Aktív témák
-
ImI87
őstag
T-nél semmi extrát nem adnak a telóhoz, csak a minimumot: töltő, headset, adatkábel, rövid füzetecske.
A Route66 aktiválástól számítva 30 napig teljes funciója működik. Tehát térképek, navigáció, hangok, stb. Az biztos, hogy a navigáció 30 nap után nem fog menni, de szerintem a térképek meg az útvonaltervezés utána is használható lesz.
A navigációhoz nem szükséges adatforgalom, de én úgy vettem észre, hogy gyorsabban fog poziciót, ha csomagkapcsolt módon (fizetős) vagy wifi segítségével (nem fizetős) hozzáfér a nethez.
Helyzetfelismerésnél sajnos tényleg sokáig gondolkodik, lehet 2 perc, de akár negyed óra is.
nord_ : Igen, majd kipróbálok mindenfélét. Ha minden igaz, este megyek autózni, és akkor kipróbálgatom ezeket.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Amazon Kindle
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest