Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Köszi
én épp azzal akartam köríteni a linket, hogy a modern 7200asok már annyira nem vészesek
persze a 0.5w alatt fogyasztó 4200asok mellett nem rúgnak labdába
Ha megnézed a linkelt listát, a relatíve új hitachi 200GB/7200rpm modellje elég sok 5400ast otthagy "munka közben", és párat még idle-ben is
Én inkább azokat a negyed-félterás SSD-ket várom
-
Hebry
senior tag
300 dolcsi, nem semmi ár.
Valahogy sohasem bíztam a samsung winyókban -
Sunzi
aktív tag
Fogyasztás, hely, illetve, ha a szempont a diszkek száma, nem az adatterület nagysága, ez a 2 szempont kiemelkedő jelentőségű lehet. Pl. ez kifejezetten szerverekbe való: [savvio 15k]
-
varga911
senior tag
Mért raknának szerverbe 2,5-ös HDD-t? Vagy csak én vagyok lemaradva?
-
Taky
senior tag
Valószínűleg nem hozzák majd a 3,5"osok sebességét, már csak a kisebb kerület miatt sem. Bár nemhiszem, hogy nagyon lemaradna. Viszont egy egytányérost bevállalnék a desktop-ba, a sebességtől függetlenül is.
Szerintetek a fogyasztása sokkal nagyobb, mint az 5400eseké? Azért kérdezem, mert ha nem sokkal fogyaszt többet, akkor akár az 5400 repülhetne a notiból! -
as_Rock
őstag
Ha az átlagos 3,5"-os vinyók sebességét hozni tudná, már pattanna is egy 80-as a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung 840 Pro 256GB Sata SSD
- LSI 9211-8i Dell Perc H200 6Gbps, SAS2 SATA3, ZFS kompatibilis,garancia,kábellel is
- SSD-k / HDD-k ( 250gb-2TB-ig. )
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest