- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Felraktam két akku figyelő progit is de mindkettő beakadt és fix 85%-ot mutat soft reset után is. Akkor is, ha leszedem és újratelepítem. A gyári rendben van. Valaki találkozott már ezzel?
-
Atomgeszi
nagyúr
Én elfelejtettem kikapcsolni ezt a mobilfigyelőt(ha ellopnák) és kétszer is simet cseréltem telóba, a wave meg küldött 2 sms-t a megadott számra. Remélem azért élesben is működne a dolog.
(bár soha ne kelljen használni, vigyázok én a telómra!!
)
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Mivel elhatároztam hogy megveszem lenne pár kérdésem:
Szerintetek melyiket vállaszam: 24hó szervíz gari vagy 12 hó Samsung? (3000 forinttal több a Samsungos)
Valószínűleg a B-Telnél fogom megvenni, van valakinek valamilyen tapasztala velük?
Tartozékokat ti hol szoktok vásárolni hozzá? (headset, valami kis tartó, hogy ne karcolódjon)
ja és a legfontosabb: ti hogy neteztek rajta (én vodás vagyok, de csomagot kell váltanom miatta, hogy tudjak vele netezni bárhol)
egyenlőre ennyi kérdésem lenne
Remélem holnap meglesz a telo
Üdv és előre is köszi a válaszokat
-
jozf
tag
Na asszem nekem megérett a teló egy hardresetre vagy egy upgaradéra.
Leszedtem minden telepitett progit, hogy esteleg igy csak fel kuszik a Settlers hd a telóra (amugy nem ment fel) de cserébe, a napló, twitter,sochub, keresö meg a napi tájékozatóból dupla ikon lett a telónS mivel gyári icon még törölni se engedi
Azt majd meglátom még h vissza megyek e az JF1-re vagy megpróbálkozok a JH3-al. Sajna amugy a kies reges trükk nállam se müködik -
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #10380 üzenetére
Ezaz,köszi!!!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Killerlaca #10390 üzenetére
Szívesen! Flash playert? Hogy érted? Nem tudsz külön flash playert feltenni a wave-re, szerintem legalábbis.
Szerk.: F-ECT$ kolléga megírta a frankót a flashről.@Jadro: szívesen!
-
F-ECT$
titán
válasz
Killerlaca #10390 üzenetére
Flash-t csak a gyári böngészővel fogsz látni, és abból is csak a lite-ot.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #10385 üzenetére
Köszi ez jónak tűnik
Flash player-t kell szerinted felrakni?
-
Jadro
veterán
válasz
cryingdr4g0n #10388 üzenetére
Sose tudtam miért van az hozzá. Megtanultam a leckét.
Szerk: Köszi, nagyon pöpec!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #10385 üzenetére
Sőt, most, hogy nézem, abszolút nem akad.
-
Jadro
veterán
válasz
Nagyszerű.. de nekem nem fordul el. Legalább az ikonja szebb lett..
A jar fájlt telepítettem.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Köszi, de nálad nem szaggat az 5.1?
-
válasz
Köszi. Az előzőt leszedjem vagy lehet rátelepíteni?
-
bejmuller
aktív tag
Hello.
Nagyon gondolkozok egy Wave beszerzésén, a tesztben leírtak alapján nagyon tetszik. Elolvastam az első párszáz hsz.-t és az utolsó kb 200-at is és az utolsókban azt olvastam hogy van néhány hibája, hiányossága de kevés konkrétum volt.
Az lenne a kérésem, hogy mutassatok egy összefoglaló hsz.-t vagy esetleg valaki most foglalja össze ezeket a hibákat, hiányosságokat. Így könnyebb lenne mérlegelni és dönteni az alternatívák és a Wave között.Előre is köszönöm
.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Akik szeretnének magától fekvőbe forduló Opera Mini 5.1-et, azok számára moddoltam egyet ni.
Kapott egy szebb, nagyobb ikont is:
Enjoy! -
Killerlaca
senior tag
Értem.
Létezik olyan, hogy flash player a telefonra mintha az egyik oldal azt kért volna. -
fhunor
csendes tag
hnap szept.1, vajon lesz vmi store-ral?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #10373 üzenetére
Bökj a fogaskerékre, majd a behajtani piros ikonra. Rákérdez, leokézod, letörli.
-
F-ECT$
titán
válasz
Killerlaca #10373 üzenetére
4.1-ben is van fekvő mód, viszont ott nekem a billentyűzet nem jön elő, ha írni kellene
. Az 5.1 nekem is szaggat.
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Tudok szerezni wave-hez fekete bőrtokot, amibe bele lehet pattintani, és az elejére rálehet hajtani egy védőt, ami mágnessel záródik. 2500 + posta, akár számlával is.
üdv -
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #10364 üzenetére
Független, gyári garis.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #10361 üzenetére
Opera Mini elindít -> villáskulcs -> Beállítások -> Fekvő mód!
Ha bekapcsolod akkor fektetve megy, ha kikapcsolod, akkor meg nem. Forogni nem fog.
-
BaRu90
csendes tag
válasz
rObika8802 #10344 üzenetére
köszi robika
-
Jadro
veterán
válasz
scapegt #10349 üzenetére
Minden csak viszonyítás kérdése.
Egyébként a szépet arra értettem, hogy amikor feltettem, nagy felbontású, ronda pixeles izé volt. A mókolás után kisimult. Nem egy opera mobile, de blogok olvasására nekem tökéletes. Szépen tördel, keveset tölt le és gyorsan, így majdnem olyan mintha RSS-t olvasnék. Amire nem elég, arra meg használom a gyárit. Nem mellesleg az asztalim is opera így összeszinkronizálom és egyből ott vannak a kedvenceim.
Már csk egy indító ikont kéne a minihez kitenni valahogy. Olavasok tovább rendületlenül. Csak lassan megy, mert folyamatosan a telefont nézem. Ez valami gyönyörű cucc, nem tudok betelni vele.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #10353 üzenetére
A legtöbben pont arra panaszkodnak, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt!
Ezt se megerősíteni, se cáfolni nem tudom. Az viszont biztos, hogy sose kapcsolom ki és minden reggel szépen ébreszt mindkét ébresztő és működik a szundi is. -
Killerlaca
senior tag
Az opera mini miért nem fordul el ha eldöntöm a telefont?
-
Rike
tag
Wow.
Leszedtem par mar korabban a telefonra tett jatekot alkalmazast etc es leszedtem oket ujra ugy hogy mar a memo kartyara mennek! (memoria adatai mutatjak mi hova kerul)
es mostmar le is jon a bruszlí jatek:-) -
scapegt
őstag
Lenne még egy problémám...naponta 1x kiírja a wave, hogy nincs elérhető wi-fi aztán sms hanggal is jelzi és kiírja, hogy nem tudott csatlakozni. Melyik program akar vajon naponta felmenni a netre? Semmi olyan nem fut. Találkozott már ilyennel valaki?
-
sede7
tag
válasz
SlyChocolate #10353 üzenetére
Na nehogy már ezt le kelljen nyelnünk egy ilyen árfekvésű telefontól!! Függetlenül attól, hogy szeretem a Wave-emet.
Más: mint azt már korábban is írtam, amióta a szerviz feltette a JF2_TMH helyette a nem T-s JF4-et, az automatikus billentyűzár nevetségesen működik!! Másnak is van/volt vele gondja?
-
SlyChocolate
senior tag
Újabb tapasztalat!
Az ébresztési problémákra talán megoldást jelenthet ha kivan kapcsolva a tel!
Nálam ez eddig 100%-osan működött!
Gondolom ilyenkor nem futatt olyan process-eket amelyek hatással vannak az ébresztésre!???
Mikor ki van kapcsolva a tel így egy dolgot futtathat az ébresztést, meg a ki/be kapcsoló gomb figyelését csinálja!
Mással nem kell foglalkoznia!
Magyarul bekapcsolt állapotban az ébresztés alacsony prioritástú! -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
A netem közbe megoldódott szerencsére megy a router is.
Ki akarom próbálni a telefont netezésre kell valami extra beállítás ehhez a telefonon?
Egy hülye kérdés a beépített böngészője merre van?Köszönöm
-
csabám
addikt
válasz
scapegt #10349 üzenetére
azt a gombsort el lehet tüntetni és szerintem elég szép is. de igazából nem használom
ha videót szeretnék konvertálni akkor mibe érdemes és mik legyenek a beállítások? any video converter a progi. . . azt hiszem, zack csinál ilyet. szóval megkérhetlek rá h írd le légyszi?!
-
scapegt
őstag
Ez szép?
Viccelsz?
Nekem ezelőtt Omnia 2-m volt és bár az elbújhat a wave mellett, de az opera nagyon jó volt rajta, azt visszasírom. ez az opera java annyira ronda, ráadásul a kijelző ötödét elfoglalja a hülye javas gombsor...tudnám minek az oda
dehát ez van...inkább maradok a gyárinál
Más...aki vásárolt már ebay-ről...ha egy embertől veszek több dolgot, miért nem engedélyezi egy másik termék megvásárlását? Vettem valakitől 2 bőr tokot, átment a pénz is a paypalen keresztül, gondoltam veszek a következőt, erre azt írta, hogy épp most "nyerek" valamit, mármint egy aukciót, vagy túlléptem a maximális vásárolható mennyiséget az eladótól az elmúlt 10 napban...mi a baj?? Azt írta az eladó, ha egy napon veszek tőle több dolgot, egybe postázza, nem külön. Ezért lenne fontos...lécci aki találkozott már ilyennel, írja meg mit kell tenni..a pénz beérkezett már, ki van fizetve a két tok, nem értem miért nem enged mást venni...
-
DonMedve
addikt
válasz
Killerlaca #10346 üzenetére
Aúú,ez erősen off!!De nem,nem tudod!
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok,
Ide írok mert elég jól pörög a topic.
Olyan problémám van, hogy vettem egy router-t és be kellene állítanom a felhasználó nevet jelszót, de nem tudom a jelszót mert nem találom a szerződésemet. Szóval windows-ból ki tudom valahogy nyerni a jelszavamat, hogy be tudjam írni a routernek is?köszi
-
sede7
tag
válasz
creed2 #10146 üzenetére
Permanens folt:
Nekem volt ez a problémám a kijelzővel. Sajnos megoldást nem tudok, mert nekem pár nappal később tönkrement az egész kijelző, és cserélték. Az új már "patyolat" tiszta.
Én arra gyanakodtam egyébként, hogy az üveglap beragasztásánál kifolyt ragasztót távolították el felületesen, és abból maradt ott. Nekem is azokon a területeken látszódtak egyből a ragasztásból adódó foltok. (Ha visszanézed, képeket is tettem fel múlt hét hétfő/kedd...)zack jól beszél.
Ébresztés:
Nekem a szundi sem működik stabilan. Először csak azt hittem, én rontottam el valamit, de már rendszeresen előfordul, hogy ébreszt, de szundi nincs... -
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
magyarattila #10329 üzenetére
Grat a találatért!
-
Rike
tag
lehet ez barmi beallitasi malőr? amirol nem tudok még esetleg? jo lenne tudni hogy tenyleg a memo kartyara telepit e vagy sem!?
-
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö.
Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek
Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
-
Csabi42
tag
Sziasztok Youtube-ot lehet nézni HQ-ban? A Spicánál át lehet kapcsolni high quality-re. S még egy kérdés. Az Opera mennyire gyors így Javásan?
-
válasz
BaRu90 #10333 üzenetére
Leszünetelődik. A Palringót konkrétan rá lehet venni, hogy fusson tovább (gyári alapállapotban így van, csak éppen nem tud MSN-t, frissítés után meg bele kell törölni a belső fájlrendszerbe, hogy újra fusson), viszont nekem le szokott szakadni a mobilnetről a telefon egy idő után, vagy pl. metrón, azt meg egyáltalán nem tolerálja.
Részemről én ezt a használhatatlan kategóriába sorolom.
-
BaRu90
csendes tag
magyarul csak az érdekel, ha java-s msn-t használsz, az fut-e háttérben is ?
-
BaRu90
csendes tag
oké de ez a parlingo és ebuddy, ezek a javasok nem ? msn-ezés közbe tudsz csinálni mást is a telefonon vagy egyből megszakad?
-
Rike
tag
Segitseg
Annak nagyon orulok hogy a legtobb itt leirt problemaval es buggal nem talalkozom a telefonomban! de az apps neha felnyomja a vernyomasom! a Krollt es a bruce lee jatekot egyaltalan nem tudom feltenni a telefonra! ha a telefonon keresztul probalom a kovetkezo tortenik: varakozas... szuneteltetve es ennyi!
ha kiesel akkor meg keves a memo! pedig a telefonban az alkalmazasokban be van allitva hogy minden telepites memo kartyara tortenjen!(16giga 5g min szabad allandoan!) es megsem megy! mit kellene meg megprobalnom hogy sikeruljon?
elore is koszi a segitseget:-) -
csimmasz
aktív tag
válasz
magyarattila #10329 üzenetére
Ok,nekem ujat mondtál!
Talán mert még sosem próbálgattam?
Csak hogy a napod jó legyen! -
magyarattila
tag
új ficsőrre jöttem rá srácok, ha a telefonkönyvben betű szerint kerestek, és rányomtok az egyik betűre, majd balra húzzátok az ujjatokat, akkor a második betűt is be lehet állítani, és így tovább, mondjátok hogy újat mondtam lécciléciii
-
válasz
hargimalac #10326 üzenetére
Nope. Miért?
-
hargimalac
tag
A wave-en létezik olyan, hogy a neten 18+-os oldalakat letiltasz?
-
JMC
tag
Nekem qrvára nem megy ez a KIES - hack. (egyáltalán nem reagál a ctrl + alt + u + p billentyűkombóra.) Ha esetleg talált már valaki a jh3-hoz linket szívesen venném és feltolnám inkább MultiLoaderrel. Az egyszerűbbnek tűnik számomra
-
taschner
aktív tag
melyik opera mini van fent és egy link is kéne ha van rá mód.
-
rp1983
csendes tag
válasz
DonMedve #10314 üzenetére
Köszi szépen.
Még egy kérdés. Azt meg lehet-e oldani valahogy, hogy mielőtt frissíted a firmware-t akkor elmented a beállításokat, hogy miután kész a frissítés, az egész úgy nézzen ki mint előtte? Gondolok itt a letöltött apps-okra, widget-ekre, meg az általános beállításokra?
-
rp1983
csendes tag
Hali!
Meg tudná mondani valaki hogy hogyan tudom visszaállítani a pc-re elmentett telefonszámokat?
Ha lehet kihagynám az outlook-ot, ha egyáltalán azzal kell.
Köszi
-
Jadro
veterán
Merre keressem a java beállításokat? Nem találtam meg és nekem túl új még minden hogy csak úgy ráakadjak.
-
jozf
tag
válasz
Varszegig #10297 üzenetére
Sajons nálam nem
Bejelentkezik kiirja h szinkronizálás majd nem sokkal késöbb h szinkron befejezve de sehol semmi változás, s hibaüzit se ad, ugy nézki mintha minden rendben lenne. Már vagy 5x törlötem meg ujra létrehoztam a fiókot, de semmi változás.
Jadro
Kapcsold ki a képernyöre igazitást, s jó lesz. (három pontos menü a javas mappában majd ott megtalálod ezt a menügombot) -
Jadro
veterán
Próbaképpen ráerőszakoltam az opera minit a gépre. Az 5.1-est próbáltam. Ez tényleg ennyire ronda és pixeles vagy csak nálam nem jó valami? Esetleg érdemesebb lenne a 4-es verzióval próbálkozni?
-
BaRu90
csendes tag
Hello!
Van már ehhez a badához msn alkalmazás?
-
mothugs
tag
Vettem a telóhoz egy Koss Porta Pro fejhallgatót!!
"Elképesztő" mekkorát szól! Ár/érték majdnem 100% szerintem!
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest