Aktív témák
-
jozf
tag
Na ma megszabaditott a teló vagy 8 ezer forintól :S Azt ügye sehol sem lehet lekérdezni h milyen mobilnet forgalom volt, csak mennyiségét. 100Mb-os csomagom van s pár napja néztem akkor 20on egynéhány Mb-os volt a havi forgalmam, erre ma reggel sms hogy elértem a 64Mb forgalamat, mondom mi van... nézem a telón az adatforgalmat 142MB
, pár perc jön is az sms h elérte a 142Mb-ot
S nem igazán tudom mi a fene tudott nekem ilyen forgalamt generálni, egy éjszaka alatt, nem tölttem le semmi olyat ami akkora forgalmat indokoltá tenne, pláne ugy h éjszaka nem is használam a telót bár most este sajnos ki volt kapcsolava a wifi igy ha garázdálkodott akkor csak 3g-röl tudott., de semilyen program nem futott még a háttérben sem. Az értesitöt meg csak most kaptam igy 64Mb-ot meg a 142-öt is az éjszaka alatt kellett elérnie mert ha lekapcsol a netröl akkor jön az sms is ugy tudom.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Micro Four Thirds
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest