Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Mikor meglattam a netbookot, en is atgondoltam azert a hatralevo rovidke eletem, biztos voltam benne, hogy asszony kinyiffant, ha ilyen sz*rral allitok haza, aztan nem. Meglepoen gyors ahhoz kepest, amire szamitottam, nincs az a "gyerunk mar, gyerunk mar, nem erek ra", hanem amire ki van talalva, az nyilik mint Makon az Auchan.
Az asusom billentyuzete valami fenomenalis, kesz orom rajta gepelni (azon kivul, hogy UK kiosztasu, mert itt vettem, ezert nincs ekezet). Nem kicsi, nem lotyog, nem nyikorog, nem recseg. Filmet meg nem neztem, nem sok idom volt ra, de azert bedobtam egy Sunshine-t, lassuk milyen alapon.
En 183 centi vagyok ehhez merheto manipulator szervekkel, ha valaki 200 centi es hosszaban vagja a zsiroskenyeret is, akkor a 12" lehet hogy megfelelobb meret.
-
Esmein
nagyúr
En szemely szerint fogepnek hasznalom. Diablo 2, openTTD fut rajta, ha jatszani tamad kedvem, netezesre jobban bevalt, mint a nagy 15,4" laptopok, ugyanis ez 1270 gramm, a regi meg netto 3 kilo volt, a kozel 8 oras akkuido miatt sokszor jarok ugy, hogy reggel leveszem toltore, netezgetek, megyek erre arra, aztan este megint net, es este dugom vissza tolteni, addig nem log mindefele a tyukbel.
Ezen raktam ossze az oneletrajzom, fraktalokat renderelek rajta(hatterkepnek kiraly), emailt olvasok, irok, facebookon megetetem a farmomat, youtube, egy kis netradio. Msnen tartom a kapcsolatot, sot steam kliensen is fenn vagyok, mert ocsem akkora kocka, hogy csak ott erem el.
A 10"-os kijelzot kb fel ora megszokni, egyaltalan nem kicsi, elfer rajta egy normalis weboldal normalis meretben. Nem suti le a combomat meg a t*keimet 2 ora netezes utan se, es egy sima divx-et rohogve dekodol. Mindez 75 ezerert, hogy mondjam maganak...
Meg 290 forintot raszanok egy USB-s led lampara, hogy ejjel is tudjak netezni agybol(marmint lassam a billentyuzetet), meg nagysoka lesz hozza egy nagy monitor, ami kozoskodik a kis barebone asztali gepemmel(ha egyszer kijon vegre a diablo 3, es lesz ingerenciam jatszani).
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új termékkategóriával jelentkezik hazánkban a dél-koreai óriáscég.
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest