztalata, észrevétele, h ez mennyire van így... A kártyaváltogatós dolog engem nagyon nem érint, mert évek óta ugyanazt használom itthon is és külföldön is...
-
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö.
Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek
Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
-
Bloody86
csendes tag
Igen, letöltöttem méga megjelenés napján!
Nem volt ilyen problémám! Simán lejött, első bökésre. Próbáltad már KIES-el is a telepítést?
Amúgy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom beállítani a hotmail ActiveSync-et? Mindenféle beálítással próbálkoztam már, de a szerver neve az nem tiszta számomra. A gmail tökéletesen működik. A hotmail meg nem! Valaki?
Előre is köszi!! -
cryingdr4g0n
aktív tag
Én letöltöttem, először nekem se jött le. Esetleg próbáld úgy, hogy más piacteret választasz (a böngészőben menj a samsungapps.com-ra, majd ott felül az országot kiválasztod pl. United Kingdom), megkeresed a Krollt, és -még mindig a böngészőben- GET.
Ekkor a Kies is odamászik az angol piactérre, és most már a Kies-en belül mondod még egyszer, hogy GET. Hátha így megy.Ja, még valami: esetleg nem lehet, hogy a telefonba akarod telepíteni és nincs elég hely? A memkártyára érdemes, mert jó nagy.
-
verser233
senior tag
Rohanj,csak elotte ne feledd megrendelni ,mert ha csak ugy bemesz koppanni fogsz mert ok webaruhaz es nincs keszletuk,viszont 1-2 oran belul hozzak a cuccost ha van a nagykereskedesuknek raktaron.
Amugy felkeltette az erdeklodesemet ez a telefon mar nagyon,csak meg mindig nem tiszta ez a basis es premium kozti kulonbseg...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest