-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #2605 üzenetére
Gyári beállításokkal persze, de ki használja gyári beállításokkal az eszközeit...
Csak felpakolsz ezt-azt az órára. Ha megnyitod az akksit, akkor láthatod, hogy pár százalékos program használat mellett jön össze ekkora érték.
Nekem például első beállításom volt, hogy a hangerőt és a fényerőt maximumra vettem. Napi 2-3 óra strava, shealth. BT, wifi, gps bekapcsolva. Ezek a minimumok, amire szükségem van.
Persze akár lehet használni sima óraként is, de a többség sportoláshoz is veszi, mint ahogy én is. Akkor viszont eszi az akksit rendesen. Több sportoló ismerősöm is 46 mm verziót vett és ugyanilyen akku időt mérnek, ahogy itt a fórumon is sokan. Szóval, ha kihasználod az óra funkcióit, akkor lehetetlen, hogy 2-3 napnál többet mérjél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest