-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #2607 üzenetére
Igen, az automata fényt azonnal kikapcsoltam, nekem ne állítgassa a fényerőt összevissza.
Ezt a szokásomat a többi eszköz (tv, telefon, tablet, stb) pontatlansága miatt vettem át, mert a fényviszonyoktól függetlenül, amikor jobban szerettem volna látni valamit, mert érdekeltek a részletek, akkor éppen lejjebb veszi a fényerőt. Jobb szeretem magamnak belőni, és ebben az esetben számomra a maximum fényerő tökéletes nappali használatra és esti kerékpározásnál is. Végül is ez mégiscsak super amoled, világítson csak.
A lépésekből a többórás sport mellett összejön nekem is 12-15 ezer/nap. Tehát nyüstölöm rendesen szegényt.A lényeg, hogy felesleges linkelgetni és egymáshoz hasonlítani az akku időket, mert mindenki másképp használja. Azok is vásárolnak ilyen órát, akik nem sportolnak. Nincs ezzel semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest